2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tencere tabak tava kısmına gelince miniklerinden alıcam ben sıpaya nasılsa kız çocuğu belki benimle ilerde yemek yapar

Evet kesinlikle oyuncak haricindeki her şey dikkatini çekiyor, çünkü anne baba oyuncak oynamıyor, şişeden su içiyor, kaşıkla tabakla yemek yiyor. Oğlum oyuncak tutmuyor demişsin, bizimki çok tembeldi, zorla öğrettim resmen, eline avuç içinden başlayıp parmaklara doğru masaj yaptım, parmakları açtım yani, yüzümü yaklaştırıp ellerini tutup anne cici yaptırdım, yanağımı şişirip yumruğuyla vurdum ses çıkarttım, ellerine olan ilgisi arttı, bi kaç gün sonra tuttu zaten bişeyleri. Şimdi de dönme çalışmaları yaptıracam inşallah, totosunu kaldırmaya niyeti yok tembel kızımın

Ha bi de kitap okurken sayfaları ona çevirttim

Kızların kıyafetleri çok cici

Bari link ataydın bir işimizi göreydi

Oh ne güzel. Bizimki oyuncakları kensi tutmaya tenezzül etmiyor. Benim tutup göstermem ve konuşturmam lazım
Benim hanım da daha bu hafta başladı , çıngırağı sallayınca öttüğünü keşfetti , eline verince sallıyo hemen

Benimki direk demir ilacına karşı ya bi sevemedi damlalık kısmından da zorlasam bi dışarı çıkarmaya çalışıyor
Bu da püskürtüyor
Ha bi de kitap okurken sayfaları ona çevirttim
Yüzümü tutuyor, kıyafetlerime yapışıyor, oyuncakları da tutuyor ama hemen bırakıyor. Kendi oynamaz. Pusetine asılı duruyor hışırtılı kitap. Onunla oynuyor atsa da düşmediği için herhalde

Kız Allah iyiliğini versin napsın çocuk daha, anne gel arabalarımı tokuşturup çarpışan araba mı oynayalım desin. Bizimki de tutuyor atıyor, el hizasına düşmediyse basıyor çığlığı

Kizlar bu bebelerin belli bir yere bakıp keyifle çırpınması sesler çıkartması heyecanla gülmesi normal mi.
Tırstım çünkü bi ufaktan

Kız Allah iyiliğini versin napsın çocuk daha, anne gel arabalarımı tokuşturup çarpışan araba mı oynayalım desin. Bizimki de tutuyor atıyor, el hizasına düşmediyse basıyor çığlığı
Haha sağlam tutamıyor asılı olmayan oyuncakları. Atmıyor yani aslında düşüyor elinden. Sağlam kavradığı tek şey kıyafetim
Benimki 1 kez yapıyor. Acaba az beslendiği için mi, yani mama içse daha çok yapar sanki
Sanmam. Kuzeniminki 10 günde bir yapıyordu, hem de besin alerjisi vardı ama tosbağaydı. Kakayı değil çişi ilişkilendiriyorlar beslenme yeterliliğiyle

Kızların kıyafetleri çok cici

Bari link ataydın bir işimizi göreydi

Al sana link benim aldıklarımı yolladım

Meyveler Waffle Ananaslı Barbatöz
Tuffy Meyveler Waffle Ananaslı Barbatöz

Birlikte Yüzelim Emprime Baskılı Barbatöz
Fisher Price Birlikte Yüzelim Emprime Baskılı Barbatöz

Meyveler Ananaslı Barbatöz
Tuffy Meyveler Ananaslı Barbatöz

Orman Partisi Erkek Bebek Modelli Kol Baskılı Barbatöz
Fisher Price Orman Partisi Erkek Bebek Modelli Kol Baskılı Barbatöz

Orman Partisi Erkek Bebek Zürafa Baskılı Yumuşak Tuşe Barbatöz
Fisher Price Orman Partisi Erkek Bebek Zürafa Baskılı Yumuşak Tuşe Barbatöz

Oh ne güzel. Bizimki oyuncakları kensi tutmaya tenezzül etmiyor. Benim tutup göstermem ve konuşturmam lazım

Şimdi oğlun düşünsün. Aynılarını alacağım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…