- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
Benimki direk demir ilacına karşı ya bi sevemedi damlalık kısmından da zorlasam bi dışarı çıkarmaya çalışıyordemir takviyesi kaşıkla verdiğinizde mide ağrısı yapıyormu?bana sanki bi huzursuzluk yaşıyor gibi geliyor o şekilde verdiğimde de
Tencere tabak tava kısmına gelince miniklerinden alıcam ben sıpaya nasılsa kız çocuğu belki benimle ilerde yemek yaparEn çok oyuncak olmayan oyuncakları seviyorlar. Biraz daha büyüsünler en sevdikleri oyuncaklar; kablolar, çay kaşığı, çay tabağı, pet şişe, anahtarlık, ıslak mendil paketi ve kumanda olacak. Biraz daha büyüyünce de tencere, tava, kaşık, kepçe
Evet kesinlikle oyuncak haricindeki her şey dikkatini çekiyor, çünkü anne baba oyuncak oynamıyor, şişeden su içiyor, kaşıkla tabakla yemek yiyor. Oğlum oyuncak tutmuyor demişsin, bizimki çok tembeldi, zorla öğrettim resmen, eline avuç içinden başlayıp parmaklara doğru masaj yaptım, parmakları açtım yani, yüzümü yaklaştırıp ellerini tutup anne cici yaptırdım, yanağımı şişirip yumruğuyla vurdum ses çıkarttım, ellerine olan ilgisi arttı, bi kaç gün sonra tuttu zaten bişeyleri. Şimdi de dönme çalışmaları yaptıracam inşallah, totosunu kaldırmaya niyeti yok tembel kızımınEn çok oyuncak olmayan oyuncakları seviyorlar. Biraz daha büyüsünler en sevdikleri oyuncaklar; kablolar, çay kaşığı, çay tabağı, pet şişe, anahtarlık, ıslak mendil paketi ve kumanda olacak. Biraz daha büyüyünce de tencere, tava, kaşık, kepçe
Ha bi de kitap okurken sayfaları ona çevirttimEvet kesinlikle oyuncak haricindeki her şey dikkatini çekiyor, çünkü anne baba oyuncak oynamıyor, şişeden su içiyor, kaşıkla tabakla yemek yiyor. Oğlum oyuncak tutmuyor demişsin, bizimki çok tembeldi, zorla öğrettim resmen, eline avuç içinden başlayıp parmaklara doğru masaj yaptım, parmakları açtım yani, yüzümü yaklaştırıp ellerini tutup anne cici yaptırdım, yanağımı şişirip yumruğuyla vurdum ses çıkarttım, ellerine olan ilgisi arttı, bi kaç gün sonra tuttu zaten bişeyleri. Şimdi de dönme çalışmaları yaptıracam inşallah, totosunu kaldırmaya niyeti yok tembel kızımın
Benim hanım da daha bu hafta başladı , çıngırağı sallayınca öttüğünü keşfetti , eline verince sallıyo hemenKızların kıyafetleri çok cici
Bari link ataydın bir işimizi göreydi
Oh ne güzel. Bizimki oyuncakları kensi tutmaya tenezzül etmiyor. Benim tutup göstermem ve konuşturmam lazım
Bu da püskürtüyorBenimki direk demir ilacına karşı ya bi sevemedi damlalık kısmından da zorlasam bi dışarı çıkarmaya çalışıyor
Evet kesinlikle oyuncak haricindeki her şey dikkatini çekiyor, çünkü anne baba oyuncak oynamıyor, şişeden su içiyor, kaşıkla tabakla yemek yiyor. Oğlum oyuncak tutmuyor demişsin, bizimki çok tembeldi, zorla öğrettim resmen, eline avuç içinden başlayıp parmaklara doğru masaj yaptım, parmakları açtım yani, yüzümü yaklaştırıp ellerini tutup anne cici yaptırdım, yanağımı şişirip yumruğuyla vurdum ses çıkarttım, ellerine olan ilgisi arttı, bi kaç gün sonra tuttu zaten bişeyleri. Şimdi de dönme çalışmaları yaptıracam inşallah, totosunu kaldırmaya niyeti yok tembel kızımın
Yüzümü tutuyor, kıyafetlerime yapışıyor, oyuncakları da tutuyor ama hemen bırakıyor. Kendi oynamaz. Pusetine asılı duruyor hışırtılı kitap. Onunla oynuyor atsa da düşmediği için herhaldeHa bi de kitap okurken sayfaları ona çevirttim
3-4 ama bu herkeste çok değişkenKızlar bebeleriniz günde kaç kez kaka yapıyorkafamı takacak yeni dertler arıyorum da kendime
Kız Allah iyiliğini versinBu da püskürtüyor
Yüzümü tutuyor, kıyafetlerime yapışıyor, oyuncakları da tutuyor ama hemen bırakıyor. Kendi oynamaz. Pusetine asılı duruyor hışırtılı kitap. Onunla oynuyor atsa da düşmediği için herhalde
Benimki 1 kez yapıyor. Acaba az beslendiği için mi, yani mama içse daha çok yapar sanki3-4 ama bu herkeste çok değişken
1 kere.Kızlar bebeleriniz günde kaç kez kaka yapıyorkafamı takacak yeni dertler arıyorum da kendime
Benim kız mamayla besleniyor ona rağmen 1Benimki 1 kez yapıyor. Acaba az beslendiği için mi, yani mama içse daha çok yapar sanki
Haha sağlam tutamıyor asılı olmayan oyuncakları. Atmıyor yani aslında düşüyor elinden. Sağlam kavradığı tek şey kıyafetimKız Allah iyiliğini versinnapsın çocuk daha, anne gel arabalarımı tokuşturup çarpışan araba mı oynayalım desin. Bizimki de tutuyor atıyor, el hizasına düşmediyse basıyor çığlığı
Sanmam. Kuzeniminki 10 günde bir yapıyordu, hem de besin alerjisi vardı ama tosbağaydı. Kakayı değil çişi ilişkilendiriyorlar beslenme yeterliliğiyleBenimki 1 kez yapıyor. Acaba az beslendiği için mi, yani mama içse daha çok yapar sanki
Kızların kıyafetleri çok cici
Bari link ataydın bir işimizi göreydi
Oh ne güzel. Bizimki oyuncakları kensi tutmaya tenezzül etmiyor. Benim tutup göstermem ve konuşturmam lazım
Bizim de en sevdiği oyuncak Pet şişe içinde bakliyat çeşitleriO kadar oyuncağı var su şişesini yemeye çalışıyor. Mamayı su şişesiyle vermeyi denemek çık aklımdan
Ben mama veriyorum genelde günde 1 bazen 2.Kızlar bebeleriniz günde kaç kez kaka yapıyorkafamı takacak yeni dertler arıyorum da kendime
Şimdi oğlun düşünsün. Aynılarını alacağım işteAl sana link benim aldıklarımı yolladım
Meyveler Waffle Ananaslı Barbatöz
Tuffy Meyveler Waffle Ananaslı Barbatöz
Birlikte Yüzelim Emprime Baskılı Barbatöz
Fisher Price Birlikte Yüzelim Emprime Baskılı Barbatöz
Meyveler Ananaslı Barbatöz
Tuffy Meyveler Ananaslı Barbatöz
Orman Partisi Erkek Bebek Modelli Kol Baskılı Barbatöz
Fisher Price Orman Partisi Erkek Bebek Modelli Kol Baskılı Barbatöz
Orman Partisi Erkek Bebek Zürafa Baskılı Yumuşak Tuşe Barbatöz
Fisher Price Orman Partisi Erkek Bebek Zürafa Baskılı Yumuşak Tuşe Barbatöz
Al tatile bize geliceksin ya ikiz gibi giydiririzŞimdi oğlun düşünsün. Aynılarını alacağım işte
Çok da benziyorlarAl tatile bize geliceksin ya ikiz gibi giydiririz