- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
benim kız da arabadan nefret ediyoBende cok istiyorum arabada dursun gidelim bi yere diye.sevmiyor benim ki.insanlar arabayla gezerek susturuyorlar bebeklerini bizimki agliyor
ona da ehliyet lazım mı. bende sadece k1 ehliyeti var kanguru için olanŞey yaaa ben zaten bebek arabası dediydim
Bi kere bi dene canım denemeden bilemezsin20 dk Yaa , anneme gitmek istiyorum arada , sıkıldım eşimin izin gününü beklemekten
Ee sevdiği rengi alın çocuuma hallahallaRengini heralde , hanım kırmızı seviyo , çingene ya
Bayramdan önce rota ya gidicez o zaman sorucam , vermiyorum şuan
Yaa inşallah öyle her şeyi yerPamuğu ıslatıyorum bolca , kaynamış soğumuş suyla .
Onları da emikliyo . Biber , hıyar falan
Aaa yazık ama , bakmıyo mu siz yerken acıklı acıklı
Acelemiz var bir an önce bölgesel yiyeceğimiz kurufasülye ye geçmeliyiz
Benim kız seviyo etrafı izliyo giderkenBende cok istiyorum arabada dursun gidelim bi yere diye.sevmiyor benim ki.insanlar arabayla gezerek susturuyorlar bebeklerini bizimki agliyor
Bişey olmaz heralde yaa almıştır benim süttenEe sevdiği rengi alın çocuuma hallahalla
Telefonla falan sorsaydın keşke geç oldu vermedin diye stres oldum bak
Yaa inşallah öyle her şeyi yer
ben de bişey vermedim daha. 20 25 gün sonra 6 aylık olacak o zaman inşallah.Ben de senciyim. Sadece su verdik şu ana kadar. Onu da doktor verin dedi diye
Geçmiş olsun ben yeni covid oldum antibiyotik verdi. Çocuk doktoru da onayladı2 gündür fenayım boğazlarım şişmiş, tükürüğümü bile yutamıyorum
aşırı üşüyorum, sirekli gargagalar tuzlu sular yaptım geçmedi
sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi emziriyorum dedim,
bu hafif, bebeklere bile verdiğimiz anibiyortiklernden dedi,
bismillah dedim başladım bakalım nolacak.
Ben de bir kere salatalık diline sürdü çektim bir kere de babası aynı şekilde karpuz diline değdirdi.Ben de senciyim. Sadece su verdik şu ana kadar. Onu da doktor verin dedi diye
Biz sınır tanımıyoruz. Gelelim ama hangi deniz? İğneada mı Kıyıköy mü?7. Ayda gideriz yav , sınır 6 ay değil miydi
Biz gelelim AVM ye gidelim siz gelin denize gidelim
Bize de altı aydan önce hiçbir şey vermeyin dedi. Buzluktaki sütleri vermeye çalışıyorum. Kaşık biberonla kavga ediyor5. Ayda bilerek sordum ben canım çünkü. Doktorda kilo alımı iyi gerek yok dedi. İlerde yetmezse bi mama durumu nasıl olur bilmiyorum biberon almadığı için
Git yaa melek gibin kızın var. Ona çılgın müzükler aç20 dk Yaa , anneme gitmek istiyorum arada , sıkıldım eşimin izin gününü beklemekten
Alışveriş mi merkezi vay canına biraz daha anlatsanaSevgili günnük,
Bugün oğluma güneş gözlüğü almak için alışveriş merkezi diye bir yere gittik. Asansöre bindik. İndik. Sonra başka bir asansöre bindik. İnince koridorlar vardı. Sağlı sollu dükkanlar falan... Öyle bir yer işte. Işıklar vardı her yerde. Değişik bir ortam. Paran varsa çay-kahve de içebiliyorsun. İmkan olursa bir daha gitmeyi düşünebilirim. Yakşamlar.
Zorunlu değil mecburi sınıfında bir rotaydı. Gözlüğü almamız gerekiyordu. Yoksa ben de isterim bir zincir markete gideyim. 10 günlük mü neydi o zaman gitmiştik eşimle anneme bırakıp. Orası da güzel bir yerdiama sen çitayı Baya yükseltmişsin. önce mahalle bakkalına gideceksin orayı gör tanı. sonra zincir marketlerden birine gir. böyle çok zor
Bende o da yok sdddfddgfdfona da ehliyet lazım mı. bende sadece k1 ehliyeti var kanguru için olan
Siz de mi anksiyetiksiniz bayan?Ee sevdiği rengi alın çocuuma hallahalla
Telefonla falan sorsaydın keşke geç oldu vermedin diye stres oldum bak
Yaa inşallah öyle her şeyi yer
Ohoooo siz çoktan ek gıdaya geçmişsiniz. Haftaya da lahmacun yer, ayran içerBen de bir kere salatalık diline sürdü çektim bir kere de babası aynı şekilde karpuz diline değdirdi.
Hani ana haber bülteninde gösteriyorlar ya doğudan güneydoğudan çocukları toplayıp deniz kenarına götürüyorlar. Aha o çocukların denize baktığı gibi baktım dükkanlaraAlışveriş mi merkezi vay canına biraz daha anlatsana
Nedir birbirine giren? Yardımcı olalım. Varmış uygulamaÇok cahilim ama Kadınlar Kulübünün uygulaması var mı? Sayfalar sıralama birbirine giriyor böyle
Ben de geliceeeeğmmmmm7. Ayda gideriz yav , sınır 6 ay değil miydi
Biz gelelim AVM ye gidelim siz gelin denize gidelim
O kadar çok yedirmeyin daha , gösterin uzaktan yeterBen de bir kere salatalık diline sürdü çektim bir kere de babası aynı şekilde karpuz diline değdirdi.
Hangisini istersen be ya , İğneada ya gidiyorum ben geneldeBiz sınır tanımıyoruz. Gelelim ama hangi deniz? İğneada mı Kıyıköy mü?
Bize de altı aydan önce hiçbir şey vermeyin dedi. Buzluktaki sütleri vermeye çalışıyorum. Kaşık biberonla kavga ediyor
Git yaa melek gibin kızın var. Ona çılgın müzükler aç
Ben daha ona da gitmedimZorunlu değil mecburi sınıfında bir rotaydı. Gözlüğü almamız gerekiyordu. Yoksa ben de isterim bir zincir markete gideyim. 10 günlük mü neydi o zaman gitmiştik eşimle anneme bırakıp. Orası da güzel bir yerdi
GalibaBende o da yok sdddfddgfdf
Siz de mi anksiyetiksiniz bayan?
Ohoooo siz çoktan ek gıdaya geçmişsiniz. Haftaya da lahmacun yer, ayran içer
Hiç de sevmem alışveriş merkeziHani ana haber bülteninde gösteriyorlar ya doğudan güneydoğudan çocukları toplayıp deniz kenarına götürüyorlar. Aha o çocukların denize baktığı gibi baktım dükkanlara
O kadar çok yedirmeyin daha , gösterin uzaktan yeter
Hangisini istersen be ya , İğneada ya gidiyorum ben genelde
Yazılanları bir tarih saat sırası ile göremiyorum. Şimdi baktım androidde var sanırımNedir birbirine giren? Yardımcı olalım. Varmış uygulama
Heh bak o daha iyi olur , gerçeğini görse yemek falan ister aman dikkatMeyveler sebzeler diye kartlar aldım onları gösteriyorum ek gıda olarak saylanır mı hocam?
Bu çocuk aşıya falan nası gidiyo yav , özel doktor mu geliyoBen de geliceeeeğmmmmm
Ben bebek arabasıyla bile dışarı çıkmadım daha