İnstagramda doktor paylaşmış cnmAbidik gubudik birşey gösterince hemen ' canım gerek var mı ki buna ' diyor . Kanguru için bebek arabamız var ya dediydi . Alıyor ne istesem ama önce bi ne gerek var denecek illa .
Ne güzel Yaa saç falan konuşuyonuz . Benim kızın az biraz arkada var önler emekli muhasebeci tipi saç dökülmesi .
Mama niçin veriyorsun varmış sütün bol bol
Bence de . Sanki hamileyken de şimdi de her şeyin doğalını mi yedik .
Çok geçmiş olsun canım .
Vay be 21:30 he ne hoş bir saat. Benim kız mutlaka yeni günü görecek , o saat 00:00 ı geçmeli
ahhhh hormonlar , aaahh hamilelik kafası
Senin bebenin kaka sorunu çok yav , sordun mu doktora falan
Hani nerde nerdeee
Abidik gubudik birşey gösterince hemen ' canım gerek var mı ki buna ' diyor . Kanguru için bebek arabamız var ya dediydi . Alıyor ne istesem ama önce bi ne gerek var denecek illa .
Ne güzel Yaa saç falan konuşuyonuz . Benim kızın az biraz arkada var önler emekli muhasebeci tipi saç dökülmesi .
Çok geçmiş olsun canım .
Vay be 21:30 he ne hoş bir saat. Benim kız mutlaka yeni günü görecek , o saat 00:00 ı geçmeli
Hani nerde nerdeee
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Ben aktif giremiyorum malum bebiş hala o kadar yaramaz ve huysuz sürekli ilgi ilgi ilgi, ek gıdaya geçtik baya oluyor iyi gidiyor sanırım odayı ayırdık ama hala emerek uyuyor… bir de boşanma durumumuz var psikolojik olarak kötüyüm. Ben de durumlar böyle
Yaaa bizim instagram şeysine de koysana ben pek bilmiyorum oraları , aratma şimdi bana doktorİnstagramda doktor paylaşmış cnm
Hee ver öyleyse bol bol gülsün küçük bey , çok datlı gülüyoVermemeyi denedim kilo almadı ve doymuyor Anne sütü ile
Hizmette sınır tanımıyorum ben yolladımYaaa bizim instagram şeysine de koysana ben pek bilmiyorum oraları , aratma şimdi bana doktor
Evde çelik mi?Kaşık ben daha hamileyken almıştım daonu dışarı çıkarken kullanırım dedim
Kutlu olsun19:30 dan beri mememde, bugün evlilik yıl dönümümüz, memeye erken gelip 20:00 de uyudu, sevindik eşimle, yatağına koyunca uyandı tabi, odayı niye karartmadın klimayı niye kapatmadın gibi saçma sebeplerle eşimle kavga ettik. Happy Anniversary aşkım. Bi kadeh koy da kutlayalım
D vitamini ve demiri çay kaşığı ile veriyorum ben zaten canım bi denerim ek gıdayı da olmadı diğer kaşığa geçerimEvde çelik mi?
Kutlu olsunBizimki de dün ilginç bir erken uyuma denemesi yaptı. Sonra ağlayarak uyandı. Elini ağzına sokup biraz gıcırdattı, daha çok ağladı Zar zor uyudu
Demir ilacını metal kaşıkla vermeyin diyor doktorlar.D vitamini ve demiri çay kaşığı ile veriyorum ben zaten canım bi denerim ek gıdayı da olmadı diğer kaşığa geçerim
Bu da sinir bozucu. Sorsak da cevap verseler keşkeBu soru benim de kafamı kemiriyor. Sürekli memede ama günde 4-5 sefer 150 cc mama veriyorum saldırarak içiyor. Memeyi sıktığımda ciddi süt geliyor. Ama memede uyuduğu için emiyor mu süt gidiyor mu anlamıyorum cukcukcuk yapıyor uyurken ama emin olamıyorum
Hani linkİnstagramda doktor paylaşmış cnm
Aa neden? Ben de öyle veriyordumDemir ilacını metal kaşıkla vermeyin diyor doktorlar.
Hiç araştırmadım etkileşimden dolayı olabilir mi? Herkes böyle diyorBu da sinir bozucu. Sorsak da cevap verseler keşke
Hani link
Aa neden? Ben de öyle veriyordum
Ben sordum bişey demedi doktor ama bi daha vermem olmadıDemir ilacını metal kaşıkla vermeyin diyor doktorlar.
4. Ay kontrolünde bişey demedi miBen demir vermiyorum şuan doktora bi gidelim sorucam , umarım bi sıkıntı olmaz
Benimki de saatlerde bu ara şaşırtıyor normalde illa saat 10da uyur idi 8.30 9 gibi falan gider olduAbidik gubudik birşey gösterince hemen ' canım gerek var mı ki buna ' diyor . Kanguru için bebek arabamız var ya dediydi . Alıyor ne istesem ama önce bi ne gerek var denecek illa .
Çok geçmiş olsun canım .
Hani nerde nerdeee
Sağlık ocağından verdiler de ağzı hep kıpkırmızı oldu , burdan sizin söylediklerinizi sorucam ne kadar vereyim hangini vereyim diye4. Ay kontrolünde bişey demedi mi
Benimki de saatlerde bu ara şaşırtıyor normalde illa saat 10da uyur idi 8.30 9 gibi falan gider oldu hamilelik hormonuyla neler neler yapmadık ki ama ikinci çocuğu olurda bi delilik yapıp yaparsam sıkıntısız stressiz gamsız bi gebelik yaşamak istiyorum nasip olursa
Ben de soracağım buraya yazarımBen sordum bişey demedi doktor ama bi daha vermem olmadı
Kontrolü Ne zaman beklemesen mi acaba bir arayıp sorsan doktoraSağlık ocağından verdiler de ağzı hep kıpkırmızı oldu , burdan sizin söylediklerinizi sorucam ne kadar vereyim hangini vereyim diye