Bilsem bekler öyle alırdımYa milyonda bir ihtimal reaksiyona girecek de bilmem ne.. biz önlemli olalım diye sadece şaapıyoruz. Hemen kafaya takma bundan sonra ikea kaşıklarına kıy kullan. Zaten zamlanmadan almışsın
Hayırlı olsun canım, listeyi bi ara paylŞ da fikir olsun hepimize, teker teker gEçecez bundan sonra hepimiz ek gıdayaBiz teşekkür ederiz efendim
Çişi baz alamam, idrar söktürücü kullanıyor, bezi dolu oluyor hep, bi de su veriyorum baya. Kakada içim rahatladı neyse genelde 1 2 yapıyomuş bebelerHaha sağlam tutamıyor asılı olmayan oyuncakları. Atmıyor yani aslında düşüyor elinden. Sağlam kavradığı tek şey kıyafetim
Sanmam. Kuzeniminki 10 günde bir yapıyordu, hem de besin alerjisi vardı ama tosbağaydı. Kakayı değil çişi ilişkilendiriyorlar beslenme yeterliliğiyle
Yok reaksiyondan dolayı değil içeriğindeki Demir emilimini azaltıyor Çelik kaşık o yüzden önermiyorlar tam faydasını görsünler emilim azalmasın diyeYa milyonda bir ihtimal reaksiyona girecek de bilmem ne.. biz önlemli olalım diye sadece şaapıyoruz. Hemen kafaya takma bundan sonra ikea kaşıklarına kıy kullan. Zaten zamlanmadan almışsın
Benimkide hala kucakta çok yüz verdik bence biz bunlara ya yaka süsü oldular resmen20:00 den beri 3 kez uyutup yatağına yatırdım, uyandı. Kucağımda ağzı ayrık uyuyor, bildiğin derin uyku, yatağına yatırınca 5 dk sonra mik mik mık mık
BuYok reaksiyondan dolayı değil içeriğindeki Demir emilimini azaltıyor Çelik kaşık o yüzden önermiyorlar tam faydasını görsünler emilim azalmasın diye
Of niye böyleler? Bende de aynı modelden var ama bu sefer uyudu gibi20:00 den beri 3 kez uyutup yatağına yatırdım, uyandı. Kucağımda ağzı ayrık uyuyor, bildiğin derin uyku, yatağına yatırınca 5 dk sonra mik mik mık mık
Off aynen öyle, yeter ki uyusun dedikçe tepemize çıktılar, ben kim uyku eğitimi kim. Eğitime kapalı bi çocuk buBenimkide hala kucakta çok yüz verdik bence biz bunlara ya yaka süsü oldular resmen
Aslında değiller. Sadece ters gelmişler. Onlar bizi eğitiyorOff aynen öyle, yeter ki uyusun dedikçe tepemize çıktılar, ben kim uyku eğitimi kim. Eğitime kapalı bi çocuk bu
Ya ben de onu demek istemiş olabilirim
Of niye böyleler? Bende de aynı modelden var ama bu sefer uyudu gibi
Tamam canım teşekkür ederizSelamlar kızlar.
Kontrolden geldik ,6400 gram olmuş,boyu 63.5 cm. 25 günde 400 gram almış, doktora göre fena değil. Sağlığı yerinde ek gıda ile daha iyi alır dedi.
Ek gıdaya geçiyoruz artik. Bir liste verdi ,detaylı olarak yazıyor hersey. Şimdilik 2 öğün verecekmiş,1 ay sonra kahvaltı da ekleyeceğiz dedi.
Suyu kaynatmaya gerek yokmuş.
Güneş kremi ilk 6 ay önermiyorim, 11 ile 4 arası güneşte kalmasın dedi.
Kan damlasını mama kaşığı ile verebilirmisiz, demir kaşığı tavsiye etmiyormuş.
5 aydır yeter ki uyusun dediğim için sıpa gündüzleri kucakta uyuyorOff aynen öyle, yeter ki uyusun dedikçe tepemize çıktılar, ben kim uyku eğitimi kim. Eğitime kapalı bi çocuk bu
Benim deee, çişim geliyor acıkıyorum, işler bana bakıyor, yemek yapamıyorum, öylece oturup bebek uyutuyorum kucakta. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi ama5 aydır yeter ki uyusun dediğim için sıpa gündüzleri kucakta uyuyor
İnstada çok eğleniyoruz niye gelmiyorsun oraya bakiyimBenim deee, çişim geliyor acıkıyorum, işler bana bakıyor, yemek yapamıyorum, öylece oturup bebek uyutuyorum kucakta. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi ama
Al benden de o kadar. Tüm gün yaptığım şeyler bebeye mamalar hazırlamak, emzirmek ve uyutmak. Akşam yemeği yapabilirsem şükürler olsun. Yok durmuyor kesinlikle durmuyor. Yüzme havuzu alıp balkona koydum 15-20 dk orada oyalanıyoruz yoruluyor baya suda. İyi de geliyor ama benmde pertim çıkıyor. Suyu doldur boşalt temizle of ofBenim deee, çişim geliyor acıkıyorum, işler bana bakıyor, yemek yapamıyorum, öylece oturup bebek uyutuyorum kucakta. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi ama
İnsta mıİnstada çok eğleniyoruz niye gelmiyorsun oraya bakiyim
Vız vız arıcığım sen niye gelmiyorsun instaya hepinizi sorguya çekiyorum cevap verinAl benden de o kadar. Tüm gün yaptığım şeyler bebeye mamalar hazırlamak, emzirmek ve uyutmak. Akşam yemeği yapabilirsem şükürler olsun. Yok durmuyor kesinlikle durmuyor. Yüzme havuzu alıp balkona koydum 15-20 dk orada oyalanıyoruz yoruluyor baya suda. İyi de geliyor ama benmde pertim çıkıyor. Suyu doldur boşalt temizle of of
Ohooooooo gelmeden bilemezsinİnsta mıkimler instada kız. Benm hç haberim yok
Yok yok yalnız değilsinBenim deee, çişim geliyor acıkıyorum, işler bana bakıyor, yemek yapamıyorum, öylece oturup bebek uyutuyorum kucakta. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi ama