- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Anne memesi gibi denilen biberonlar vardı onlara baktın mı . Kanguru bacak ayrıklıgı bana da bi garip geliyorAkılları almaya aday iki sorumla karşınızdayım:
1) Kaşık biberonla bu ayda beslemek işkence gibi. İlk ay biz korkuyorduk fazla giderse diye. Şimdi o fazla çekiyor. Eliyle saldırıyor biberona. 5 ay 5 günlük oldu. Normal biberonla versem meme reddi olur mu? Bu risk ne zamana kadar var?
2) Kanguruda bacak ayrıklığını nasıl ayarlayacağım? Bugün evin içinde taktım, gezdirdim, dans ettik klip çektik. Durdu yani bir süre. Kangurunun askısını kemirmekten sıkılınca inmek istedi ama evdeki işleri yapmamı bile kolaylaştırsa kardır benim için. Şu bacak ayrıklığı çok değil mi mesela? @KIRMIZILIKUCUKKIZ senin K1 ehliyetin var sen bilirsin
Kanguru arayanlar alın ben beğendim. Ha çok mu rahat? Tabii ki bir ağırlık biniyor vücuda ama kucaktan inmeyen bebek varsa kollarla sararak taşımaktan çok daha rahatsak_ran Eşine alabilirsin. O-nay-lıyorum
Eki Görüntüle 3092617
Vay obur küçük adamBen 1 haftalıktan beri normal biberon verdim. Memeye de saldırıyor biberona da
Ya o bacak ayrıklığı hepsinde bana da çok geliyor
Valla kendi alsın bugün diyor Zaten bana bir kanguru almadın diye
Babalarda bişey var Yaa enteresan bi çekimBiz dün babası ile burnunu temizledik serum fizyolojiği şırıngayla bir anda sıktı. Lap diye de çevirdi. Tertemiz oldu.
Ben yapsam ağlar güldü çocuk.
Anne memesi gibi denilen biberonlar vardı onlara baktın mı
. Kanguru bacak ayrıklıgı bana da bi garip geliyor
Vay obur küçük adam
Evet ya Bir de böyle bebek bakmak dünyanın en kolay işi havası oluyor hemenBabalarda bişey var Yaa enteresan bi çekim
Benimki gittiği her yerde anlatıyo uyuyo , sakin falan , bütün gün ben ne ediyom acaba bu kızla delirmedenBen bunu kullandım
Philips Avent Natural PP Biberon 125 ml 0+ ay SCF030/17 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Avent Natural Biberon 125 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hala da az delikli ile veriyorum. Biraz uzun suruyor mama seansmız Ama biberon kaynaklı memeyi hiç reddetmedi
yemeyi Ailece severiz
Evet ya Bir de böyle bebek bakmak dünyanın en kolay işi havası oluyor hemen
Bu akşam gorumcemle kaynanam geliyorlar, oğlum sünnet olunca aramadilar bile, lütfedip geliyolarmis, cok gerginim ya, yüzlerini görmek istemiyorum
Ah sorma oğlum daha bi huzursuz su sıra l, etkileniyor ya, ay onlar anlamıyor öyle resmi davranıştan, ben hep öyle davranırım normal, uzak davranmam lazım ki anlasınlarBence sakin ol. Cool davran arayıp aramamalarını önemsememişsin gibi. Güler yüzlü ama resmiyani yabancı insanlara gösterdiğimiz nezaket gibi. Kendini üzmeye değmez. Bebekler bizim kötü ruh halimizi hissediyorlar. Onlar da huzursuz oluyorlar.
Oğluşunun da rutinlerini aksatma bence geliyorlar diye hep uyuttuğun saatte uyutAh sorma oğlum daha bi huzursuz su sıra l, etkileniyor ya, ay onlar anlamıyor öyle resmi davranıştan, ben hep öyle davranırım normal, uzak davranmam lazım ki anlasınlar
Öyle yapicam cnm zaten eşime dedim kapatırım kapımı uyuturum, bana gelmiyorlar zaten, benle muhatap olan yok, dedim koy çayı otur misafirlerinle, eşime de cok kızgınım cokk, bu zamana kadar hep napayım annem napayım kardeşim dedi, biraz mesafe koydu sonra yine aynı davrandı, ama tavrımı koydum artık, hala aynı davranırsan senden bosanirim dedimOğluşunun da rutinlerini aksatma bence geliyorlar diye hep uyuttuğun saatte uyut
Ay aman yok hemen boşanmayı söylemeyin nolur ya.Öyle yapicam cnm zaten eşime dedim kapatırım kapımı uyuturum, bana gelmiyorlar zaten, benle muhatap olan yok, dedim koy çayı otur misafirlerinle, eşime de cok kızgınım cokk, bu zamana kadar hep napayım annem napayım kardeşim dedi, biraz mesafe koydu sonra yine aynı davrandı, ama tavrımı koydum artık, hala aynı davranırsan senden bosanirim dedim
Bende onu diyorum çekirdek ailesini onemsesin, bıraksın ne halt yiyorsa yesin annesi kardeşiAy aman yok hemen boşanmayı söylemeyin nolur ya.çekirdek aileni düşün gerisini boşver.
Evet Yaa aman boşver , hoşgeldiniz de sonra al bebeni git başka odaya , aç çocuk yedireyim de gitme bi saat geriBende onu diyorum çekirdek ailesini onemsesin, bıraksın ne halt yiyorsa yesin annesi kardeşi
Benim planım da bu zatenEvet Yaa aman boşver , hoşgeldiniz de sonra al bebeni git başka odaya , aç çocuk yedireyim de gitme bi saat geri
Maşallah maşallahBen 1 haftalıktan beri normal biberon verdim. Memeye de saldırıyor biberona da
Bacak ayrıklığı ayarlanabiliyor ama bu sefer de çok mu daralttım nasıl anlayacağımYa o bacak ayrıklığı hepsinde bana da çok geliyor
Ben yine boğazına kaçırdım çocuğun. Artık damla damla sıkacağım ya bana ne etki etmiş etmemiş üff. Başta babası yapıyordu. O yaparken daha da kötüydüBiz dün babası ile burnunu temizledik serum fizyolojiği şırıngayla bir anda sıktı. Lap diye de çevirdi. Tertemiz oldu.
Ben yapsam ağlar güldü çocuk.
Bakayım bunaBen bunu kullandım
Philips Avent Natural PP Biberon 125 ml 0+ ay SCF030/17 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Avent Natural Biberon 125 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hala da az delikli ile veriyorum. Biraz uzun suruyor mama seansmız Ama biberon kaynaklı memeyi hiç reddetmedi
Benimki onu bir kere yaptığı. Çocuğun gece uykuları leş olduBenimki gittiği her yerde anlatıyo uyuyo , sakin falan , bütün gün ben ne ediyom acaba bu kızla delirmeden
Keşke müsait değiliz deseydinBu akşam gorumcemle kaynanam geliyorlar, oğlum sünnet olunca aramadilar bile, lütfedip geliyolarmis, cok gerginim ya, yüzlerini görmek istemiyorum
Benim kendilerine karşı genel tavrım buBence sakin ol. Cool davran arayıp aramamalarını önemsememişsin gibi. Güler yüzlü ama resmiyani yabancı insanlara gösterdiğimiz nezaket gibi. Kendini üzmeye değmez. Bebekler bizim kötü ruh halimizi hissediyorlar. Onlar da huzursuz oluyorlar.
Boşanmak yok Burcu, boşanmıyoruz bacım. Bana bir kere ailesi böyle "Hani boşanıyordun" falan yaptı adama daha da asılasım geldi. Size ne lan koca benim evlilik benimÖyle yapicam cnm zaten eşime dedim kapatırım kapımı uyuturum, bana gelmiyorlar zaten, benle muhatap olan yok, dedim koy çayı otur misafirlerinle, eşime de cok kızgınım cokk, bu zamana kadar hep napayım annem napayım kardeşim dedi, biraz mesafe koydu sonra yine aynı davrandı, ama tavrımı koydum artık, hala aynı davranırsan senden bosanirim dedim
Ben yaptım bunu bak 3 aydır gelmiyo kaynataBenim planım da bu zatendedim eşime valla gelmem Ömer iyice uykuya dalana kadar, otur sen dedim
Maşallah hayırlı olsunKızlar dişimiz çıktı, göz yaşım pıtbüyüyor kızım. Babası gibi erken çıkardı hakkaten
Benim eşimin ablası geldi bir kaç hafta kaldı sabahları yatağıma sütlü meyveli yulaf hazırlayıp getiriyorduBen yaptım bunu bak 3 aydır gelmiyo kaynataBi de mutfakta ' doğum yapmış kadına ne yemeğe gelmesi , hizmet mi edicem bana hizmet lazım ' diye bi çemkirdim , duymuştur inşallah
Yaa ne güzel pıtı pıtı sorunsuz çıksın hepsiKızlar dişimiz çıktı, göz yaşım pıtbüyüyor kızım. Babası gibi erken çıkardı hakkaten
Sen çok ballı kadınsın heeBenim eşimin ablası geldi bir kaç hafta kaldı sabahları yatağıma sütlü meyveli yulaf hazırlayıp getiriyordu