Pekiii blw yi gectim, o benim icin hayal de, bebegi ek besine hic ilgi gostermeyen var mi? Hicbir sey yediremiyoruz, meyveleri zaten hic sevmedi, sebzelerden kabak ve bezelyeye cok az bi ilgi gosterdi, birkac mama kasigi yedirebiliyoruz onu da.. yogurt desen nefret etti galiba
agzini oyle bir kitliyor ki zaten vermek imkansiz. Doktor bize bu ay icin sadece sebzeleri ve meyveleri + yogurt 3 gun kuraliyla doyumluk degil tadimlik vermemizi onermisti.
Biz cok sulu kaka yapiyot diye bir de ekstradan iyi bir enfeksiyon uzmani cocuk doktoru profa goturduk 6. ayda, cok sukur bir problemi yok bebegin. Prof doktor sabah 1/8 yumurta vermemizi de onerdi hatta bebe biskuvisiyle ve cevizi un haline getirip karistir dedi
bebe biskuvisi ceviz filan 6 aylik bebek icin uygun mu ki
kafama hic yatmadigi icin kendi doktorumuzun verdigi listeyle devam ettim. Prof yasli, cok deneyimli, unilerde kürsüler kurmus biri ama... Ne bileyim.. eski usul yontemler daha mi verimli oluyor nedir.. temkinli baslayan ek gida surecimiz hic basarili olmadi. Bu gune kadar hep anne sutuyle devam ettik ama sanki bu ay kilo da almadi
ptesi 7. ay kontrolu var, muhtemelen mamaya geceriz gibime geliyor
Ek gidada sorun yasayip taktik gelistiren arkadaslar bi akil verin
sadece suyu sevdi benim bidik