Gel diyorum var diyorum daha tatil planı yapıyorsunBenim kaşıklarım anormal mi yani onu mu demek istedin?
Sizde özel havuz da mı var?
Yok ben zaten geleceğim de seni deniyorumGel diyorum var diyorum daha tatil planı yapıyorsun
Meşazını aldım neal kardeşimYok ben zaten geleceğim de seni deniyorum
Geldim geldim. Hiç de haber vermiyon "Gel bizimki gelmiş" demiyonANKHESPAATEN nerdesin ya Seni merak ettik
Allahım ne güzel bir dert. Fark eder mi bilmiyorum ama bence gündüz uykusuKafamı karıştıran bir şey var. Şimdi 04:30’da uyandı. 06:30’a kadar uyanık kaldı.
06:30’dan 08:30’a kadar geri uyudu.
Bu 06:30-08:30 arası iki saatlik uyku gece uykusu mu sayılıyor? Gündüz uykusu mu?
Beğen alıntı yorumla butonları dışında bir başka buton daha mı olsun isterdinAllahım ne güzel bir dert. Fark eder mi bilmiyorum ama bence gündüz uykusu
Ben zinhar bulamam , kendimi bile kaybediyorum bazen , nerden konuşuyoduk diye aranıyorum falanKızlar ben şu instadan ekleme olayından geri kalmıştım, ben @KIRMIZILIKUCUKKIZ ’ı ekliyorum ordan beni bulun emi? Hadi size ders bulun beni ödeviniz bu sjshajaja
Yaa aynı valla . Babası gelince bi çığlıklar , şımarmalar , nazlanmalar . O omuz kol hareketleri falan , sanki hanım flört uzmanıBi baba olmak isteyende benim. Hiçbir zahmette bulunmayarak yine çocuğumun number one kişisi babası. Babası eve gelince dünyalar onun oluyor tüm gün bana kötü yüzünü gösteren bebe babası gelince ayrı bir bebeye dönüşüyor. Tek yaptığı canım yavrum diyerek ona gülümsemesi. Kucağına bile sayılı alıyor. Zoruma gidiyor artık
Taa sabah farkettim gece anca açabildim , hani bu terbiye olma , anlık üretme , bebeğe kadar süt olayı nerde yahu . Bes ay biticek ben daha rahat kıyafet giyemiyorum bile bu uçlardanYaaa bizim bu memeler niye böyle..tıkanıklık çok kötü başında önlem almak lazım da hoş ne yapsan olmuyor ben kolumu yukarı kaldiramiyordum, kızinda iştahı yoktu ememedi birde antibiyotik içiyor aç kalmasın diye mama verdim mecbur, hastane tipi makina bile açamadı, 2 3 gün öyle geçti, sonra iştahı gelince emdi de bebegim öyle geçti ama bu kezde sütüm çok çok azaldı, onu artıracam diye uğraşıyorumtıkanıklığa bir masaj gösterdi emzirme hemşiresi, parmak uçlarınla memeyi avuclar gibi tutuyorsun ve biraz bastırarak memeyi yuvarlak yapa yapa çeviriyorsun, anlatabildimmi bilmiyorum .. meme ucu yara oldu benim de, direkt aklıma sen geldin , valla iyi dayanmışsin.. inşallah artık bizde normal emzirebiliriz
ANKHESPAATEN nerdesin ya Seni merak ettik
Ahan da geldim burdayımGeldim geldim. Hiç de haber vermiyon "Gel bizimki gelmiş" demiyon
Benim yüreğimde o buton, hep kullanıyorum merak etmeBeğen alıntı yorumla butonları dışında bir başka buton daha mı olsun isterdin
Ya benim çocuğum ilk günden beri genel olarak az uyuyor. Ama az olan gece mi gündüz mü onu çözmeye çalışıyorum
Merak ettik seni çokBen zinhar bulamam , kendimi bile kaybediyorum bazen , nerden konuşuyoduk diye aranıyorum falan
Yaa aynı valla . Babası gelince bi çığlıklar , şımarmalar , nazlanmalar . O omuz kol hareketleri falan , sanki hanım flört uzmanı
Taa sabah farkettim gece anca açabildim , hani bu terbiye olma , anlık üretme , bebeğe kadar süt olayı nerde yahu . Bes ay biticek ben daha rahat kıyafet giyemiyorum bile bu uçlardan
N Neal bilmiyorum ki süt mü çok geliyo anlamadım . Sağamıyorum , uçlar sıkıntılı çok acıyor .
SağolunBenim yüreğimde o buton, hep kullanıyorum merak etme
Gereksiz soru işaretleri. O uyuyunca sen de uyusan hiç böyle şeyler düşünmezsin
Merak ettik seni çok
Şırıngayla deneyin, kaşıkla zor oluyor, şırıngayla boğazına fırtlatıyorum ben, ne olduğunu anlamadan yutuyor mecburAğzına direkt damlatıyorum artık
Kaşıklar da 10.99. Almak isteseniz alamazsınız Eki Görüntüle 3091237
ben şırıngadan çok korkuyorum ya. bizimki kaşık görünce ağzını açıyor. bir de şapşup yalıyor iyice kaşığıŞırıngayla deneyin, kaşıkla zor oluyor, şırıngayla boğazına fırtlatıyorum ben, ne olduğunu anlamadan yutuyor mecbur
Şırıngayla deneyin, kaşıkla zor oluyor, şırıngayla boğazına fırtlatıyorum ben, ne olduğunu anlamadan yutuyor mecbur
Şırıngayla burnuna da şey edemiyorum ben tayzikli şeylerden korkarımben şırıngadan çok korkuyorum ya. bizimki kaşık görünce ağzını açıyor. bir de şapşup yalıyor iyice kaşığı
Şırıngayla deneyin, kaşıkla zor oluyor, şırıngayla boğazına fırtlatıyorum ben, ne olduğunu anlamadan yutuyor mecbur
ben şırıngadan çok korkuyorum ya. bizimki kaşık görünce ağzını açıyor. bir de şapşup yalıyor iyice kaşığı
Şırıngayla ilk aylarda mama vermeyi denedim çok ürkünçlü şeyler oldu , attım kenaraŞırıngayla burnuna da şey edemiyorum ben tayzikli şeylerden korkarım
Evet başlarda şırıngayla mama verin dedi bize doktor, genzine kaçıyordu çok korktum. Bu yüzden çocuğun burnunu da doğru düzgün temizleyemiyorumŞırıngayla burnuna da şey edemiyorum ben tayzikli şeylerden korkarım
Ben o yüzden hiç denemedim. D vitamini damlalığıyla ve çay kaşığıyla bile denedim ama şırınga ı-ıhŞırıngayla ilk aylarda mama vermeyi denedim çok ürkünçlü şeyler oldu , attım kenara
Ben de burnuna damlalıkla yapıyorum.Ben o yüzden hiç denemedim. D vitamini damlalığıyla ve çay kaşığıyla bile denedim ama şırınga ı-ıh