- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
Oda ayırmak için erken değil miKaç gecedir sürekli uyanıyor bu bebe. Odalarıda ayırdık habire kalkıp emziriyorum. Memeyi çektiğim an baslıyor yaygaraya. Biberonu sokuyorum ağzına ı-ıh anlıyor. Bu sıcakta hiç çekilmiyor vallahi
Bizde ayniyiz canim bebe uyuyunca hayat duruyor.tek sorun evde bi cocuk daha var yazık o da bize uymaya calisiyorBenim deee, çişim geliyor acıkıyorum, işler bana bakıyor, yemek yapamıyorum, öylece oturup bebek uyutuyorum kucakta. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi ama
6. Ayımıza 2 hafta kaldı. Pedagog arkadaşım 5. Aydan sonra ayırabilirsin dedi. Anne yanı Beşiğimiz küçük gelmeye baslamıstı. Park beşiğe geçmek zorunda kaldık. O da yatak odamıza sığmayınca ayırdık bu vesileyleOda ayırmak için erken değil mi
Ney ismleriniz pekiiOhooooooo gelmeden bilemezsin
Yok ya olmaz sadece emilimi azaltiyormus çelik kaşık. Bundan sonra mama kaşığı ile verirsin olur. Hatta meyve suyuna karıştırıp versen.daha iyi olur dedi. Ek gıdaya geçince.Hayırlı uğurlu olsun ek gıda süreciniz. Ben aylardır çelik kaşıkla verdim ya bir şey olur mu ki :/
Aynen cnm çok normal dedi. Hatta ben üzüldüm çok az almış diye. Hayır hayır artık azalacak normal ,ek gıda ile beraber toplar,kiloya takılma dedi.Bu aradaadzeynep bizimki de 27 günde 485 gr almış diye doktor şaapmıştı işte. Demek ki cidden normal artık azalması ya. Sütünüz yetmiyor biz ek gıdalanacağız diyorlar
Hayırlı olsun canım, listeyi bi ara paylŞ da fikir olsun hepimize, teker teker gEçecez bundan sonra hepimiz ek gıdaya
Hemen atıyorum kızlar 1 saniyeTamam canım teşekkür ederizliste nasıl merak ettim de
Zynpefeadnn benimkiNey ismleriniz pekii
Sizin için nasıl iyiyse öyle yapın tabi ama daha küçükler ya ondan kıyamadığımdan sordum6. Ayımıza 2 hafta kaldı. Pedagog arkadaşım 5. Aydan sonra ayırabilirsin dedi. Anne yanı Beşiğimiz küçük gelmeye baslamıstı. Park beşiğe geçmek zorunda kaldık. O da yatak odamıza sığmayınca ayırdık bu vesileyleaz uyuyorum ama öz uyuyorum. Bebeğin ık mıklarından sürekli uyanıyordum kaliteli uyuyamıyordum. İyi geldi bana odaları ayırmak. Sabaha karşı 5 gibi yatağımıza alıyorum şimdilik. Onu da kesmeye calısıyorum. Bu arada odalarımız yan yana ağlamaya basladığında hemen duyuyorum
Siz nasıl yatıyorsunuz? Aranızdamı yatıyorSizin için nasıl iyiyse öyle yapın tabi ama daha küçükler ya ondan kıyamadığımdan sordum
Park yatağında ama benim yanımda duruyor yatağıSiz nasıl yatıyorsunuz? Aranızdamı yatıyorBiz hiç aramıza almadık hep beşiğinde yattı. O yüzden kolay oldu ayırmak.
Takip isteği attımZynpefeadnn benimki
Bizim de aynı odada hala. O uyanmasa da ben arada uyanıp kontrol ediyorumPark yatağında ama benim yanımda duruyor yatağı
Darısı basınıza o halde. İlerleyen zamanlarda ayırmak cok zor oluyormusPark yatağında ama benim yanımda duruyor yatağı
Hic bir şey yemiyorum süt olan bir haftadır kakamizda koku vardı kayboldu , bunla ilgili mi bilmiyorum bendeÇok erken aksiyon almışlar ya. Bizimkinde de kan oluyor, son tahlilde dışkıda da gizli kan çıktı. Gastroya yönlendirildik. Şu an için diyet önermedi. Takip ediyoruz doktorla beraber kaka inceliyoruz sürekliBu arada ben daha önce çok katı bir şekilde diyet de uyguladım. Süt ve süt ürünlerini tamamen kesemeyeceksen hiçbir anlamı yok. Tereyağı, tarhana falan bile tüketmemen gerekiyor
Mamayi da diyet önerdi de şuan normal mama yiyor bakacağım tekrar olacak mı, insallah olmaz.. bakalım haftaya kilo için çağırdı diğer Dr, ne diyecek , insan kilo az diyince de bakamıyor muyum bekleyemiyor muyum diyipduruyorMama veriyorsan diyet yapmanın bir anlamı olmaz canim.mama vermeyip sadece firinlanmis şekilde süt ürünlerini tüket yada hiç diyet yapma dr'un dediği gibi kilo alımına göre bakarsın karar verirsiniz.
Bende kızımı 6. Ayda ayırmıştım çok rahat etmiştim bebeğe göre değişir ayırma zamanları bebeğin uyumluysa ayrılması için doğru zaman. Benimki 2 yaşına kadar bırakmaz yakamı gibi geliyor6. Ayımıza 2 hafta kaldı. Pedagog arkadaşım 5. Aydan sonra ayırabilirsin dedi. Anne yanı Beşiğimiz küçük gelmeye baslamıstı. Park beşiğe geçmek zorunda kaldık. O da yatak odamıza sığmayınca ayırdık bu vesileyleaz uyuyorum ama öz uyuyorum. Bebeğin ık mıklarından sürekli uyanıyordum kaliteli uyuyamıyordum. İyi geldi bana odaları ayırmak. Sabaha karşı 5 gibi yatağımıza alıyorum şimdilik. Onu da kesmeye calısıyorum. Bu arada odalarımız yan yana ağlamaya basladığında hemen duyuyorum
Ya benmkine odaları ayırmak denirmi onuda bilmiyorum aslındaBende kızımı 6. Ayda ayırmıştım çok rahat etmiştim bebeğe göre değişir ayırma zamanları bebeğin uyumluysa ayrılması için doğru zaman. Benimki 2 yaşına kadar bırakmaz yakamı gibi geliyor
Memeyi bıraktırma durumuna kadar ayırmam sanırım benDarısı basınıza o halde. İlerleyen zamanlarda ayırmak cok zor oluyormus
Hıı kesinYa ben de onu demek istemiş olabilirim
Eksik dua etmemek lazım işte yanlış yapmışız Ben de hep inşallah uyur dedim, memede uyuyor gündüz O da yalandan 20-30 dk5 aydır yeter ki uyusun dediğim için sıpa gündüzleri kucakta uyuyor
Banyo suyu gibi mi yapıyorsun? Üşürse diye ben daha havuzu açamadımAl benden de o kadar. Tüm gün yaptığım şeyler bebeye mamalar hazırlamak, emzirmek ve uyutmak. Akşam yemeği yapabilirsem şükürler olsun. Yok durmuyor kesinlikle durmuyor. Yüzme havuzu alıp balkona koydum 15-20 dk orada oyalanıyoruz yoruluyor baya suda. İyi de geliyor ama benmde pertim çıkıyor. Suyu doldur boşalt temizle of of
İyi bari ya sevindim. Sağ olasın. Meyve suyu da demir emilimini artırmak için. C vitamini artırıyormuş özellikleYok ya olmaz sadece emilimi azaltiyormus çelik kaşık. Bundan sonra mama kaşığı ile verirsin olur. Hatta meyve suyuna karıştırıp versen.daha iyi olur dedi. Ek gıdaya geçince.
Aynen cnm çok normal dedi. Hatta ben üzüldüm çok az almış diye. Hayır hayır artık azalacak normal ,ek gıda ile beraber toplar,kiloya takılma dedi.
Sizin için nasıl iyiyse öyle yapın tabi ama daha küçükler ya ondan kıyamadığımdan sordum
Biz 15 yaşında ayırırız bu kafaylaBizim de aynı odada hala. O uyanmasa da ben arada uyanıp kontrol ediyorum
Olabilir evet. Belki de işe yarıyor sende. Benimkinde hiçbir değişiklik olmadıHic bir şey yemiyorum süt olan bir haftadır kakamizda koku vardı kayboldu , bunla ilgili mi bilmiyorum bende