2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Numaranı yada Facebook varsa onu eklememiş miydin sayfayı açarken ordan bulmuş olabilir

Yani hiç vermiyorsun demir he ? Yaa ben neler neler sorucam da unutuyom oraya girince kızın zırlamasından . Kaç aydır göbeeme madecassol sürem mi çizgiye dicem diyemiyom
Yok yav olur mu Ferrum veriyorum iki aylık olduğundan beri. Sezaryen dikişi için Dermatix jel vermişti kadın doğumcu. Çocuk doltoruna hiç sormadan kullandım valla ben onu üç ay falan ama biraz düzensiz. Yeni gittiğim kadın doğumcu 6 ay kullan dedi. Gaza gelip ikinci tüpü aldım. Kullanmadım, açmadım bile
Benimkinin haberi bile yok açtığımdan ki burayı da bilmiyo , yazık dünyadan haberi yok
Benimki her haltı biliyor. Burada onun dedikodusunu yaptığımı bile biliyor
Filmi 21 de bebe uyutan arkadaşlar bilir heralde , yoksa ne yapıcaklar o saatte hazır bebe de uyumuş

N Neal
Ben de uyuyorum o uyursa öyle
Bildirim gidiyor sende telefon numarası olan kişilere
Enneeee niye yav sormuyo bana , belki istemiyom kimseyi eklemek falan
Yok yav öyle olsa önce benim sülalem istila ederdi hesabımı. Eklemediklerim bulamıyor
Ben de sıcak su cifin biberon deterjanı ile yıkıyorum haftada bir falanda sterilize ediyorum acaba az mı diye şeettim
Daha niyabacaaaan

Kızlar ben mama sandalyesini letgo dan aldım. Chicco sandalelerin fiyatı bir yılda yüzde bin beşyüz arttığından psikolojik olarak o parayı sıfırına verebilemedim Chicco mama sandalyesi diye arattım evime en yakın oturanlardan uygun fiyatta aldım. Duşa koydum sandalyeyi, bastım domestosu cillop gibi oldu. Minderini de makineye attım. Sonra hepsini üç gün balkonda kuruttum havalandırdım ne koku ne kir kaldı. 2.800 vericeme 300lira verdim Yumuşak minder alcam içine sıfır. Onlar da 100liradan başlıyor. Yumuşak minderi de ilk oturmaya başladığında çocuğu daha iyi tutsun diye alıcan. Şu an yatar pozisyonda kullanıyorum, tepsisini çıkardım. Ben yemek yaparken oyuncaklarla oynuyo, beni izliyo. Baya rahat ettim çünkü ana kucağından sıkılmıştı durmuyordu ve ben artık aç kalıyordum.

N Neal ben de istanbuldayım ve o park muhtemelen bana çok yakın. Ondan sormuştum

Bu geridönüşüm gerçekten çok iyi oluyor hayırlı olsun .

Bebek ürünleri çok kısa süre kullanılıyor o yüzden şöyle de bir site var kiralanıyor eşyalar vs

Ben denemedim ama ihtiyaç olan olabilir

Büyüsünler Yaa dolap karıştırsınlar evi dağıtsınlar üst baş yemek olsun . Şu meme derdinden kurtulayım da ne olursa olsun
Olum deli deli konuşmayın. Emzirmek bunların hepsinden milyor yüz bin kat kolay
Almis izin cnm eşim onaylamış o sıra ben fenalardaydim
Çok tatlı yaa maşallah. Tarifi var mı?
Anaa cidden mi? Hani kulağıma söyle bakayım orası mı

Ebebekten bakmıştım bi ara ben uygundu ama

Bunlar var ama olmaz mı

Eklentiler

• 96B98F57-58DA-4CE6-907C-608AB9D13054.png
    324,7 KB · Görüntüleme: 27
Olum deli deli konuşmayın. Emzirmek bunların hepsinden milyor yüz bin kat kolay

Çok tatlı yaa maşallah. Tarifi var mı?

Anaa cidden mi? Hani kulağıma söyle bakayım orası mı
Valla benim için hiç kolay değil zırt pırt yarası çatlağı kan oturması . Aha şimdi de tıkandı mı ne topuzları açmaya çalışıyorum saatlerdir . Anlamadım da kız emikliyor sürekli , nasıl oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…