Hep babasıyla gittik ben kendim hiç götürmedim tekBu çocuk aşıya falan nası gidiyo yav , özel doktor mu geliyo
Sen dur daha erken. Acele etmeBen de geliceeeeğmmmmm
Ben bebek arabasıyla bile dışarı çıkmadım daha
Hadi bağalımHangisini istersen be ya , İğneada ya gidiyorum ben genelde
Git orası güzel bir yer. 5 ay olacak ben gideli. Herhalde aynıdırBen daha ona da gitmedim
Şalgamla mı ama?İlk çiğköfteyle başlayacağız biz etli
Ben de sevmem işte. Var sen düşün ne hale gelmişimHiç de sevmem alışveriş merkezi
Sen dur daha erken. Acele etme
Tabi ki acılıHadi bağalım
Git orası güzel bir yer. 5 ay olacak ben gideli. Herhalde aynıdır
Şalgamla mı ama?
Ben de sevmem işte. Var sen düşün ne hale gelmişim
Ben de tek gitmedim hiç , gebeliği öğrendiğimden beri üçlü takım geziyoruzHep babasıyla gittik ben kendim hiç götürmedim tek
Benim kızın fırfırlı bikinisi , senin oğlanın kırmızı gözlüğüyle yakarız pilaclarıSen dur daha erken. Acele etme
Hadi bağalım
Git orası güzel bir yer. 5 ay olacak ben gideli. Herhalde aynıdır
Şalgamla mı ama?
Ben de sevmem işte. Var sen düşün ne hale gelmişim
Aynen biz deBen de tek gitmedim hiç , gebeliği öğrendiğimden beri üçlü takım geziyoruz
Nasıl yani? Rastgele mi çıkıyorYazılanları bir tarih saat sırası ile göremiyorum. Şimdi baktım androidde var sanırım
Aa ben. Biz bazı hastanelere anneanneyi de götürüyoruz üstelik. O kadar beceremiyorum zaptetmeyi. Yalnız gitmeye yeni başladık eşimleHep babasıyla gittik ben kendim hiç götürmedim tek
Ney seneye? Ek dışarı çıkma mı?Zaten seneye değil mi?
Biz roket takımıyız. Siz?Ben de tek gitmedim hiç , gebeliği öğrendiğimden beri üçlü takım geziyoruz
Trakya saayilleri gardını alsın. Biz geliyoruzBenim kızın fırfırlı bikinisi , senin oğlanın kırmızı gözlüğüyle yakarız pilacları
Nasıl yani? Rastgele mi çıkıyor
Biz sağlık ocağına hastaneye falan gidince babası giydirip toparlıyor. Aşı yapılırken kim tutacak diyorlar ben bir adım geri gidiyorum. Gerçekten panikliyorumAa ben. Biz bazı hastanelere anneanneyi de götürüyoruz üstelik. O kadar beceremiyorum zaptetmeyi. Yalnız gitmeye yeni başladık eşimle
Ek gıda ile birlikte dışarı çıkma değil mi oNey seneye? Ek dışarı çıkma mı?
Avengers , pilacdakiler çok eğlenicek sayemizdeBiz roket takımıyız. Siz?
Trakya saayilleri gardını alsın. Biz geliyoruz
Benim panik yavaş yavaş gitmeye başladı artık daha sakinimEvet karmakarışık
Biz sağlık ocağına hastaneye falan gidince babası giydirip toparlıyor. Aşı yapılırken kim tutacak diyorlar ben bir adım geri gidiyorum. Gerçekten panikliyorum
Ek gıda ile birlikte dışarı çıkma değil mi o
Senin telefonun bozuk olmasın mıEvet karmakarışık
Sen baba olmayı başarmışsın. Tebrik ederimBiz sağlık ocağına hastaneye falan gidince babası giydirip toparlıyor. Aşı yapılırken kim tutacak diyorlar ben bir adım geri gidiyorum. Gerçekten panikliyorum
Hayır bak şimdi 1 yaşında oturmaya başlıyor, üç aylıkken ek gıda, doğunca dışarı çıkabilir çünkü artık doğmuşEk gıda ile birlikte dışarı çıkma değil mi o
Örnek ver. Ben mesela aşı odasına kendimle girebiliyorum. Sen?Benim panik yavaş yavaş gitmeye başladı artık daha sakinim
Yine mi masrafa sokacaksın beni yine miSenin telefonun bozuk olmasın mı
Çok tşkSen baba olmayı başarmışsın. Tebrik ederim
Hayır bak şimdi 1 yaşında oturmaya başlıyor, üç aylıkken ek gıda, doğunca dışarı çıkabilir çünkü artık doğmuş
Gerçekten ben iyi ki varım. Ya olmasaydım?Yine mi masrafa sokacaksın beni yine mi
Çok tşk
şimdi taşlar yerine oturdu işte
Biberon almıyosa içmiyolar mamayı, zaten bişey kalmamış şurda 1 ay daha emecek sonra ek gıda inşallah. Bizimkinin özel durumu için ben erken geçmek istiyorum5. Ayda bilerek sordum ben canım çünkü. Doktorda kilo alımı iyi gerek yok dedi. İlerde yetmezse bi mama durumu nasıl olur bilmiyorum biberon almadığı için
Bi anda süt kesilirse vs o durumu düşünüyorum bende etlimin öyle olmuş 8 aylıkken kesilmişteBiberon almıyosa içmiyolar mamayı, zaten bişey kalmamış şurda 1 ay daha emecek sonra ek gıda inşallah. Bizimkinin özel durumu için ben erken geçmek istiyorum
Mesela tam kazak kolu giydirirken çıldırmamayı başarmıştım kiiii yaz geldiÖrnek ver. Ben mesela aşı odasına kendimle girebiliyorum. Sen?
O kadar öğrenmişsin giydir bence bir şey olmazMesela tam kazak kolu giydirirken çıldırmamayı başarmıştım kiiii yaz geldi
Bi dahaki kışa inşallahO kadar öğrenmişsin giydir bence bir şey olmaz