Ne alıyorsun enerji mi topladın iki gün naptınÇok çılgın alışveriş yapıcam kocamın aklı çıkıcak
Benimkide boydan iyi ama kilo az canımArkadaşlar kendinize gelin. Ben daha küvetle fileyle yıkamaya yeni başladım. Bir durun, dinlenin. Fışkiyeyle yıkayan çok okuyorum bu ara. Bir tek bizim fışkiyenin mi sıcaklık ayarı bozuk. Bir anda buz gibi oluveriyor su, sonra cayır cayır yanıyor
Zekası yaşıtlarının ilerisinde olan çocukları severiz
Oldu mu bari? Değdi mi yani buna? Sen en azından peynir yapmışın. Ben? Hiç. Saat 02.00'ye kadar kocaman bir hiç
Maşallah. Demek ki benim çocuğum gerçekten çok küçük kalmış. O parayı biz de bayıldık dün. Aman iyi olsunlar da...
Bence gündüzKafamı karıştıran bir şey var. Şimdi 04:30’da uyandı. 06:30’a kadar uyanık kaldı.
06:30’dan 08:30’a kadar geri uyudu.
Bu 06:30-08:30 arası iki saatlik uyku gece uykusu mu sayılıyor? Gündüz uykusu mu?
Ben gelip temizleyim o konuda biraz gaddarım sanırımEvet başlarda şırıngayla mama verin dedi bize doktor, genzine kaçıyordu çok korktum. Bu yüzden çocuğun burnunu da doğru düzgün temizleyemiyorum
Evet öyle canımGenel havuz için 1 yaş sonrası değil mi?
Meyve emziği ve cam rende de var sepetteNe alıyorsun enerji mi topladın iki gün naptın
Ben çok geriliyorum Yaa burun , kulak temizlerkenBen gelip temizleyim o konuda biraz gaddarım sanırım
Çılgın alışveriş cam rendeyle meyve emziği miÇok çılgın alışveriş yapıcam kocamın aklı çıkıcak
Foşurt diye sıkmak lazım serum fizyolojiği. Ben de yapamıyorum. Yapıyorum da ters çevirince çıkmıyorBen de burnuna damlalıkla yapıyorum.
Ama bugün babasına burnunu temizlettireceğim şırınga ile. Damlalık yeterince işe yaramıyor bence burunda
Erken doğdular ya bence normal. Ortalamanın hep altında. Ben sorun etmiyordum da doktor panikletti o gün gereksiz yere. Sağlık ocağındaki ebe dedi ki duraklama olabiliyor diş hazırlığı ve hareketlerde artış oluncaBenimkide boydan iyi ama kilo az canım
sinsi planlar yapıp kart kesilsin diye bekledik kızımla
Meyve emziği ve cam rende de var sepette
Elbise seçtik büssürü kızımla , hep oğlan çoocuu gibi geziyo .Çılgın alışveriş cam rendeyle meyve emziği mi
Foşurt diye sıkmak lazım serum fizyolojiği. Ben de yapamıyorum. Yapıyorum da ters çevirince çıkmıyor
Erken doğdular ya bence normal. Ortalamanın hep altında. Ben sorun etmiyordum da doktor panikletti o gün gereksiz yere. Sağlık ocağındaki ebe dedi ki duraklama olabiliyor diş hazırlığı ve hareketlerde artış olunca
KIRMIZILIKUCUKKIZ sana dersler versin
Oğlan çocuklarının giyimini mi küçümsedin? Dümdük mü demeye getirdin? Biz şatafat yapamıyoruz diye mi bu havalar? Erkek bebeklere çok yazık ya. Papyonlu, bıyıklı ya da "paşam", "aslan parçam", "evimin küçük reisi" temalı olmayan kıyafet bulmakta çok zorluk çekiyorumElbise seçtik büssürü kızımla , hep oğlan çoocuu gibi geziyo .
Ooo ne haddimize efenimOğlan çocuklarının giyimini mi küçümsedin? Dümdük mü demeye getirdin? Biz şatafat yapamıyoruz diye mi bu havalar? Erkek bebeklere çok yazık ya. Papyonlu, bıyıklı ya da "paşam", "aslan parçam", "evimin küçük reisi" temalı olmayan kıyafet bulmakta çok zorluk çekiyorum
Oğlan çocuklarının giyimini mi küçümsedin? Dümdük mü demeye getirdin? Biz şatafat yapamıyoruz diye mi bu havalar? Erkek bebeklere çok yazık ya. Papyonlu, bıyıklı ya da "paşam", "aslan parçam", "evimin küçük reisi" temalı olmayan kıyafet bulmakta çok zorluk çekiyorum
demir takviyesi kaşıkla verdiğinizde mide ağrısı yapıyormu?bana sanki bi huzursuzluk yaşıyor gibi geliyor o şekilde verdiğimde deD vitamini ve demiri çay kaşığı ile veriyorum ben zaten canım bi denerim ek gıdayı da olmadı diğer kaşığa geçerim
Şırınga benim en büyük yardımcım, herşeyi onla yapıyorum suyu bile onla veriyorum, gerçi hastalığından dolayı ilaç kullanıyor ve şırıngayla veriyoruz, ondan dolayı da ustalaşmış olabilirim. Mama veremiyorum mesela, artık büyüdü, yemiyorŞırıngayla ilk aylarda mama vermeyi denedim çok ürkünçlü şeyler oldu , attım kenara
Kızların kıyafetleri çok ciciOoo ne haddimize efenimişte fırfırlı etekler , saç bantları falan şeyedemiyo ya oğlanlar oonçün .
Bari link ataydın bir işimizi göreydiBen meşazlı yazılı şeyler ya da böyle tulumlar seviyorum
Oh ne güzel. Bizimki oyuncakları kensi tutmaya tenezzül etmiyor. Benim tutup göstermem ve konuşturmam lazım
Bunlar çakal yaa. Yer mi hiçŞırınga benim en büyük yardımcım, herşeyi onla yapıyorum suyu bile onla veriyorum, gerçi hastalığından dolayı ilaç kullanıyor ve şırıngayla veriyoruz, ondan dolayı da ustalaşmış olabilirim. Mama veremiyorum mesela, artık büyüdü, yemiyor
Ben ağlasada takmıyorum artık yaBen çok geriliyorum Yaa burun , kulak temizlerken
En çok oyuncak olmayan oyuncakları seviyorlar. Biraz daha büyüsünler en sevdikleri oyuncaklar; kablolar, çay kaşığı, çay tabağı, pet şişe, anahtarlık, ıslak mendil paketi ve kumanda olacak. Biraz daha büyüyünce de tencere, tava, kaşık, kepçeO kadar oyuncağı var su şişesini yemeye çalışıyor. Mamayı su şişesiyle vermeyi denemek çık aklımdan