2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çişi baz alamam, idrar söktürücü kullanıyor, bezi dolu oluyor hep, bi de su veriyorum baya. Kakada içim rahatladı neyse genelde 1 2 yapıyomuş bebeler

Ya milyonda bir ihtimal reaksiyona girecek de bilmem ne.. biz önlemli olalım diye sadece şaapıyoruz. Hemen kafaya takma bundan sonra ikea kaşıklarına kıy kullan. Zaten zamlanmadan almışsın
Yok reaksiyondan dolayı değil içeriğindeki Demir emilimini azaltıyor Çelik kaşık o yüzden önermiyorlar tam faydasını görsünler emilim azalmasın diye

20:00 den beri 3 kez uyutup yatağına yatırdım, uyandı. Kucağımda ağzı ayrık uyuyor, bildiğin derin uyku, yatağına yatırınca 5 dk sonra mik mik mık mık
Benimkide hala kucakta çok yüz verdik bence biz bunlara ya yaka süsü oldular resmen

Yok reaksiyondan dolayı değil içeriğindeki Demir emilimini azaltıyor Çelik kaşık o yüzden önermiyorlar tam faydasını görsünler emilim azalmasın diye
Bu sak_ran kötü biri di mi? Boş yere korkuttu beni
20:00 den beri 3 kez uyutup yatağına yatırdım, uyandı. Kucağımda ağzı ayrık uyuyor, bildiğin derin uyku, yatağına yatırınca 5 dk sonra mik mik mık mık
Of niye böyleler? Bende de aynı modelden var ama bu sefer uyudu gibi

Tamam canım teşekkür ederiz liste nasıl merak ettim de

Kaç gecedir sürekli uyanıyor bu bebe. Odalarıda ayırdık habire kalkıp emziriyorum. Memeyi çektiğim an baslıyor yaygaraya. Biberonu sokuyorum ağzına ı-ıh anlıyor. Bu sıcakta hiç çekilmiyor vallahi

Benim deee, çişim geliyor acıkıyorum, işler bana bakıyor, yemek yapamıyorum, öylece oturup bebek uyutuyorum kucakta. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi ama
Al benden de o kadar. Tüm gün yaptığım şeyler bebeye mamalar hazırlamak, emzirmek ve uyutmak. Akşam yemeği yapabilirsem şükürler olsun. Yok durmuyor kesinlikle durmuyor. Yüzme havuzu alıp balkona koydum 15-20 dk orada oyalanıyoruz yoruluyor baya suda. İyi de geliyor ama benmde pertim çıkıyor. Suyu doldur boşalt temizle of of

Vız vız arıcığım sen niye gelmiyorsun instaya hepinizi sorguya çekiyorum cevap verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…