2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de senin gibi düşünüyorum buhar gerektiğinde basit aparatla yaparım. Ablamlar da hep haşlama yaptılar az suyla haşlayıp kullanmak iyi olacaktır. Gereksiz eşya yığını haline geliyor evlerimiz .

bunu kullanabilirsin mesela canim.

19:30 dan beri mememde, bugün evlilik yıl dönümümüz, memeye erken gelip 20:00 de uyudu, sevindik eşimle, yatağına koyunca uyandı tabi, odayı niye karartmadın klimayı niye kapatmadın gibi saçma sebeplerle eşimle kavga ettik. Happy Anniversary aşkım. Bi kadeh koy da kutlayalım

Olabilir. Bu arada gün içinde uyumadan emdiğinde benimkinin de çok kısa sürüyor artık, eskisi gibi değil. Ben bazen süt mü yok diye memeyi kontrol etme ihtiyacı duyuyorum

Canım ya çok geçmiş olsun.
Emerken bende benimkinin sesini duymuyorum ya Bizim evde var bunlardanda daha açmadım eşim laboratuvarda çalışıyor analiz için gelmişti
Ya kızlar yutkunurken ses gelmeli ama nasıl gelmez ki? Su içerken bile ses çıkarıyoruz değil mi? Sessiz ortamda illaki duyarsınız bi dikkat edin
A bende böyle bisey alacağım işte.

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Ben aktif giremiyorum malum bebiş hala o kadar yaramaz ve huysuz sürekli ilgi ilgi ilgi, ek gıdaya geçtik baya oluyor iyi gidiyor sanırım odayı ayırdık ama hala emerek uyuyor… bir de boşanma durumumuz var psikolojik olarak kötüyüm. Ben de durumlar böyle

Hayırdır canım ne oldu? Hay Allah

Gerçekten duymuyorum gözler tamamen açıkken emerken bile

Hayırdır canım ne oldu? Hay Allah
Canımcım sanırım başından beri kötü giden bir evlilik ve benim zorumla yapılan tüp bebek sonucu bir hayli daha kötü gitmeye basladı. Doğum yaptığımdan beri de çekilemez hale geldi. İkimizde karşılıklı itiraf ettik boşanmak istediğimizi . Boşanmazsak çocuğumun psikolojisi bozulacak diye korkuyorum. Sürekli tartışıyoruz çünkü. Bakalım nasıl bir yol alacağım hiç bilemiyorum

Ne oldu ki ? Kötü olmuş ya

cagilbilgin böyle bir hal aldık. Evet kötü oldu keşke iyiye gitse ama maalesef

Bence de yeterli ihtiyaç olursa kullan gitsin. 2 bin bilmem kaç tele vermeye değmez cihaza

Gerçekten duymuyorum gözler tamamen açıkken emerken bile
Demek ki benim çocuklarım hararetli emiyor.
Üzüldüm canım ama bazen olmayınca olmuyor. Hakkınızda hayırlısı olsun,sen ve bebeğin nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın. Hersey gönlünce olsun,dilerim nekarar verirsen ver mutlu olursunuz
Bence de yeterli ihtiyaç olursa kullan gitsin. 2 bin bilmem kaç tele vermeye değmez cihaza
Ya zaten şurada tadım sürecinde buharda pişirilir.
Sonra çorba filan yapılır. Gerçekten gerek yok

Çok üzüldüm canım hakkınızda hayırlısı yalnız bebek küçükken bu tarz sıkıntılar yaşanıyor öncesinde bir probleminiz yok ise biraz askıya alın boşanma olayını bir süre ayrı kalın daha iyiyseniz tamam ama belki de özleyeceksiniz birbirinizi send e yorgunluktan hassas bir dönemdesin emin ol o da istemiştir bebeğinizin olmasını ama malesef erkekler bizim hassas olduğumuzu anlamayıp odunlaşabiliyor

Evet canım ben de öyle düşündüm hep lohusalık bebeğimin huysuzluğu tek oluşum vs. Düzelir düzelir dedim git gide kötüye gidiyor gibi. Çocuğunu çok seviyor güzel vakit geçiriyorlar buraya kadar güzel. Sonrası hiç yok inanki. Sürekli kavga sürekli tartışma. O kadar yoruldum ki ayrı da kaldık annemde kaldım 1 aya yakın. Eve gelir gelmez yine kavga etmeye basladık. Sevgininde bittiğini görüyorum. Asıl sıkıntı daha aileme konuyu açmadım. Onlar ne diyecek hiç bilmiyorum. Annemin bebeğe bakıp benm hemen işe girmem gerekiyor. Ama bakacak sağlığı da yok sayılır. Onlar onay vermezse tıpış tıpış bu evliliği çekeceğim gibi duruyor…

Amin canım insallah öyle olur Sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…