2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar merhaba ben de 7 Mart annesiyim bugün bebeğim 116 günlük 3 kilo doğdu ilk ay 4200 2. Ay 5 3. Ay 5740 tı geçen hafta memlekete geldim ve üşüttük pzt doktora götürdüm ve kilosu 6 geldi 18 günde sadece 260 gr almış şaka gibi sadece 2 gündür hasta desek çok az sadece anne sütü alıyor bu arada bebeğim gece bazen çok geç uyur o yüzden sabah kalkayım da emeyim derdine asla girmez tek memeyi biraz emer ve idare eder zorlasam da almaz memlekete gelince biraz daha sık besledim malum baskılardan dolayı ve yarım saat içinde 2 defa fışkırır tarzda kustu reflüsü de var yani ssütümün besleyiciliği azalmış epey aslında burda daha iyi besleniyorum biraz daha mı zaman vermeliyim bilemedim malt içtiğimde güzel sütüm oluyor ama yanıma almamışım onu mu denesem yoksa mama mı takviye etsem bilemedim sezaryen olduğum için ilk 15 gün evolvia kullandık yine alıp biraz başlasam mı doktor aç kalıyor demek ki dedi ama bebeğim de gayet mutlu keyifli açlıktan ağlamaz çişli bezlerimiz de iyi bilemedim kendi doktorumuza ancak bayramdan 1 hafta sonra gidebiliriz beklesem mi takviyelerle idare edip yoksa mama mı başlasam bebeğim doymuyor galiba çok üzgünüm

Bence bi 15 gün daha bekle. Benim kızımda bi ayda 2 kere hastalandı o zaman 460 gram aldı aylık. Bir ay bekledik. Diğer ay 650 gram aldı doktor mama verme dedi öyle alınca.

hasta olmasaydınız aylık muayeneye gidecektiniz. çnemli olan aylık ne kadar aldıgı 18 gunde 260 alıp geriye kalan 12 günde 360 da alabilir. ben olsam bekelrim ayın dolmasını. bebepinin kilosu cok iyi sıkıntı yapma

Bi dahaki kışa inşallah
O zamana kadar unutmazsın he mi?
Normal şartlarda da aldığı kilo azar azar da olsa azalacaktı zaten. Hemen panik yapılacak bir kiloda değil bence. Bayramdan sonra doktorunuzla konuşun. O süreçte daha çok meme teklif etmeyi deneyin. İçtiğiniz su miktarına dikkat edin ve iyi beslenmeye devam edin. Tabii yine bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz. Biz ne desek boş

Geçmiş olsun. Malt içecek dışında sütünü artıracak gıdalar tüketebilirsin eğer azaldığını düşünüyorsan. Hem de keyifli mutlu diyorsun Aç olunca benimki ortalığı yıkıyor

Geçmiş olsun. Malt içecek dışında sütünü artıracak gıdalar tüketebilirsin eğer azaldığını düşünüyorsan. Hem de keyifli mutlu diyorsun Aç olunca benimki ortalığı yıkıyor
Süt o kadar hassas ki bende zayıf dediler ve hemen etkilendim beslenmem iyi ama daha boş hissediyorum normalde hala şişkin oluyor göğüslerim

Benim yeğenim de her bezde mutlaka kaka olurdu. Bizde de bazı günler hiç yapmıyor bir ortası yok ha bu bebelerin

05:30 dan beri onlayn benim oğlum
Maşallah. Yaşıtlarının ilerisinde. Bizimki sinsi sinsi biraz daha geriye çekiyor her geçen gün, uyuma saati de ileri atıyor
Benim yeğenim de her bezde mutlaka kaka olurdu. Bizde de bazı günler hiç yapmıyor bir ortası yok ha bu bebelerin
Gerçekten tam bir b.kolog oldum ama madalyam yok. Al sana madalya Neal kardeşim, bunu hak ettin

Maşallah. Yaşıtlarının ilerisinde. Bizimki sinsi sinsi biraz daha geriye çekiyor her geçen gün, uyuma saati de ileri atıyor
Burada bir uzman arkadaş vardı bana atağınız bitmiş demişti. O nerde bulun bana onu!!!1!!1
Gerçekten tam bir b.kolog oldum ama madalyam yok. Al sana madalya Neal kardeşim, bunu hak ettin

Uyku eğitimi işine giricez ya cagilbilgin önderliğinde. bunu da ekleyelim uzmanlık alanlarımıza. Tam bir eğitim kurumuyuz

Burada bir uzman arkadaş vardı bana atağınız bitmiş demişti. O nerde bulun bana onu!!!1!!1
Takvim öyle dedi ben demedim. Bak benim çocuğum istikrarla devam ediyor atağa. Bırakmaya niyeti yok
Uyku eğitimi işine giricez ya cagilbilgin önderliğinde. bunu da ekleyelim uzmanlık alanlarımıza. Tam bir eğitim kurumuyuz
Eğitim benim işim. Ticaretimizi de yaparız. Bezleri götürüp ışık altında inceleyip foto çekip doktora mail atıyoruz falan. B.k işi gittikçe değişik bir hal almaya başladı

Bende aynısiyim artik annemde alıştı.o değiştiriyorsa "gel kızım al incele diyor" vallahi en son üniversitede stajda bu kadar b.k incelemiştim

Bebe obur değil demek ki , ben sıkıntı göremedim . Fakat böyle kendinizi üzüp sütüm yetmiyor bebem aç diye düşünür durursanız etkilenebilir .

Sanırım unutucak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…