2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimkide boydan iyi ama kilo az canım

Çok çılgın alışveriş yapıcam kocamın aklı çıkıcak
Çılgın alışveriş cam rendeyle meyve emziği mi
Ben de burnuna damlalıkla yapıyorum.
Ama bugün babasına burnunu temizlettireceğim şırınga ile. Damlalık yeterince işe yaramıyor bence burunda
Foşurt diye sıkmak lazım serum fizyolojiği. Ben de yapamıyorum. Yapıyorum da ters çevirince çıkmıyor
Benimkide boydan iyi ama kilo az canım
Erken doğdular ya bence normal. Ortalamanın hep altında. Ben sorun etmiyordum da doktor panikletti o gün gereksiz yere. Sağlık ocağındaki ebe dedi ki duraklama olabiliyor diş hazırlığı ve hareketlerde artış olunca
sinsi planlar yapıp kart kesilsin diye bekledik kızımla

Meyve emziği ve cam rende de var sepette
KIRMIZILIKUCUKKIZ sana dersler versin

Elbise seçtik büssürü kızımla , hep oğlan çoocuu gibi geziyo .

Elbise seçtik büssürü kızımla , hep oğlan çoocuu gibi geziyo .
Oğlan çocuklarının giyimini mi küçümsedin? Dümdük mü demeye getirdin? Biz şatafat yapamıyoruz diye mi bu havalar? Erkek bebeklere çok yazık ya. Papyonlu, bıyıklı ya da "paşam", "aslan parçam", "evimin küçük reisi" temalı olmayan kıyafet bulmakta çok zorluk çekiyorum

Ooo ne haddimize efenim işte fırfırlı etekler , saç bantları falan şeyedemiyo ya oğlanlar oonçün .

Ben meşazlı yazılı şeyler ya da böyle tulumlar seviyorum

Eklentiler

• 17A01FC0-DFED-4097-A338-4B9ED2D48FFD.png
    426,1 KB · Görüntüleme: 50
Şırıngayla ilk aylarda mama vermeyi denedim çok ürkünçlü şeyler oldu , attım kenara
Şırınga benim en büyük yardımcım, herşeyi onla yapıyorum suyu bile onla veriyorum, gerçi hastalığından dolayı ilaç kullanıyor ve şırıngayla veriyoruz, ondan dolayı da ustalaşmış olabilirim. Mama veremiyorum mesela, artık büyüdü, yemiyor

Ooo ne haddimize efenim işte fırfırlı etekler , saç bantları falan şeyedemiyo ya oğlanlar oonçün .
Kızların kıyafetleri çok cici
Ben meşazlı yazılı şeyler ya da böyle tulumlar seviyorum
Bari link ataydın bir işimizi göreydi
Eki Görüntüle 3091425
Dünyadaki en çılgın oyuncak , elinden bırakmıyor
Oh ne güzel. Bizimki oyuncakları kensi tutmaya tenezzül etmiyor. Benim tutup göstermem ve konuşturmam lazım

O kadar oyuncağı var su şişesini yemeye çalışıyor. Mamayı su şişesiyle vermeyi denemek çık aklımdan
En çok oyuncak olmayan oyuncakları seviyorlar. Biraz daha büyüsünler en sevdikleri oyuncaklar; kablolar, çay kaşığı, çay tabağı, pet şişe, anahtarlık, ıslak mendil paketi ve kumanda olacak. Biraz daha büyüyünce de tencere, tava, kaşık, kepçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…