2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Ben aktif giremiyorum malum bebiş hala o kadar yaramaz ve huysuz sürekli ilgi ilgi ilgi, ek gıdaya geçtik baya oluyor iyi gidiyor sanırım odayı ayırdık ama hala emerek uyuyor… bir de boşanma durumumuz var psikolojik olarak kötüyüm. Ben de durumlar böyle
Doğumla beraber eşlerin de huyu suyu değişti. Benim eşim çok anlayışlı, saygılı ve iltifatı esirgemeyen bi adamken şimdi tam bir odun oldu. Ben de eski anlayışlı ben değilim farkındayım, bebeler sabır zorluyor, tükeniyoruz. Kocalara tahammülümüz kalmıyor. Ama bebeler biraz büyüyünce işleri yoluna koyacaz diye umut ediyorum. Dün evlilik yıl dönümümüzdü, eşim hiç atlamaz çiçek çikolata alırdı her sene, dün göbeğini kaşıya kaşıya tv izledi. Yani kavga çıkarmak istesek konu boşanmaya kadar gider evet, sabır çekip duymazdan görmezden gelmek lazım bazen, tamam aşkım olur aşkım, pardon aşkım deyince günüm daha güzel geçiyor benim şahsen

Ben demir vermiyorum şuan doktora bi gidelim sorucam , umarım bi sıkıntı olmaz
Ben sordum Ferrum'u. Çok istiyorsanız Sidefer yazayım ama bunlar hep ilaç sektörünün oyunları dedi. Ben de istemedim. Ben de Ferrum kullanıyorum aylardır zaten bu çocuk benim sütümden de alıyor onu
Hiç araştırmadım etkileşimden dolayı olabilir mi? Herkes böyle diyor
İlk defa duydum
Sağlık ocağından verdiler de ağzı hep kıpkırmızı oldu , burdan sizin söylediklerinizi sorucam ne kadar vereyim hangini vereyim diye
Çay kaşığını da sor bari hayrına
Oohhh ne güzel bi film açıp yayılmaya izin veriyor size , benimki asla babasıyla yalnız bırakmıyor beni .

İkinci çocuk fikri bende bi üşüme , titreme , göz kayması , kaşıntı falan yapıyor :KK57::deli:
Film izlemek hangi seviye ya? Ben o uyuduktan sonra dişimi fırçalayıp ilaç alıp tuvalete girmeyi, su içmeyi falan bile zaman kaybı olarak görüyorum. Yazık oldu uyuyacağım dakikalara diyorum

Biberon emzik vs onları neyle yıkıyorsunuz? Her seferinde kaynatma sterilizasyon vs yapıyor musunuz

Ben sordum Ferrum'u. Çok istiyorsanız Sidefer yazayım ama bunlar hep ilaç sektörünün oyunları dedi. Ben de istemedim. Ben de Ferrum kullanıyorum aylardır zaten bu çocuk benim sütümden de alıyor onu

İlk defa duydum

Çay kaşığını da sor bari hayrına

Film izlemek hangi seviye ya? Ben o uyuduktan sonra dişimi fırçalayıp ilaç alıp tuvalete girmeyi, su içmeyi falan bile zaman kaybı olarak görüyorum. Yazık oldu uyuyacağım dakikalara diyorum
Yani hiç vermiyorsun demir he ? Yaa ben neler neler sorucam da unutuyom oraya girince kızın zırlamasından . Kaç aydır göbeeme madecassol sürem mi çizgiye dicem diyemiyom
Benim koca böyle instagramdan eklemeye aşırı karsi😀
Benimkinin haberi bile yok açtığımdan ki :KK70: burayı da bilmiyo , yazık dünyadan haberi yok :KK70:

Ama iki gün önce açtım eltim eklemiş , nası buldu anlamadım ismim de yazmıyo :KK70:

Yani hiç vermiyorsun demir he ? Yaa ben neler neler sorucam da unutuyom oraya girince kızın zırlamasından . Kaç aydır göbeeme madecassol sürem mi çizgiye dicem diyemiyom

Benimkinin haberi bile yok açtığımdan ki :KK70: burayı da bilmiyo , yazık dünyadan haberi yok :KK70:

Ama iki gün önce açtım eltim eklemiş , nası buldu anlamadım ismim de yazmıyo :KK70:
Bildirim gidiyor sende telefon numarası olan kişilere 😂

Biz ilk zamanlar kullanıyorduk biberon. Başta kaynatıyorduk. Sonra imkansızlaştı. Sadece sıcak sudan geçiriyorduk
Ben de sıcak su cifin biberon deterjanı ile yıkıyorum haftada bir falanda sterilize ediyorum acaba az mı diye şeettim

Meşaz kısmından diyor ya. Seni nasıl kimse bulamadı oralarda? Sağlam stalker bunlar ha
Doktorun instagramina bakmislar cnm, kim yolladiysa sana da atsın valla bilmiyorum ben o işleri ya

Seni takip ediyor demek napıyor bu elti diye 😂😂 tam elti hareketi allahtan bende yok 😂

Aa benimki burayı biliyor anlatıyorum hep sizi😀ama diğer türlü sosyal medya takıntısı var adamda ya öğrencilerimi de ekletmez

X