- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
Siveno minoris incia temiz içerikliYa ben hergün şampuan yapıyorum sade suyla yıkamak sanki yetersiz gibi geliyor. Kötü aslında biliyorum ama temiz olmadığını düşünüyorum. Şampuan sebamed kullanıyorum içeriği temiz de değilmiş şurada hepsinin içeriğini yazmışlar ;
O konuyu biz geçtik az önce. Yağlanıyor, terliyor benimki de hemen. Bir de krem var cildinde. Boynunu kremliyorum her günEvet kesinlikle bize bile iyi değil Bundan sonra yapmayayım hergün hemen kokuyor bizimki terliyor
Siveno minoris incia temiz içerikli
Allah Allah ... Nasılsın duyulmaz ki? Benimki mi çok hızlı ve sesli emiyor acabaDuymuyorum ki onu uyanıkken emdiğinde de duymuyorum
Ay bunların tadı çok güzel oluyor.Bundan canım +4 ay olanlar var onlardan alıp bi dene
Allah Allah ... Nasılsın duyulmaz ki? Benimki mi çok hızlı ve sesli emiyor acaba
Sanırım benim kizim çok hararetli emiyor hatta bu yüzden de hemen doyuyor. Keyif yapa yapa emmiyor. Eller kollar bile bi hareketli yani o yüzden de uyumuyor telaşlı oluyor .
Olabilir. Bu arada gün içinde uyumadan emdiğinde benimkinin de çok kısa sürüyor artık, eskisi gibi değil. Ben bazen süt mü yok diye memeyi kontrol etme ihtiyacı duyuyorumSanırım benim kizim çok hararetli emiyor hatta bu yüzden de hemen doyuyor. Keyif yapa yapa emmiyor. Eller kollar bile bi hareketli yani o yüzden de uyumuyor telaşlı oluyor .
Ben de duymuyorumAllah Allah ... Nasılsın duyulmaz ki? Benimki mi çok hızlı ve sesli emiyor acaba
Ay bunların tadı çok güzel oluyor.
Emerken bende benimkinin sesini duymuyorum yaAllah Allah ... Nasılsın duyulmaz ki? Benimki mi çok hızlı ve sesli emiyor acaba
Ay bunların tadı çok güzel oluyor.
Geçmiş olsun. Ben de birkaç ay önce oldum. Çocuk doktoruna sordum toz Reflor verdiKızlar dikkat edin kendinize ishal salgını varmış, sabaha karşı bi uyandım mahvoldum, acile gittik bisey yapamadılar bi serum verdiler oda su zaten, prebiyotik al dedi doktor sadece, ama cok kötüyüm ya annemle eşim bakıyor hep oğluma
Geçmiş olsunKızlar dikkat edin kendinize ishal salgını varmış, sabaha karşı bi uyandım mahvoldum, acile gittik bisey yapamadılar bi serum verdiler oda su zaten, prebiyotik al dedi doktor sadece, ama cok kötüyüm ya annemle eşim bakıyor hep oğluma
Çok geçmiş olsun geleneksel yöntemleri denedin mi? Bir gündür annem de bu durumda biraz rahatlattık onu kuru kahve kuru çay muz patates ileKızlar dikkat edin kendinize ishal salgını varmış, sabaha karşı bi uyandım mahvoldum, acile gittik bisey yapamadılar bi serum verdiler oda su zaten, prebiyotik al dedi doktor sadece, ama cok kötüyüm ya annemle eşim bakıyor hep oğluma
Ben vazgeçtim.Az önce eşime şunu gösterdim buharda pişirme için alıyorum diye.
Diyor ki philips in bir ürünü varmış ondan al bunu alma. Kim influence ettiyse artık. Erkekler kulübü falan var da oraya mı üye acaba
Almayacağım tabi ki
Bende gördüm bunlardan 40 50 TL civarı bişeydi sanırımAz önce eşime şunu gösterdim buharda pişirme için alıyorum diye.
Diyor ki philips in bir ürünü varmış ondan al bunu alma. Kim influence ettiyse artık. Erkekler kulübü falan var da oraya mı üye acaba
Almayacağım tabi ki
Güzel bişey çıkarsa ben bi denerim ya bunların fiyatları düşükBen vazgeçtim.cagilbilgin seninle de bakmıştık. Sonradan kandırmış gibi olmayayım. Zaten aklıma hiç yatmıyordu buharda pişirme işi, bu konuda burcusami gibi düşünüyorum. Geçen bir arkadaşımla konuştum. İlk zamanlar denemiş aparatla çok zor olmuş, sonradan doktor haşla demiş. Zaten kısa süre sonra çorbaya geçiyorsun dedi. İyice netleşti kafam. Evde eşya koyacak yer kalmadı yav. Babynest salonda koltuğun tepesinde duruyor. Öyle bir eve dönüştük zaten küçücük
Tabak olarak ama ilk zamanlar porselen tabak kullanıcam ben sanırımBen vazgeçtim.cagilbilgin seninle de bakmıştık. Sonradan kandırmış gibi olmayayım. Zaten aklıma hiç yatmıyordu buharda pişirme işi, bu konuda burcusami gibi düşünüyorum. Geçen bir arkadaşımla konuştum. İlk zamanlar denemiş aparatla çok zor olmuş, sonradan doktor haşla demiş. Zaten kısa süre sonra çorbaya geçiyorsun dedi. İyice netleşti kafam. Evde eşya koyacak yer kalmadı yav. Babynest salonda koltuğun tepesinde duruyor. Öyle bir eve dönüştük zaten küçücük