Canım cok sağolSürekli tartışma varsa ondan dolayı da huzursuzdur bebeğinhakkınızda hayırlısı olsun ailen yakınlarında mı yardımcı olabilecek birileri var mı yanında
Olmadı öyle yaparım. Sebzeli meyveli olanlar için daha erken dedi, yulaf ve pirinç de tat olarak aynıdır her markanınSadece hippi mi önerdi doktor olmadı başka bi marka denesen
Kuzum instada Esra ezmeci var evliliği iyileştirmek için bazı ritüeller öneriyor psikolog kendisi. Kitapları var okuyup uygulayan ve boşanmadan dönen çok fazla kişi olmuş. Eğer zorunlu şekilde evliliğine devam edeceksen bir bak istersen belki bir faydası olur eşin düzelirCanımcım sanırım başından beri kötü giden bir evlilik ve benim zorumla yapılan tüp bebek sonucu bir hayli daha kötü gitmeye basladı. Doğum yaptığımdan beri de çekilemez hale geldi. İkimizde karşılıklı itiraf ettik boşanmak istediğimizi . Boşanmazsak çocuğumun psikolojisi bozulacak diye korkuyorum. Sürekli tartışıyoruz çünkü. Bakalım nasıl bir yol alacağım hiç bilemiyorum
Canım cok tesekkür ederim. Duydum kendisini kitaplarını ritüellerini. Tüm kitapları vardı arkadasımda Ama hiç denemedim inanarak denemek lazım haklısın. Hersey cocugum için zaten.Kuzum instada Esra ezmeci var evliliği iyileştirmek için bazı ritüeller öneriyor psikolog kendisi. Kitapları var okuyup uygulayan ve boşanmadan dönen çok fazla kişi olmuş. Eğer zorunlu şekilde evliliğine devam edeceksen bir bak istersen belki bir faydası olur eşin düzelir
tamam canım inşallah hemencecik alır kiloOlmadı öyle yaparım. Sebzeli meyveli olanlar için daha erken dedi, yulaf ve pirinç de tat olarak aynıdır her markanın
İnşallah en doğrusu olur hakkınızdaCanım cok sağolaileme henüz durumdan bahsetmedim. Ama bahsettiğmde diyeceklerini az cok tahmin edebiliyorum. Annemin bebeğime bakacak pek sağlığı yok. Benm hemen işe girmem gerekiyor ayrı ev açamayız ortalık inanılmaz kötü. Kiralık evler almış başını gidiyor. Eğer ailem onaylamazsa mecburi bir evlilik sürecek bebek biraz büyüyene kadar.
Evet bence denemelisin benim çevremde var 1-2 kişi yapan. Herif köpek oldu peşimizde diyorlarCanım cok tesekkür ederim. Duydum kendisini kitaplarını ritüellerini. Tüm kitapları vardı arkadasımda Ama hiç denemedim inanarak denemek lazım haklısın. Hersey cocugum için zaten.
Iı yok o iş öyle değil, emzik niyetine ağzında bekletiyor ne emiyor ne bırakıyor boş boş ağzında duracak ki uyuyacak. 40 dk memede duruyor ama 10 dk aktif emiyor sonrası pasif maalesef. Gündüz emmeleri de yok denilecek kadar azaldı mama da vermiyorum niye reddediyor bu kadar bir anlasamAma tıka basa doyuyor en azından. Ben uyuyunca biraz daha emziriyorum öyle içim rahat ediyo
Herkes öyle diyormus canım ya şaşırdım vallaEvet bence denemelisin benim çevremde var 1-2 kişi yapan. Herif köpek oldu peşimizde diyorlarumarım sende onlar gibi bir etki görürsün ufak bebeğinle bu tarz sıkıntılar çekmen çok zor.. Allah bir an evvel huzurunuza kavuştursun
Cok gecmis olsun .bizim burada vardi isale salgını.cesme suyundan dediler.kizimin sınıfındaki arkadaşları hep hasta oldu.insani yatak döşek yatiriyor bu isal.bol bol sıvı alin.reflor icebiliyoruz sanirim .Kızlar dikkat edin kendinize ishal salgını varmış, sabaha karşı bi uyandım mahvoldum, acile gittik bisey yapamadılar bi serum verdiler oda su zaten, prebiyotik al dedi doktor sadece, ama cok kötüyüm ya annemle eşim bakıyor hep oğluma
Aynen bende duydum.hatta çevremde bunları yapıp evliliğini kurtarmış vok kişi var.Kuzum instada Esra ezmeci var evliliği iyileştirmek için bazı ritüeller öneriyor psikolog kendisi. Kitapları var okuyup uygulayan ve boşanmadan dönen çok fazla kişi olmuş. Eğer zorunlu şekilde evliliğine devam edeceksen bir bak istersen belki bir faydası olur eşin düzelir
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.ekonomik özgürlüğümüz olmayınca maalesef istediğimiz şekilde ilerleyemiyoruz.hemen bir iş kapısı açılır inşallah karşınıza.Evet canım ben de öyle düşündüm hep lohusalık bebeğimin huysuzluğu tek oluşum vs. Düzelir düzelir dedim git gide kötüye gidiyor gibi. Çocuğunu çok seviyor güzel vakit geçiriyorlar buraya kadar güzel. Sonrası hiç yok inanki. Sürekli kavga sürekli tartışma. O kadar yoruldum ki ayrı da kaldık annemde kaldım 1 aya yakın. Eve gelir gelmez yine kavga etmeye basladık. Sevgininde bittiğini görüyorum. Asıl sıkıntı daha aileme konuyu açmadım. Onlar ne diyecek hiç bilmiyorum. Annemin bebeğe bakıp benm hemen işe girmem gerekiyor. Ama bakacak sağlığı da yok sayılır. Onlar onay vermezse tıpış tıpış bu evliliği çekeceğim gibi duruyor…
Bizde 6 dan beri yarı uyur yarı ayaktayız.uykusu var kakasi geldiği için ağlıyor6.30dan beri ayakta kaçta uyuycak merak ediyorum
Evet cnm benim paşaKııızzzburcusami ünal beyin paylaştığı Ömer senin oğlan mııığğğ? Ay eğer seninse yerim ben onu çok tatlı oğlum ya maşallah kırkbir kere
Tuvalete yaptırır gibi tut canım benimki bazen öyle yapıyor daha kolay çıkıyorBizde 6 dan beri yarı uyur yarı ayaktayız.uykusu var kakasi geldiği için ağlıyorartik uyanmasını geçtim aglamasin istiyorum.uyan yap kakani dimi ne süründürüyorsun bizi yavrucugum
İstanbul. Parkın adını verirsem TC kimlik numarama gerek kalmaz. Daha pratik olurKeramet parkta değil, bebek arabası, açık hava ve su sesinde
Haa korktum bi an. Kocası kanguruya ne gerek var dememişti ki. Demiş miydi
Tamam eşin erisin, bize uyar
Abidik gubudik birşey gösterince hemen ' canım gerek var mı ki buna ' diyor . Kanguru için bebek arabamız var ya dediydi . Alıyor ne istesem ama önce bi ne gerek var denecek illa .Ne var tc kimlik numaranı versen ne olur? Benimki meydanda nolmuş ?
Herşeye ne gerek var diyormuş. Tıpkı benim herşeye cevap verme sevdam gibi bir sevdaymış onunki de
Ben zaten eri eri bitmem bu kiloyla
Hahah yok ya 4 günden sonra annem yıkayınca mis kokuyordu. Ben korkudan tek şampuan yaptım. Hala çözemediğim şeyler var yavaşlığım dışında, iki günde bir yıkayıp her seferinde şampuan kullanmak önerilmiyor ama sadece suyla benim çocuğum temizlenmez anası gibi saçları çok hızlı yağlanıyor.
Ne güzel Yaa saç falan konuşuyonuz . Benim kızın az biraz arkada var önler emekli muhasebeci tipi saç dökülmesi .Canim eline saglik tek yikamissin. Kulaga su kacma meselesi beni de geriyor caresi ne bilmiyom.
Kizimin saclari da cok cabuk yaglaniyor iki gune bir sampuanliyordum yine de sampuan koymadigim gunler 5gun yikanmamis gibi, jöle koymus gibi yapisiyodu kafasina. Careyi sampuani elimde kopurtmekte buldum. Once elimle iyiyce kopuk yapip sonra saci yikadim.baslarda temiz gorunmedi ama zamanla yaglanma azaldikca daha sık yikadikca cok azaldi. Tavsiye edebilirim bunu. Sampuani direk kafada kopurtmek saci daha cabuk yaglandiriyo
Mama niçin veriyorsun varmış sütün bol bolBu soru benim de kafamı kemiriyor. Sürekli memede ama günde 4-5 sefer 150 cc mama veriyorum saldırarak içiyor. Memeyi sıktığımda ciddi süt geliyor. Ama memede uyuduğu için emiyor mu süt gidiyor mu anlamıyorum cukcukcuk yapıyor uyurken ama emin olamıyorum
Bence de . Sanki hamileyken de şimdi de her şeyin doğalını mi yedik .Ya ben çok takılmıyorum buna. Herseyin en doğalini bulup kullanmak çok zor.
Çok geçmiş olsun canım .Kızlar dikkat edin kendinize ishal salgını varmış, sabaha karşı bi uyandım mahvoldum, acile gittik bisey yapamadılar bi serum verdiler oda su zaten, prebiyotik al dedi doktor sadece, ama cok kötüyüm ya annemle eşim bakıyor hep oğluma
Vay be 21:30 he ne hoş bir saat. Benim kız mutlaka yeni günü görecek , o saat 00:00 ı geçmeliSaat 21.00 itibariyle uykuya dalış yaptı şükür
ahhhh hormonlar , aaahh hamilelik kafasıKaşık ben daha hamileyken almıştım daonu dışarı çıkarken kullanırım dedim
Senin bebenin kaka sorunu çok yav , sordun mu doktora falanBizde 6 dan beri yarı uyur yarı ayaktayız.uykusu var kakasi geldiği için ağlıyorartik uyanmasını geçtim aglamasin istiyorum.uyan yap kakani dimi ne süründürüyorsun bizi yavrucugum
Hani nerde nerdeeeEvet cnm benim paşa