2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hakettik tabii beş aydır işkence çekiyoruz gıkımız çıkmıyo :confused:

Ben kabuğu soyup suyla haşladım , sonra rendeleyip suyuyla emzige koydum . Bilmiyorum baskalari nasıl yapıyor . Annem yemek yaparken ayır ona sonra tuz salça falan koy dediydi
Mantikli .. benim anneme kalsa sütlü bebe biskuvili muzlu falan mama yapacak 🙃

O gün gerçekten gelirse sadece yemek yetmez , çok çılgınlı bi parti yapalım yanımıza Ballikko Ballikko yu da alalım :rolleyes:

benim kız da aynı , tutup çekip bırakıp yine tutup çekiyor . Ben de çek kızım öldür memeleri artık da ikimizde kurtulalım diyorum . Benim de ümidim kalmadı , 9 aya sabretsem yeticek
Ben en son 4 gün önce inanılmaz bir acı yaşadım. Aynı şekilde uzatıp uzatıp çekti sıkıntılı memeyi. Memem bir acımaya basladı çok farklıydı bu seferki. Kalbime kalbime işledi acısı tam 3 saat ağrdı ve ağladım. Hiçbirşey geçirmedi. O günden sonra hep sağıyorum o mememi. Zaten daha yeni antbiyotik kullanmıstım geçmişti. Bu aksam yine şişmiş koltuk altımdan göğsümün üst kısmına doğru. Yumru gibi içeride 🤦🏻‍♀️ Sürekli şişip tıkanmasından gına geldi. Yemin ederim böyle giderse 1 yasında kesicem sütten. Dayanılmaz hal aldı. Dişleri çıkınca naparım onu bilmiyorum. Bu arada sağlam memeye ne yapsa ona hiçbrşey olmuyor yara da olmuyor. Ne varsa bu sol meme lanetinde var

Mantikli .. benim anneme kalsa sütlü bebe biskuvili muzlu falan mama yapacak 🙃
Ben bebe bisküvisini kendim evde yapıyorum. Kendi sütümü sağıp ezip mama şeklinde veriyorum. Şimdi ise yoğurtla karıştırıp veriyorum. Denemeni tavsiye ederim kahvaltı için güzel oluyor tadımlardan sonra

Ben en son 4 gün önce inanılmaz bir acı yaşadım. Aynı şekilde uzatıp uzatıp çekti sıkıntılı memeyi. Memem bir acımaya basladı çok farklıydı bu seferki. Kalbime kalbime işledi acısı tam 3 saat ağrdı ve ağladım. Hiçbirşey geçirmedi. O günden sonra hep sağıyorum o mememi. Zaten daha yeni antbiyotik kullanmıstım geçmişti. Bu aksam yine şişmiş koltuk altımdan göğsümün üst kısmına doğru. Yumru gibi içeride 🤦🏻‍♀️ Sürekli şişip tıkanmasından gına geldi. Yemin ederim böyle giderse 1 yasında kesicem sütten. Dayanılmaz hal aldı. Dişleri çıkınca naparım onu bilmiyorum. Bu arada sağlam memeye ne yapsa ona hiçbrşey olmuyor yara da olmuyor. Ne varsa bu sol meme lanetinde var
Benim sağlam olan sağ memem de artık sağlam değil :KK43:

Ben bebe bisküvisini kendim evde yapıyorum. Kendi sütümü sağıp ezip mama şeklinde veriyorum. Şimdi ise yoğurtla karıştırıp veriyorum. Denemeni tavsiye ederim kahvaltı için güzel oluyor tadımlardan sonra
İlerde denenebilir canım senle aramızda neredeyse 3 hafta var, insallah süt alerjimizde çıkmazsa yaparım bende 👍
Aheeey ahey o da nesi 😮
Valla Dr ilk anlattığında 25 günlüktuk kendi hazır bez kullanmamış iki tane küçük çocuğu var çok fena gaza geldiydim tabi o zaman sezeryanliyim her şeyi annem yapiyor , sonra bi kaç gün geçti bencede en sağliklisi ama bez yıkamaya asla yetişemem dedim ama içim çok rahatsizdi o zamanlar, şimdi normalim 🤭 ama ıslak mendil kullanmıyorum su pamuk

İlerde denenebilir canım senle aramızda neredeyse 3 hafta var, insallah süt alerjimizde çıkmazsa yaparım bende 👍

Valla Dr ilk anlattığında 25 günlüktuk kendi hazır bez kullanmamış iki tane küçük çocuğu var çok fena gaza geldiydim tabi o zaman sezeryanliyim her şeyi annem yapiyor , sonra bi kaç gün geçti bencede en sağliklisi ama bez yıkamaya asla yetişemem dedim ama içim çok rahatsizdi o zamanlar, şimdi normalim 🤭 ama ıslak mendil kullanmıyorum su pamuk
Süt katmadım ben yaparken yoğurt kullandım bir çok tarif var. Tabii ilerde denersin canım☺️

Süt katmadım ben yaparken yoğurt kullandım bir çok tarif var. Tabii ilerde denersin canım☺️
Yogurtta sütten yapılıyor ya şuan bize yoğurdu başlamadı mesela, bir ay sonra ben diyeti birakacagim öyle başlayacagiz dedi, inşallah yoktur tabi de yavrum sütlü yoğurtlu şeyler de yer..peki muhallebi tarzı şeyler başladın mı o ne zaman başlanıyor

Zor ya. Bilmiyorum bende sorun var belki de. Çok temel şeylere bile yetişemiyorum. Islak mendil çok zorda kalmadıkça ben de kullanmıyorum. Pamuk ve kaynamış suyla devam ediyoruz

Yogurtta sütten yapılıyor ya şuan bize yoğurdu başlamadı mesela, bir ay sonra ben diyeti birakacagim öyle başlayacagiz dedi, inşallah yoktur tabi de yavrum sütlü yoğurtlu şeyler de yer..peki muhallebi tarzı şeyler başladın mı o ne zaman başlanıyor
Yoğurtta sütten yapılıyor ama süt kadar alerjen olmuyor diye biliyorum. Belkide yanlıs biliyorumdur🙄 insallah sıkıntısız yer bebişin canım🫶🏻
Tabi ben muhallebilere de başladım. Ek gıdaya baslamamdan 2- hafta sonra baslamıstım sanırım. İrmikle çeşit çeşit muhallebi yapıyorum. Gece uykusundan önce irmikli muzlu muhallebi çok iyi oluyor mesela. Tok tutuyor . Keçi sütü denedim alerji yapmadı keçi sütüne pirinç unu katıp yedirdim bir kaç kez. Bir kaç tarif değilde hep farklı şeyler denemek lazım bebişler aynı tatlardan sıkılıyormus

Yoğurtta sütten yapılıyor ama süt kadar alerjen olmuyor diye biliyorum. Belkide yanlıs biliyorumdur🙄 insallah sıkıntısız yer bebişin canım🫶🏻
Tabi ben muhallebilere de başladım. Ek gıdaya baslamamdan 2- hafta sonra baslamıstım sanırım. İrmikle çeşit çeşit muhallebi yapıyorum. Gece uykusundan önce irmikli muzlu muhallebi çok iyi oluyor mesela. Tok tutuyor . Keçi sütü denedim alerji yapmadı keçi sütüne pirinç unu katıp yedirdim bir kaç kez. Bir kaç tarif değilde hep farklı şeyler denemek lazım bebişler aynı tatlardan sıkılıyormus
Gece uykusundan önce yedirdigin muhallebinin tarifini yazar mısın cnm, bende denerim bi ay sonra belki daha az uyanır gece

Sabah sana yazacaktım, meme acılarımız geçince senle bir kutlama yemeği falan mı düzenlesek diye, sonra yine mememle başını sisirmeyim dediydim 🤣 napsin ya iki gün normal olsa 3 gün tıkalı, sabah yine tikandiydi şişti sertti kolumu kaldiramiyordum, benim kızda kendi oturamıyor ama bu ara emerken oturur şekle gelmeye çalışıyor kaldırıyorum öyle emiyor sonra memeyi ısırıp başını öbür tarafa çeviriyor ne kadar uzar diye test ediyor heralde, meme de bana bunu yapmayın diyip kendini tıkıyor, benim hanım kızın gönlü olup o memeyi emene kadar acı çekiyorum.. seninki nasıl ya sen bari iyles ben artık umudumu kestim

Aklıma geldi aynen de benim kız durmadı eşim de haberi yoktu atmış çöpe

N Neal in boğazından bensiz geçmez bana da gönder de gönül rahatlığıyla yesin ( sssst meal çaktırma bende banyoydu falan 40 yılda bir gidebiliyorum artık, bazen insanlıktan çıkmış gibi hissediyorum kendimi)

Biz oturamıyoruz, oturma çalışması yapıyoruz, Dr bugün mama sandalyesine oturt kemeri bağla ded ek gıdaya geçiyoruz yarın, mama da aldığımız için erken geçelim dedi
Yollarım seri imalat geçiyorum 😂😂

Evde salça yapanlar, peynir yapanlar yetmedi bir de bebe bisküvisi challenge'ı mı çıktı şimdi yani? En iyisi ben ilk fırsatta yine banyodaki havluları yenileyeyim de herkes görsün gününü

Evde salça yapanlar, peynir yapanlar yetmedi bir de bebe bisküvisi challenge'ı mı çıktı şimdi yani? En iyisi ben ilk fırsatta yine banyodaki havluları yenileyeyim de herkes görsün gününü
Bir gece uykumdan feda ediyorum 20 günlük bisküvisi çıkıyor🤣 peyniri hep yapıyom zaten😁 buzluğa koyuyorum o da baya gidiyor. Yoksa banyo yapmaya vaktim bile yok🫤

Dr hazır paketli meyve püreleri kavanoz mamalar kesinlikle vermiyosun dedi bende paketli yemediğimden ona takılmadım..tuz seker yasak dedi , marketten alma baharat yasak onlar toksik dedi, tuz seker verirsek ne olur şimdi bir sey olmaz ama ilerde hastalığı çıkar bundan olduğunu bilemezsin tüm hayatını etkiler dedi. Meyve sebze emzigini dedim , olmaz çocuk plastik mi yalasın dedi 🙃🙃 hazır salça yasak, katkı maddesi var , ama katkısız yapılmış bulursan verebilirsin dedi, pekmez market pekmezi olmaz, sekersiz doğru yapanı bulursan verebilirsin dedi, bal yasak ..aklıma gelenler bu kadar..muhallebi gibi şeyler ne zaman verecz acaba onu sormamisim
Hazır salçalarda az bi miktar tuz var bide

X