2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İlk defa 19.30!gibi mayıştı diye emzirip yatağa koyayım dedim. Arkaya da müzik açmıştım. Kesmedim onu da götürdüm yanına. Yatağı sallayarak 10 dk gözü iki kapalı bir açık uyuttum. Tam daldı gibi oldu. Uyanıp konuşmaya başladı. Salona getirdim ağlıyor. Ben de ağlasam sesimi duyar mısınız, dokunabilir misiniz gözyaşlarıma ellerinizle?

Bizimkinin zaten sabah 6 dan sonraki kakasi kesin var elde bir.bazen 2 kez bazen sadece 1 .
Bizimki de bi ara sabah kakayla uyanıyodu 7 gibi. Bir kaç hafta sürdü, şimdi öğlen yapıyor
Ben mama veriyorum genelde günde 1 bazen 2.
İçimi rahatlattınız kızlar, Allah razı olsun, bebeleriniz kesintisiz 3 4 saat uyusun inşallah

Başını okuyunca sevindim sonlara doğru yüzümde gülümsemem dondu

Ahh be ne güzel heyecanla okuyodum, sonu kötü biten romanlar gibi oldu

Kaka yapınca her seferinde ben lavaboda yıkıyorum . Önceden şampuanla yıkıyordum burada hergün şampu yapma dediniz diye şimdi iki günde bir şampu, kaka yapınca da sade suyla yıkıyorum. Öyle mi yapmalıyım?

Ben sade suyla yıkıyorum kakayı, ek gıdaya geçtiklerinde sabun ya da şampoyla yıkarım

Sıpa ya uyusa kendi de rahat edicek

Başını okuyunca sevindim sonlara doğru yüzümde gülümsemem dondu
Çilemse çekerim, kaderimse yine çekerim
Şuan çok yüksek sesle çin ninnisi dinliyoruz bunu açarsam bebem uyanır
Budizm sarmamış mı beyefendiyi. Uyuyunca izle. Çok kısa zaten. Lütfen izle bak ama hatrım kalır. Ne olur izlesen yani ne kaybedersin? Ne bu naz???
Yeter o kadar ya. Ben yıkamıyorum. Kaynamış ılınmış suyla ve pamukla silip havalandırıyorum. Yıkamaya götürsem her yerime işer. Banyo yaparken işiyor. Maşrapası delindi sandım bugün. Öyle bir işeme. Diyorum bu su nereden geliyor Allah Allah ahshndnd

Selamlar kızlar.
Kontrolden geldik ,6400 gram olmuş,boyu 63.5 cm. 25 günde 400 gram almış, doktora göre fena değil. Sağlığı yerinde ek gıda ile daha iyi alır dedi.
Ek gıdaya geçiyoruz artik. Bir liste verdi ,detaylı olarak yazıyor hersey. Şimdilik 2 öğün verecekmiş,1 ay sonra kahvaltı da ekleyeceğiz dedi.
Suyu kaynatmaya gerek yokmuş.
Güneş kremi ilk 6 ay önermiyorim, 11 ile 4 arası güneşte kalmasın dedi.
Kan damlasını mama kaşığı ile verebilirmisiz, demir kaşığı tavsiye etmiyormuş.

Selamlar kızlar.
Kontrolden geldik ,6400 gram olmuş,boyu 63.5 cm. 25 günde 400 gram almış, doktora göre fena değil. Sağlığı yerinde ek gıda ile daha iyi alır dedi.

Maşallah kuzuya..

Ek gıdaya geçiyoruz artik. Bir liste verdi ,detaylı olarak yazıyor hersey. Şimdilik 2 öğün verecekmiş,1 ay sonra kahvaltı da ekleyeceğiz dedi.
Suyu kaynatmaya gerek yokmuş.

Hayırlı olsun ek gıda serüveniniz.
Güneş kremi ilk 6 ay önermiyorim, 11 ile 4 arası güneşte kalmasın dedi.
Kan damlasını mama kaşığı ile verebilirmisiz, demir kaşığı tavsiye etmiyormuş.
Teşekkür ederiz

Doktordan sonra çarşıya uğradık. Bi köşede durup kızımın üstüne battaniye ortuyordum. Teyzenin teki ,öksürük öksürük bebek arabasının yanına geldi tam ediliyordu hemen tentesini örttüm o refleksle. Ayetel kürsi okuycakmsi kızıma. Öyle sinirlendim ki .. Ben okurum dedim yürüdüm hemen. Bu insanlardaki iyi niyet beni öldürecek.

Hayırlı uğurlu olsun ek gıda süreciniz. Ben aylardır çelik kaşıkla verdim ya bir şey olur mu ki :/

Hayırlı uğurlu olsun ek gıda süreciniz. Ben aylardır çelik kaşıkla verdim ya bir şey olur mu ki :/
Ya milyonda bir ihtimal reaksiyona girecek de bilmem ne.. biz önlemli olalım diye sadece şaapıyoruz. Hemen kafaya takma bundan sonra ikea kaşıklarına kıy kullan. Zaten zamlanmadan almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…