- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
Numaranı yada Facebook varsa onu eklememiş miydin sayfayı açarken ordan bulmuş olabilirYani hiç vermiyorsun demir he ? Yaa ben neler neler sorucam da unutuyom oraya girince kızın zırlamasından . Kaç aydır göbeeme madecassol sürem mi çizgiye dicem diyemiyom
Benimkinin haberi bile yok açtığımdan kiburayı da bilmiyo , yazık dünyadan haberi yok
Ama iki gün önce açtım eltim eklemiş , nası buldu anlamadım ismim de yazmıyo
Kaynanam sağolsun 3 erkek yapmış , iki tane oldu benim deSeni takip ediyor demek napıyor bu elti diyetam elti hareketi allahtan bende yok
Ay çok sinir oldum ne saçmaNumaranı yada Facebook varsa onu eklememiş miydin sayfayı açarken ordan bulmuş olabilir
Doktor izin alarak mı paylaştı ben de öyle şeylere takarım izinsiz vs paylaşıma
Kandırıyorsunuz biz garipleriValla bebe yattığı gibi finished direk yatağa
Ya bizimki de uyumadı sabahtan beri gündüz sadece emerken uyuyor onun dışında uyku yok . Emerken de ısırıyor çekiyorYine mememde topuzlar olmuş Yaa valla bıktım artık
Yok yav olur mu Ferrum veriyorum iki aylık olduğundan beri. Sezaryen dikişi için Dermatix jel vermişti kadın doğumcu. Çocuk doltoruna hiç sormadan kullandım valla ben onu üç ay falan ama biraz düzensiz. Yeni gittiğim kadın doğumcu 6 ay kullan dedi. Gaza gelip ikinci tüpü aldım. Kullanmadım, açmadım bileYani hiç vermiyorsun demir he ? Yaa ben neler neler sorucam da unutuyom oraya girince kızın zırlamasından . Kaç aydır göbeeme madecassol sürem mi çizgiye dicem diyemiyom
Benimki her haltı biliyor. Burada onun dedikodusunu yaptığımı bile biliyorBenimkinin haberi bile yok açtığımdan kiburayı da bilmiyo , yazık dünyadan haberi yok
Ben de uyuyorum o uyursa öyle
Bildirim gidiyor sende telefon numarası olan kişilere
Yok yav öyle olsa önce benim sülalem istila ederdi hesabımı. Eklemediklerim bulamıyorEnneeee niye yav sormuyo bana , belki istemiyom kimseyi eklemek falan
Daha niyabacaaaanBen de sıcak su cifin biberon deterjanı ile yıkıyorum haftada bir falanda sterilize ediyorum acaba az mı diye şeettim
He ya di mi. Kocama bile yanaşmıyom. Arkadaş oldukValla bebe yattığı gibi finished direk yatağa
Büyüsünler Yaa dolap karıştırsınlar evi dağıtsınlar üst baş yemek olsun . Şu meme derdinden kurtulayım da ne olursa olsunYa bizimki de uyumadı sabahtan beri gündüz sadece emerken uyuyor onun dışında uyku yok . Emerken de ısırıyor çekiyor
Bizde öyle valla enerji bitiyor ne kendime ne başka bişeye enerjim kalıyorHe ya di mi. Kocama bile yanaşmıyom. Arkadaş olduk
Aa buldum valla Omer'iİnstagramda doktor paylaşmış cnm
Emzigi kaynatiyorum genelde yada içme suyu ile yıkıyorumBiberon emzik vs onları neyle yıkıyorsunuz? Her seferinde kaynatma sterilizasyon vs yapıyor musunuz
Almis izin cnm eşim onaylamış o sıra ben fenalardaydimDoktor izin alarak mı paylaştı ben de öyle şeylere takarım izinsiz vs paylaşıma
Kızlar ben mama sandalyesini letgo dan aldım. Chicco sandalelerin fiyatı bir yılda yüzde bin beşyüz arttığından psikolojik olarak o parayı sıfırına verebilemedimChicco mama sandalyesi diye arattım evime en yakın oturanlardan uygun fiyatta aldım. Duşa koydum sandalyeyi, bastım domestosu cillop gibi oldu. Minderini de makineye attım. Sonra hepsini üç gün balkonda kuruttum havalandırdım ne koku ne kir kaldı. 2.800 vericeme 300lira verdim Yumuşak minder alcam içine sıfır. Onlar da 100liradan başlıyor. Yumuşak minderi de ilk oturmaya başladığında çocuğu daha iyi tutsun diye alıcan. Şu an yatar pozisyonda kullanıyorum, tepsisini çıkardım. Ben yemek yaparken oyuncaklarla oynuyo, beni izliyo. Baya rahat ettim çünkü ana kucağından sıkılmıştı durmuyordu ve ben artık aç kalıyordum.
N Neal ben de istanbuldayım ve o park muhtemelen bana çok yakın. Ondan sormuştum
Aa süper ben burayı bilmiyordumBu geridönüşüm gerçekten çok iyi oluyor hayırlı olsun .
Bebek ürünleri çok kısa süre kullanılıyor o yüzden şöyle de bir site var kiralanıyor eşyalar vs
Ben denemedim ama ihtiyaç olan olabilir
Olum deli deli konuşmayın. Emzirmek bunların hepsinden milyor yüz bin kat kolayBüyüsünler Yaa dolap karıştırsınlar evi dağıtsınlar üst baş yemek olsun . Şu meme derdinden kurtulayım da ne olursa olsun
Çok tatlı yaa maşallah. Tarifi var mı?Almis izin cnm eşim onaylamış o sıra ben fenalardaydim
Anaa cidden mi? Hani kulağıma söyle bakayım orası mıKızlar ben mama sandalyesini letgo dan aldım. Chicco sandalelerin fiyatı bir yılda yüzde bin beşyüz arttığından psikolojik olarak o parayı sıfırına verebilemedimChicco mama sandalyesi diye arattım evime en yakın oturanlardan uygun fiyatta aldım. Duşa koydum sandalyeyi, bastım domestosu cillop gibi oldu. Minderini de makineye attım. Sonra hepsini üç gün balkonda kuruttum havalandırdım ne koku ne kir kaldı. 2.800 vericeme 300lira verdim Yumuşak minder alcam içine sıfır. Onlar da 100liradan başlıyor. Yumuşak minderi de ilk oturmaya başladığında çocuğu daha iyi tutsun diye alıcan. Şu an yatar pozisyonda kullanıyorum, tepsisini çıkardım. Ben yemek yaparken oyuncaklarla oynuyo, beni izliyo. Baya rahat ettim çünkü ana kucağından sıkılmıştı durmuyordu ve ben artık aç kalıyordum.
N Neal ben de istanbuldayım ve o park muhtemelen bana çok yakın. Ondan sormuştum
Ebebekten bakmıştım bi ara ben uygundu amaKızlar ben mama sandalyesini letgo dan aldım. Chicco sandalelerin fiyatı bir yılda yüzde bin beşyüz arttığından psikolojik olarak o parayı sıfırına verebilemedimChicco mama sandalyesi diye arattım evime en yakın oturanlardan uygun fiyatta aldım. Duşa koydum sandalyeyi, bastım domestosu cillop gibi oldu. Minderini de makineye attım. Sonra hepsini üç gün balkonda kuruttum havalandırdım ne koku ne kir kaldı. 2.800 vericeme 300lira verdim Yumuşak minder alcam içine sıfır. Onlar da 100liradan başlıyor. Yumuşak minderi de ilk oturmaya başladığında çocuğu daha iyi tutsun diye alıcan. Şu an yatar pozisyonda kullanıyorum, tepsisini çıkardım. Ben yemek yaparken oyuncaklarla oynuyo, beni izliyo. Baya rahat ettim çünkü ana kucağından sıkılmıştı durmuyordu ve ben artık aç kalıyordum.
Bunlar var ama olmaz mıKızlar ben mama sandalyesini letgo dan aldım. Chicco sandalelerin fiyatı bir yılda yüzde bin beşyüz arttığından psikolojik olarak o parayı sıfırına verebilemedimChicco mama sandalyesi diye arattım evime en yakın oturanlardan uygun fiyatta aldım. Duşa koydum sandalyeyi, bastım domestosu cillop gibi oldu. Minderini de makineye attım. Sonra hepsini üç gün balkonda kuruttum havalandırdım ne koku ne kir kaldı. 2.800 vericeme 300lira verdim Yumuşak minder alcam içine sıfır. Onlar da 100liradan başlıyor. Yumuşak minderi de ilk oturmaya başladığında çocuğu daha iyi tutsun diye alıcan. Şu an yatar pozisyonda kullanıyorum, tepsisini çıkardım. Ben yemek yaparken oyuncaklarla oynuyo, beni izliyo. Baya rahat ettim çünkü ana kucağından sıkılmıştı durmuyordu ve ben artık aç kalıyordum.
Valla benim için hiç kolay değil zırt pırt yarası çatlağı kan oturması . Aha şimdi de tıkandı mı ne topuzları açmaya çalışıyorum saatlerdir . Anlamadım da kız emikliyor sürekli , nasıl oldu buOlum deli deli konuşmayın. Emzirmek bunların hepsinden milyor yüz bin kat kolay
Çok tatlı yaa maşallah. Tarifi var mı?
Anaa cidden mi? Hani kulağıma söyle bakayım orası mı