2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Canim eline saglik tek yikamissin. Kulaga su kacma meselesi beni de geriyor caresi ne bilmiyom.
Kizimin saclari da cok cabuk yaglaniyor iki gune bir sampuanliyordum yine de sampuan koymadigim gunler 5gun yikanmamis gibi, jöle koymus gibi yapisiyodu kafasina. Careyi sampuani elimde kopurtmekte buldum. Once elimle iyiyce kopuk yapip sonra saci yikadim.baslarda temiz gorunmedi ama zamanla yaglanma azaldikca daha sık yikadikca cok azaldi. Tavsiye edebilirim bunu. Sampuani direk kafada kopurtmek saci daha cabuk yaglandiriyo

Bende yıkadım, masaj yaptım, emzirdim ve uyutuyorum şimdi kızımı. Alina asla memede saatlerce durmaz,hic durmadi ,max 10 dakika emer bırakır . Keske memede uyusa sallamam gerekmezdi.

Kulağa su kaçmasını önlemek için kulağını kıvırın azıcık, kapatın yani. O zman hiç su gelmiyor.

Ben her yıkamada tek şampuan yapıyorum Dr verdiği şampuanla yıkıyorum biraz alerjik bebek benimki hala yanaklarında fısır fısır sivilce var onun içinde sabun ve krem kullanıyoruz

Bizim şampuan köpük zaten. Onu bile suyla elde açıp öyle başına sürüyoruz

Pasta mı var nerde?

Ya bu resmen benim annem bir kaç saat görmesin geliyor bak beni nasıl özlemiş diyor

bizde parka gittik, büyükoğlana dondurma aldık
abisi kaydı derken anne bi kucağıma verir misin birlikte kayalım dedi
ilk park ve ilk kaymasını bugün gerçekleştirdi bizim minnak.

bu arada diş yerleri bembeyaz diş patladı patlayacak, üstüne sünnet tarihi aldık falan
çok gerginim çok

Memede uyuyup devam etseler iyi. Bırakınca uyanıyorlar
Ben her yıkamada tek şampuan yapıyorum Dr verdiği şampuanla yıkıyorum biraz alerjik bebek benimki hala yanaklarında fısır fısır sivilce var onun içinde sabun ve krem kullanıyoruz
Ger gün mü şampuan yani? Bize de Mustela Stelatopia krem verdi doktor. Sabunu yok. Incia köpük şampuan kullanıyoruz yüz ve vücut için
Pasta mı var nerde?
Yazarken kendimin de canını çektirdim püüü

Ama tıka basa doyuyor en azından. Ben uyuyunca biraz daha emziriyorum öyle içim rahat ediyo

Ya bu resmen benim annem bir kaç saat görmesin geliyor bak beni nasıl özlemiş diyor
Aradı biraz önce. "Beni görmedi o dayanamamıştır. Sesimi özlemiştir. Bir dahakine gelip ben yıkayacağım ona göre" dedi
Ama tıka basa doyuyor en azından. Ben uyuyunca biraz daha emziriyorum öyle içim rahat ediyo
Ben doyduğundan emin değilim. Gözü kapalı emiyor ama o esnada süt gidiyor mu bilmiyorum. Bazen ağzında birikenle uyuyakalıyor sanırım. Bir anda öksürerek uyanıyor boğazına kaçmış oluyor o süt

Yağlansın bişeycik olmaz, o yağlarla saçları besleniyor, hergün yapma şampo, hem bütçene hem bebenin saç derisine yazzık
Ya ben hergün şampuan yapıyorum sade suyla yıkamak sanki yetersiz gibi geliyor. Kötü aslında biliyorum ama temiz olmadığını düşünüyorum. Şampuan sebamed kullanıyorum içeriği temiz de değilmiş şurada hepsinin içeriğini yazmışlar ;

Yutkunuyorsa doyuyordur . Gurk diye ses çıkar. Hatta oğlumda o kadar manyağa başlamıştım ki yutkunmasini sayiyordum, kızımda dk tutuyorum sadece

Bu soru benim de kafamı kemiriyor. Sürekli memede ama günde 4-5 sefer 150 cc mama veriyorum saldırarak içiyor. Memeyi sıktığımda ciddi süt geliyor. Ama memede uyuduğu için emiyor mu süt gidiyor mu anlamıyorum cukcukcuk yapıyor uyurken ama emin olamıyorum

Yapma yapma yazık ya bize bile her gün şampuan önerilmiyor. Onlara hiç kıyamıyorum

Bundan canım +4 ay olanlar var onlardan alıp bi dene

Eklentiler

• 1A9BE834-29F2-4910-A02A-F04EA502CD14.png
    461,4 KB · Görüntüleme: 24
Yapma yapma yazık ya bize bile her gün şampuan önerilmiyor. Onlara hiç kıyamıyorum
Evet kesinlikle bize bile iyi değil Bundan sonra yapmayayım hergün hemen kokuyor bizimki terliyor

Ya ben çok takılmıyorum buna. Herseyin en doğalini bulup kullanmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…