- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Kızlar bebeleriniz günde kaç kez kaka yapıyorkafamı takacak yeni dertler arıyorum da kendime
Güneşe değil canım gün ışığına bakamıyor gözündeki rahatsızlığından dolayı. Yani biz evde de panjurlar yarıya kadar inik oturuyoruz. Dışarıya çıkardığımızda şu an bebek arabasından pek çıkaramıyoruz. Özel güneş gözlüğü olacak. Onu bekliyoruzEvet benmkide asla güneşe bakamıyor. O yüzden böyle birşey aldık. Tepesinde gölgeliği var bunlardan alabilirsiniz aslında. Eki Görüntüle 3091760
Arkadaşımın bebeğinde bir yaşına kadar birkaç kez oldu. Doktor eliyle açtı her seferinde. Pek de önemsemiyorlar gibi anladım. Normal galiba. Bir yaşından sonra ne oldu diye hiç sormadım. O kendi bahsederdi öncesinde deKiz bebek anneleriii..
Vajinada yapisiklik farketti doktor. Çok küçük bir yer ama kafama takıldı var mı başına gelen?
Benim kız da fırfırlı bikinisiyle geliyor , sizin oğlanlar düşünsün artıkAl tatile bize geliceksin ya ikiz gibi giydiririz
Bana doktor demişti canım kendin gibi düşün Demir ilacından önce veya sonra kendine süt ve süt ürünleri kullanmıyorsan bebekte emmicek hemen diyeYa ben buna hiç dikkat etmedimmamadan hemen sonra verdiğim de oldu üstüne hemen emzirdiğim de. Bundan sonra ben de uyuyup uyanınca vereyim
Olmadı ama çok detaylı temizlememek lazımmış içleri , öyle defalarca bastırarak falan .Kiz bebek anneleriii..
Vajinada yapisiklik farketti doktor. Çok küçük bir yer ama kafama takıldı var mı başına gelen?
Ben demir ilacından sonra bişeyler yalatıyorum kızıma, salatalık, meyve o sırada elime ne geçerse. Hem o kötü tadı atsın hem de c vitamimiyle emilimi artsın diyeBana doktor demişti canım kendin gibi düşün Demir ilacından önce veya sonra kendine süt ve süt ürünleri kullanmıyorsan bebekte emmicek hemen diye
Evet hatırladım canım, insallah tez zamanda gelir de sizde rahat edersiniz. Olmadı dediğin gibi bir odayı boşaltıp öyle kullanın. Çok iyi geliyor suda vakit geçirmek ayaklarını şıp şıp şıp yapa yapa yoruluyorlar. Hem üşütme korkusuda olmazGüneşe değil canım gün ışığına bakamıyor gözündeki rahatsızlığından dolayı. Yani biz evde de panjurlar yarıya kadar inik oturuyoruz. Dışarıya çıkardığımızda şu an bebek arabasından pek çıkaramıyoruz. Özel güneş gözlüğü olacak. Onu bekliyoruz
Arkadaşımın bebeğinde bir yaşına kadar birkaç kez oldu. Doktor eliyle açtı her seferinde. Pek de önemsemiyorlar gibi anladım. Normal galiba. Bir yaşından sonra ne oldu diye hiç sormadım. O kendi bahsederdi öncesinde de
Evet doktor açtırdı dün biraz. Sende sürekli açtır ilerlemesin dedi. Çok küçük bi yer zaten ama bende panik yapmaya yetti.Güneşe değil canım gün ışığına bakamıyor gözündeki rahatsızlığından dolayı. Yani biz evde de panjurlar yarıya kadar inik oturuyoruz. Dışarıya çıkardığımızda şu an bebek arabasından pek çıkaramıyoruz. Özel güneş gözlüğü olacak. Onu bekliyoruz
Arkadaşımın bebeğinde bir yaşına kadar birkaç kez oldu. Doktor eliyle açtı her seferinde. Pek de önemsemiyorlar gibi anladım. Normal galiba. Bir yaşından sonra ne oldu diye hiç sormadım. O kendi bahsederdi öncesinde de
Ya evet öyleymiş ama ben temizliyordum dip köşeOlmadı ama çok detaylı temizlememek lazımmış içleri , öyle defalarca bastırarak falan .
Bizim de öyle ya hani , kendi sıvısını almadan temizliyoruz
Hafif hafif bol suyla temizle krem kalıyor azıcık ama kaka kalmıyor , ben pamukla temizliyorumEvet doktor açtırdı dün biraz. Sende sürekli açtır ilerlemesin dedi. Çok küçük bi yer zaten ama bende panik yapmaya yetti.
Ya evet öyleymiş ama ben temizliyordum dip köşe
Zedelenirmis temizlerken, iyilesirken de birbirine yapılabilirmis . Enasil temzliycez ki pişik kremleri filan oluyor kaka bulaşıyor
Baya yedi mi çocuk dutu ben yalattın sandım suyunu falanKakada dut taneleri görmek ne hoş
Sıkıp yalatırken biraz kaçtıBaya yedi mi çocuk dutu ben yalattın sandım suyunu falan
Bende dip köşe yapıyordum yaEvet doktor açtırdı dün biraz. Sende sürekli açtır ilerlemesin dedi. Çok küçük bi yer zaten ama bende panik yapmaya yetti.
Ya evet öyleymiş ama ben temizliyordum dip köşe
Zedelenirmis temizlerken, iyilesirken de birbirine yapılabilirmis . Enasil temzliycez ki pişik kremleri filan oluyor kaka bulaşıyor
Yiyor muuu, benim kıza daha bir şey vermedim yavruma üzüldüm şimdi arkadaşları yerken ben niye vermiyorumKakada dut taneleri görmek ne hoş
Bende tık yok hemen güncele kilo şeysini
Ohooo hem de nası yiyoBende dip köşe yapıyordum ya
Yiyor muuu, benim kıza daha bir şey vermedim yavruma üzüldüm şimdi arkadaşları yerken ben niye vermiyorum
Burda yazan kilo biraz eskilerde kalmıştı ama sankiBende tık yok hemen güncele kilo şeysini
Ben o kadarım işteBurda yazan kilo biraz eskilerde kalmıştı ama sanki
Taaam ağlama sarma , dondurma , çikolata falan yiicez vercez merak etmeBen o kadarım işte
Biraz asdffSıkıp yalatırken biraz kaçtı