2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İnstagramda doktor paylaşmış cnm

Vermemeyi denedim kilo almadı ve doymuyor Anne sütü ile

Yaa inşallah düzeltirsiniz düzgünce konuşup sorunlarınızı . Çözülmeyecek gibiyse de kendini çok yıpratmadan ayrılman en iyisi . Sen ve bebe huzurlu mutlu olun inşallah.

Kaşık ben daha hamileyken almıştım da onu dışarı çıkarken kullanırım dedim
Evde çelik mi?
Kutlu olsun Bizimki de dün ilginç bir erken uyuma denemesi yaptı. Sonra ağlayarak uyandı. Elini ağzına sokup biraz gıcırdattı, daha çok ağladı Zar zor uyudu

Evde çelik mi?

Kutlu olsun Bizimki de dün ilginç bir erken uyuma denemesi yaptı. Sonra ağlayarak uyandı. Elini ağzına sokup biraz gıcırdattı, daha çok ağladı Zar zor uyudu
D vitamini ve demiri çay kaşığı ile veriyorum ben zaten canım bi denerim ek gıdayı da olmadı diğer kaşığa geçerim

Bu da sinir bozucu. Sorsak da cevap verseler keşke
İnstagramda doktor paylaşmış cnm
Hani link
Demir ilacını metal kaşıkla vermeyin diyor doktorlar.
Aa neden? Ben de öyle veriyordum

Benimki de saatlerde bu ara şaşırtıyor normalde illa saat 10da uyur idi 8.30 9 gibi falan gider oldu hamilelik hormonuyla neler neler yapmadık ki ama ikinci çocuğu olurda bi delilik yapıp yaparsam sıkıntısız stressiz gamsız bi gebelik yaşamak istiyorum nasip olursa

Oohhh ne güzel bi film açıp yayılmaya izin veriyor size , benimki asla babasıyla yalnız bırakmıyor beni .

İkinci çocuk fikri bende bi üşüme , titreme , göz kayması , kaşıntı falan yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…