2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Abidik gubudik birşey gösterince hemen ' canım gerek var mı ki buna ' diyor . Kanguru için bebek arabamız var ya dediydi . Alıyor ne istesem ama önce bi ne gerek var denecek illa .

Ne güzel Yaa saç falan konuşuyonuz . Benim kızın az biraz arkada var önler emekli muhasebeci tipi saç dökülmesi .

Mama niçin veriyorsun varmış sütün bol bol

Bence de . Sanki hamileyken de şimdi de her şeyin doğalını mi yedik .

Çok geçmiş olsun canım .

Vay be 21:30 he ne hoş bir saat. Benim kız mutlaka yeni günü görecek , o saat 00:00 ı geçmeli

ahhhh hormonlar , aaahh hamilelik kafası :confused:

Senin bebenin kaka sorunu çok yav , sordun mu doktora falan

Hani nerde nerdeee
İnstagramda doktor paylaşmış cnm😍

Abidik gubudik birşey gösterince hemen ' canım gerek var mı ki buna ' diyor . Kanguru için bebek arabamız var ya dediydi . Alıyor ne istesem ama önce bi ne gerek var denecek illa .

Ne güzel Yaa saç falan konuşuyonuz . Benim kızın az biraz arkada var önler emekli muhasebeci tipi saç dökülmesi .

Vermemeyi denedim kilo almadı ve doymuyor Anne sütü ile

Çok geçmiş olsun canım .

Vay be 21:30 he ne hoş bir saat. Benim kız mutlaka yeni günü görecek , o saat 00:00 ı geçmeli

Hani nerde nerdeee

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Ben aktif giremiyorum malum bebiş hala o kadar yaramaz ve huysuz sürekli ilgi ilgi ilgi, ek gıdaya geçtik baya oluyor iyi gidiyor sanırım odayı ayırdık ama hala emerek uyuyor… bir de boşanma durumumuz var psikolojik olarak kötüyüm. Ben de durumlar böyle

Yaa inşallah düzeltirsiniz düzgünce konuşup sorunlarınızı . Çözülmeyecek gibiyse de kendini çok yıpratmadan ayrılman en iyisi . Sen ve bebe huzurlu mutlu olun inşallah.

Kaşık ben daha hamileyken almıştım da 😅 onu dışarı çıkarken kullanırım dedim
Evde çelik mi?
19:30 dan beri mememde, bugün evlilik yıl dönümümüz, memeye erken gelip 20:00 de uyudu, sevindik eşimle, yatağına koyunca uyandı tabi, odayı niye karartmadın klimayı niye kapatmadın gibi saçma sebeplerle eşimle kavga ettik. Happy Anniversary aşkım. Bi kadeh koy da kutlayalım😏🫤🤯
Kutlu olsun :KK43: Bizimki de dün ilginç bir erken uyuma denemesi yaptı. Sonra ağlayarak uyandı. Elini ağzına sokup biraz gıcırdattı, daha çok ağladı 🙄 Zar zor uyudu

Evde çelik mi?

Kutlu olsun :KK43: Bizimki de dün ilginç bir erken uyuma denemesi yaptı. Sonra ağlayarak uyandı. Elini ağzına sokup biraz gıcırdattı, daha çok ağladı 🙄 Zar zor uyudu
D vitamini ve demiri çay kaşığı ile veriyorum ben zaten canım bi denerim ek gıdayı da olmadı diğer kaşığa geçerim

Bu soru benim de kafamı kemiriyor. Sürekli memede ama günde 4-5 sefer 150 cc mama veriyorum saldırarak içiyor. Memeyi sıktığımda ciddi süt geliyor. Ama memede uyuduğu için emiyor mu süt gidiyor mu anlamıyorum cukcukcuk yapıyor uyurken ama emin olamıyorum 🥹
Bu da sinir bozucu. Sorsak da cevap verseler keşke
İnstagramda doktor paylaşmış cnm😍
Hani link
Demir ilacını metal kaşıkla vermeyin diyor doktorlar.
Aa neden? Ben de öyle veriyordum

Çok geçmiş olsun canım .

Hani nerde nerdeee
Benimki de saatlerde bu ara şaşırtıyor normalde illa saat 10da uyur idi 8.30 9 gibi falan gider oldu 😂 hamilelik hormonuyla neler neler yapmadık ki 😂😂 ama ikinci çocuğu olurda bi delilik yapıp yaparsam sıkıntısız stressiz gamsız bi gebelik yaşamak istiyorum nasip olursa 🙏😂

:KK12: Benimki de saatlerde bu ara şaşırtıyor normalde illa saat 10da uyur idi 8.30 9 gibi falan gider oldu 😂 hamilelik hormonuyla neler neler yapmadık ki 😂😂 ama ikinci çocuğu olurda bi delilik yapıp yaparsam sıkıntısız stressiz gamsız bi gebelik yaşamak istiyorum nasip olursa 🙏😂

Oohhh ne güzel bi film açıp yayılmaya izin veriyor size , benimki asla babasıyla yalnız bırakmıyor beni .

İkinci çocuk fikri bende bi üşüme , titreme , göz kayması , kaşıntı falan yapıyor :KK57::deli:

X