Teşekkür ederim paylaşım için.Bu arada artık ek gıdaya 5. Ayda başlatıyoruz 6. Ayda tamamen taşlara alışmış oluyor dedi doktor.
pişik olmadan incia kulkanıyorum. pişik olırsa hametan geçiriyo. fakat geçmeyen pişik oldu geçen ay kıpkırmızı. onun için trysod aldım 2 günde geçirdi. sadece agır pişik olunca kullanabilirain trysodu. hafifse hametanGunaydin herkese.oglumun poposu kızarmış pişik için ne kullanıyorsunuz.dün farkında değilim kaka yapmış bez yapışmış resmen çocuğa ondan sonra kizariklik oldu
Ozaman ilk başta hametan süreyim geçmezse diğer kremi denerim.teşekkürlerpişik olmadan incia kulkanıyorum. pişik olırsa hametan geçiriyo. fakat geçmeyen pişik oldu geçen ay kıpkırmızı. onun için trysod aldım 2 günde geçirdi. sadece agır pişik olunca kullanabilirain trysodu. hafifse hametan
rica ederim canım geçer inşallah gerek kalmazOzaman ilk başta hametan süreyim geçmezse diğer kremi denerim.teşekkürler
Ben doğum sırasındayken dua edemedim titremekten hem soğuktu hemde tansiyonum düştüHıı kesin
Eksik dua etmemek lazım işte yanlış yapmışız Ben de hep inşallah uyur dedim, memede uyuyor gündüz O da yalandan 20-30 dk
Banyo suyu gibi mi yapıyorsun? Üşürse diye ben daha havuzu açamadım
İyi bari ya sevindim. Sağ olasın. Meyve suyu da demir emilimini artırmak için. C vitamini artırıyormuş özellikle
Biz 15 yaşında ayırırız bu kafayla
Olabilir evet. Belki de işe yarıyor sende. Benimkinde hiçbir değişiklik olmadı
Uykusu yok ve oyalayabilyorsam bi saat falan bekletiyorum benDemir damlasının öncesine ve sonrasına ne kadar ara koyuyorsunuz beslenme için
Günaydın. Ben içeriği temiz olmamasına rağmen Sudocrem kullanmak zorunda kaldım. Maalesef hala ona devam ediyorum. Pişiğe iyi geldiGunaydin herkese.oglumun poposu kızarmış pişik için ne kullanıyorsunuz.dün farkında değilim kaka yapmış bez yapışmış resmen çocuğa ondan sonra kizariklik oldu
Ben de kıyamam yaaBen doğum sırasındayken dua edemedim titremekten hem soğuktu hemde tansiyonum düştü1 yaşında falan gece beslenmesi kesiliyor ya o sırada ayırırım herhalde ben ya şimdi erken kıyamam daha
Benim belden oldu da tansiyon düşünce onu toparlamaya çalıştılar unuttum o sıraGünaydın. Ben içeriği temiz olmamasına rağmen Sudocrem kullanmak zorunda kaldım. Maalesef hala ona devam ediyorum. Pişiğe iyi geldi
Ben de kıyamam yaa
Genel anestezili olunca benim doğum sırasında dua etme imkanım olamadı
Olsun ne yapalım kısmet değilmiş. Sağ salim atlattık ya çok şükürBenim belden oldu da tansiyon düşünce onu toparlamaya çalıştılar unuttum o sıra
Aynen şükür bişey olmadan çıktıkOlsun ne yapalım kısmet değilmiş. Sağ salim atlattık ya çok şükür
Banyonun suyundan daha soğuk yapıyorum. Çook buz gibi değil bir tık ılık oluyor. Balkona çok güneş vuruyor ve kapalı balkon olduğu için rahatım yoksa bende sokamazdım çok esiyor çünkü .Hıı kesin
Eksik dua etmemek lazım işte yanlış yapmışız Ben de hep inşallah uyur dedim, memede uyuyor gündüz O da yalandan 20-30 dk
Banyo suyu gibi mi yapıyorsun? Üşürse diye ben daha havuzu açamadım
İyi bari ya sevindim. Sağ olasın. Meyve suyu da demir emilimini artırmak için. C vitamini artırıyormuş özellikle
Biz 15 yaşında ayırırız bu kafayla
Olabilir evet. Belki de işe yarıyor sende. Benimkinde hiçbir değişiklik olmadı
Ha evet bizim balkon açık. Güneş vurduğunda falan zaten sokamam. Gün ışığına bakamıyor. Tepesini çarşafla falan kapatarak yapmayı deneyeceğim hava biraz daha ısınsın da. Olmazsa da evin içinde şey ederimBanyonun suyundan daha soğuk yapıyorum. Çook buz gibi değil bir tık ılık oluyor. Balkona çok güneş vuruyor ve kapalı balkon olduğu için rahatım yoksa bende sokamazdım çok esiyor çünkü .
Geçmiş olsun canım ben hametan sürüyorum pişik oluncaGunaydin herkese.oglumun poposu kızarmış pişik için ne kullanıyorsunuz.dün farkında değilim kaka yapmış bez yapışmış resmen çocuğa ondan sonra kizariklik oldu
Ya ben buna hiç dikkat etmedimUykusu yok ve oyalayabilyorsam bi saat falan bekletiyorum ben
Evet benmkide asla güneşe bakamıyor. O yüzden böyle birşey aldık. Tepesinde gölgeliği var bunlardan alabilirsiniz aslında.Ha evet bizim balkon açık. Güneş vurduğunda falan zaten sokamam. Gün ışığına bakamıyor. Tepesini çarşafla falan kapatarak yapmayı deneyeceğim hava biraz daha ısınsın da. Olmazsa da evin içinde şey ederim
Gunaydin herkese.oglumun poposu kızarmış pişik için ne kullanıyorsunuz.dün farkında değilim kaka yapmış bez yapışmış resmen çocuğa ondan sonra kizariklik oldu
Pişiğe çözüm hametan merhem. Baya kızarıklığını alıyor acısınıda alıyor. Ben sürekli bepanthen sürüyorumGunaydin herkese.oglumun poposu kızarmış pişik için ne kullanıyorsunuz.dün farkında değilim kaka yapmış bez yapışmış resmen çocuğa ondan sonra kizariklik oldu