2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Suyla hasladin demi, yoksa su buhar seysiyle mi

2 gündür fenayım boğazlarım şişmiş, tükürüğümü bile yutamıyorum
aşırı üşüyorum, sirekli gargagalar tuzlu sular yaptım geçmedi
sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi emziriyorum dedim,
bu hafif, bebeklere bile verdiğimiz anibiyortiklernden dedi,

bismillah dedim başladım bakalım nolacak.

Aynen ben de limon erik her şeyden tattırıyorum. Yazık bakıyor gözümün içine, nasıl vermeyeyimbi tek çilek yalatmadım korktum
Bende ya kıyamıyorum hatta dün annemi tutamadım valla çorba verdi azcık nasılsa başlıcak haftaya diyor

Cok geçmiş olsun cnm merak etme bende kullandım bi kez bişey olmuyor

Cok geçmiş olsun cnm merak etme bende kullandım bi kez bişey olmuyor

ilk oğlumda diş için vermişlerdi, ishal olursa bırak demişlerdi
içtiğim gün onda ishal , kusma yapmıştı 2ci hapı içmeden bırakmak zorunda kalmıştım mahvetmişti diş beni, ama cocuğa zarar gelmesin diye içemedim de bunda özelikle teyit ettirdim, takipte edeceğim inşallah ona sıkıntı cıkarmaz.

Geçmiş olsun , sıkıntı olmaz heralde yoksa vermezlerdi .

Geçmiş olsun. Ben de 2-3 hafta kadar önce aynı durumdaydım. Antibiyotik, alerji ilacı, öksürük ilacı bir sürü ilaç verdi. Emzirenlere ve hamilelere verdiğimiz güvenli ilaçlar dedi. Hepsini kullandım. Hatta alerji ilacı daha bugün bitti

Hadi bol iştahlı olsun yormasın inşallah Kızın şubatın kaçında doğdu
Amin cnm ,hepimizin bebekleri çok iştahlı olsun inşallah. 2 şubat doğumlu.
Suyla hasladin demi, yoksa su buhar seysiyle mi
Evet suyla hasladim. Doktor suyla haşla dedi. Buhar şeysi almadım sanırım almayacağım. Sen ne zaman başlayacaksın?

İnşallah cnm sıkıntı olmaz

Amin cnm ,hepimizin bebekleri çok iştahlı olsun inşallah. 2 şubat doğumlu.

Evet suyla hasladim. Doktor suyla haşla dedi. Buhar şeysi almadım sanırım almayacağım. Sen ne zaman başlayacaksın?
Haftaya Randevumuz cnm doktor geçen ay demişti 5.ayda tadimlara başlarız diye ama benim oğlan 10 15 gündür tadimlarda zaten korkuyorum ama cok vermekten ya kabız olur diye, ona nasıl engel olucaz

Haftaya Randevumuz cnm doktor geçen ay demişti 5.ayda tadimlara başlarız diye ama benim oğlan 10 15 gündür tadimlarda zaten korkuyorum ama cok vermekten ya kabız olur diye, ona nasıl engel olucaz
Kendi avucu kadar ver önce, sonra 1 çay bardağı olarak ver dedi doktor. Doyunca yemez zaten . Bide zeytinyağı damlaticaz çorbalara purelere ..

Kendi avucu kadar ver önce, sonra 1 çay bardağı olarak ver dedi doktor. Doyunca yemez zaten . Bide zeytinyağı damlaticaz çorbalara purelere ..
İnsallah severler bakalım, belki benim paşa azcık memeyi unutur ek gida yiyince

Ben de pazartesi ciddi ciddi başlamayı düşünüyorum artık :)

Ay ne güzel bende biseyler tattirmak istiyorum ama bu alerji belasına korkudan bisey veremiyoruz.kizimda alerjikti ama hersey daha kolaydı sanki tecrubesizlik daha iyiymiş.simdi 40 kere düşünüyoruz herseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…