2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kesinlikle öyle. Her ne kadar hep iyi düşüneyim iyi olsun dese de bi korku oluyo. Benim bugün 5+4 tü kese göründü. Kalp atışı için de 17sinde gel dedi doktor ama olumlu konuştu. İnşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebişleri

hayırlı olsun inşallah :) ben dayanamayıp 4+3 de gitmiştim kesem görünmedi haftaya cuma günü bakalım dedı doktorumuz 6+0 olacagım insallah müjde olur kalbini de duyarız

hayırlı olsun inşallah :) ben dayanamayıp 4+3 de gitmiştim kesem görünmedi haftaya cuma günü bakalım dedı doktorumuz 6+0 olacagım insallah müjde olur kalbini de duyarız
Ben 4+4 te gittim çünkü başarısız tüp bebek denemem olmuştu ve takip edilmek istedim. Bugün tekrar giderek keseyi gördük darısı kalp atışına inşallah Güzel haberlerini duyarız inşallah

Ben 4+4 te gittim çünkü başarısız tüp bebek denemem olmuştu ve takip edilmek istedim. Bugün tekrar giderek keseyi gördük darısı kalp atışına inşallah Güzel haberlerini duyarız inşallah
inşallah canım hepimiz güzel haberler alalım inşallah dua ediyorum hepimize :))

Kızlar 1435 değerle doktorum keseyi çok minimal gördü. Var ya da yok diyemem dedi. Biraz endişelendim normal mi tam gözükmemesi

Kizlar selam. Hamileligim cok yeni henuz 3 haftalik ama idrar kesem cok sıkışıyor normalmi henuz kese olusmadan bu.
Evet canım hormonlarin etkisiyle olabiliyor bol bol su iç ve idrarın sikismadan cikmalisin tuvalete enfeksiyona cok açık oluyor vücut bu dönemde

Benimde saçlarım ya 2 gün içinde yag oluyor sanki saçlarım ben farketmemistim oyle bir etkisi olacağını bu arada değerin cok guzel hayırlı olsun güzel artmış keseyi görürsünüz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…