Bizimkinin zaten sabah 6 dan sonraki kakasi kesin var elde bir.Benimki 1 kez yapıyor. Acaba az beslendiği için mi, yani mama içse daha çok yapar sanki
Bizimki de bi ara sabah kakayla uyanıyodu 7 gibi. Bir kaç hafta sürdü, şimdi öğlen yapıyorBizimkinin zaten sabah 6 dan sonraki kakasi kesin var elde bir.bazen 2 kez bazen sadece 1 .
1 kere.
Ben mama veriyorum genelde günde 1 bazen 2.
İçimi rahatlattınız kızlar, Allah razı olsun, bebeleriniz kesintisiz 3 4 saat uyusun inşallahHaha sağlam tutamıyor asılı olmayan oyuncakları. Atmıyor yani aslında düşüyor elinden. Sağlam kavradığı tek şey kıyafetim
Sanmam. Kuzeniminki 10 günde bir yapıyordu, hem de besin alerjisi vardı ama tosbağaydı. Kakayı değil çişi ilişkilendiriyorlar beslenme yeterliliğiyle
Başını okuyunca sevindim sonlara doğru yüzümde gülümsemem donduİlk defa 19.30!gibi mayıştı diye emzirip yatağa koyayım dedim. Arkaya da müzik açmıştım. Kesmedim onu da götürdüm yanına. Yatağı sallayarak 10 dk gözü iki kapalı bir açık uyuttum. Tam daldı gibi oldu. Uyanıp konuşmaya başladı. Salona getirdim ağlıyor. Ben de ağlasam sesimi duyar mısınız, dokunabilir misiniz gözyaşlarıma ellerinizle?
Şuan çok yüksek sesle çin ninnisi dinliyoruz bunu açarsam bebem uyanırAha benim beynim de böyle
Ahh be ne güzel heyecanla okuyodum, sonu kötü biten romanlar gibi olduİlk defa 19.30!gibi mayıştı diye emzirip yatağa koyayım dedim. Arkaya da müzik açmıştım. Kesmedim onu da götürdüm yanına. Yatağı sallayarak 10 dk gözü iki kapalı bir açık uyuttum. Tam daldı gibi oldu. Uyanıp konuşmaya başladı. Salona getirdim ağlıyor. Ben de ağlasam sesimi duyar mısınız, dokunabilir misiniz gözyaşlarıma ellerinizle?
di mii,ben de aynı yorumu yapmışımBaşını okuyunca sevindim sonlara doğru yüzümde gülümsemem dondu
Ben sade suyla yıkıyorum kakayı, ek gıdaya geçtiklerinde sabun ya da şampoyla yıkarımKaka yapınca her seferinde ben lavaboda yıkıyorum . Önceden şampuanla yıkıyordum burada hergün şampu yapma dediniz diye şimdi iki günde bir şampu, kaka yapınca da sade suyla yıkıyorum. Öyle mi yapmalıyım?
Sıpa ya uyusa kendi de rahat edicekİlk defa 19.30!gibi mayıştı diye emzirip yatağa koyayım dedim. Arkaya da müzik açmıştım. Kesmedim onu da götürdüm yanına. Yatağı sallayarak 10 dk gözü iki kapalı bir açık uyuttum. Tam daldı gibi oldu. Uyanıp konuşmaya başladı. Salona getirdim ağlıyor. Ben de ağlasam sesimi duyar mısınız, dokunabilir misiniz gözyaşlarıma ellerinizle?
Çilemse çekerim, kaderimse yine çekerimBaşını okuyunca sevindim sonlara doğru yüzümde gülümsemem dondu
Budizm sarmamış mı beyefendiyi. Uyuyunca izle. Çok kısa zaten. Lütfen izle bak ama hatrım kalır. Ne olur izlesen yani ne kaybedersin? Ne bu naz???Şuan çok yüksek sesle çin ninnisi dinliyoruz bunu açarsam bebem uyanır
Yeter o kadar ya. Ben yıkamıyorum. Kaynamış ılınmış suyla ve pamukla silip havalandırıyorum. Yıkamaya götürsem her yerime işer. Banyo yaparken işiyor. Maşrapası delindi sandım bugün. Öyle bir işeme. Diyorum bu su nereden geliyor Allah Allah ahshndndKaka yapınca her seferinde ben lavaboda yıkıyorum . Önceden şampuanla yıkıyordum burada hergün şampu yapma dediniz diye şimdi iki günde bir şampu, kaka yapınca da sade suyla yıkıyorum. Öyle mi yapmalıyım?
Yaaa işte bizim sıpa da böyle oyunlar oynuyorAhh be ne güzel heyecanla okuyodum, sonu kötü biten romanlar gibi oldu
Selamlar kızlar.
Kontrolden geldik ,6400 gram olmuş,boyu 63.5 cm. 25 günde 400 gram almış, doktora göre fena değil. Sağlığı yerinde ek gıda ile daha iyi alır dedi.
Ek gıdaya geçiyoruz artik. Bir liste verdi ,detaylı olarak yazıyor hersey. Şimdilik 2 öğün verecekmiş,1 ay sonra kahvaltı da ekleyeceğiz dedi.
Suyu kaynatmaya gerek yokmuş.
Teşekkür ederizGüneş kremi ilk 6 ay önermiyorim, 11 ile 4 arası güneşte kalmasın dedi.
Kan damlasını mama kaşığı ile verebilirmisiz, demir kaşığı tavsiye etmiyormuş.
Biz teşekkür ederiz efendimMaşallah kuzuya..
Hayırlı olsun ek gıda serüveniniz.
Teşekkür ederiz
Hayırlı uğurlu olsun ek gıda süreciniz. Ben aylardır çelik kaşıkla verdim ya bir şey olur mu ki :/Selamlar kızlar.
Kontrolden geldik ,6400 gram olmuş,boyu 63.5 cm. 25 günde 400 gram almış, doktora göre fena değil. Sağlığı yerinde ek gıda ile daha iyi alır dedi.
Ek gıdaya geçiyoruz artik. Bir liste verdi ,detaylı olarak yazıyor hersey. Şimdilik 2 öğün verecekmiş,1 ay sonra kahvaltı da ekleyeceğiz dedi.
Suyu kaynatmaya gerek yokmuş.
Güneş kremi ilk 6 ay önermiyorim, 11 ile 4 arası güneşte kalmasın dedi.
Kan damlasını mama kaşığı ile verebilirmisiz, demir kaşığı tavsiye etmiyormuş.
Ya milyonda bir ihtimal reaksiyona girecek de bilmem ne.. biz önlemli olalım diye sadece şaapıyoruz. Hemen kafaya takma bundan sonra ikea kaşıklarına kıy kullan. Zaten zamlanmadan almışsınHayırlı uğurlu olsun ek gıda süreciniz. Ben aylardır çelik kaşıkla verdim ya bir şey olur mu ki :/