Kesinlikle öyle. Her ne kadar hep iyi düşüneyim iyi olsun dese de bi korku oluyo. Benim bugün 5+4 tü kese göründü. Kalp atışı için de 17sinde gel dedi doktor ama olumlu konuştu. İnşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebişleriçok stresli bir bekleyiş değil mi her ne kadar kafaya takmamaya çalışsamda bende hem heyecan hem stres oluyor kalp atışı duyana kadar mood a giremedik eşimle ALLAH korusun inşallah güzelliklerle tamamlansın gebeliğimiz 5+4 deyim cuma günü kontrol var hadi hayırlısı inşallah :) 6+0 olacak bakalım kese ve kalp atışı duyulacak mı acaba merak ediyorum sanırım erken
5+4 üm sabırsızlıkla bekliyorumKızlarr benim gibi kalp atışı için bekleyen varmı5+5 iz şuanda
hayırlı olsun inşallah :) ben dayanamayıp 4+3 de gitmiştim kesem görünmedi haftaya cuma günü bakalım dedı doktorumuz 6+0 olacagım insallah müjde olur kalbini de duyarızKesinlikle öyle. Her ne kadar hep iyi düşüneyim iyi olsun dese de bi korku oluyo. Benim bugün 5+4 tü kese göründü. Kalp atışı için de 17sinde gel dedi doktor ama olumlu konuştu. İnşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebişleri
bende 5+4 heyecan dorukta ne zaman kontrolunuz :))5+4 üm sabırsızlıkla bekliyorum
Bu hamilesin demek oluyo canım hayırlı olsun ancak 2 güne bi test yaptırıp artışa bakmak gerekiyomuşHanımlar kan testi yaptırdım, Betahcg 163 iyi midir
Ben 4+4 te gittim çünkü başarısız tüp bebek denemem olmuştu ve takip edilmek istedim. Bugün tekrar giderek keseyi gördük darısı kalp atışına inşallahhayırlı olsun inşallah :) ben dayanamayıp 4+3 de gitmiştim kesem görünmedi haftaya cuma günü bakalım dedı doktorumuz 6+0 olacagım insallah müjde olur kalbini de duyarız
Saol canım benimBu hamilesin demek oluyo canım hayırlı olsun ancak 2 güne bi test yaptırıp artışa bakmak gerekiyomuş
inşallah canım hepimiz güzel haberler alalım inşallah dua ediyorum hepimize :))Ben 4+4 te gittim çünkü başarısız tüp bebek denemem olmuştu ve takip edilmek istedim. Bugün tekrar giderek keseyi gördük darısı kalp atışına inşallahGüzel haberlerini duyarız inşallah
Amin canım inşallahinşallah canım hepimiz güzel haberler alalım inşallah dua ediyorum hepimize :))
Aa çok yakınız5+4 üm sabırsızlıkla bekliyorum
Vajinal mi baktı canım?Kızlar 1435 değerle doktorum keseyi çok minimal gördü. Var ya da yok diyemem dedi. Biraz endişelendim normal mi tam gözükmemesi
Vajinal mi baktı canım?
Bugün gittim keseyi gördüm. 17sinde de kalp atışı için çağırdı doktorAa çok yakınızne zaman gideceksin canım
Bana 3000lerde görünür demişti doktorum 800lerde hiç görünmediKızlar 1435 değerle doktorum keseyi çok minimal gördü. Var ya da yok diyemem dedi. Biraz endişelendim normal mi tam gözükmemesi
Şansa bakTelefonları açmıyorlar, sağlık ocağına geldim
Aaa a dr izne ayrılmış
başka hocadan randevu aldım artık, onu bekliyorum.
Evet canım hormonlarin etkisiyle olabiliyor bol bol su iç ve idrarın sikismadan cikmalisin tuvalete enfeksiyona cok açık oluyor vücut bu dönemdeKizlar selam. Hamileligim cok yeni henuz 3 haftalik ama idrar kesem cok sıkışıyor normalmi henuz kese olusmadan bu.
Ben diofol kullaniyorumKizlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Benimde saçlarım ya 2 gün içinde yag oluyor sanki saçlarım ben farketmemistim oyle bir etkisi olacağını bu arada değerin cok guzel hayırlı olsun güzel artmış keseyi görürsünüz insallahİnternette baktımda kan hacmi arttığı için diş etleri şişermiş kiminde. Sabah yüzüm yağ içinde uyanıyorum. Alnıma dokununca elim kayıyo bence bu da gebelikten çünkü benim cildim kuruluktan çatlar normalde