2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizde de bu problem vardi, eşim tutmaya bile çekiniyordu. Komut vererek cozdum olayi, dirseklerini yapistir bedenine hah, dirsekten kir kollarini kepce gibi. Al simdi ellerinle kavra guzelce (cibildak bebeyi kucahina atip havluya sarip geri aliyorum burda)
Baska diyalog:
Bak elimin oldugu yere yavaşca dök suyu. Tamam bu kadar da yavas degil, yok bu kadar da hizli degil. Hah oldu bak süper 🤣

Anca boyle cözebildik olayi 🤣

Seceneklerden haberdar eder misin beni acaba ben de bakayim 🤩
işte o yuzden yalnız yıkıyorum bazen su dökeyim diyo tamam tamam bitti diyorum çünkü en iyisini ben bilirim en muhteşem benim 😎🤪

otel tatili mi yani yemeği sen mi yapacaksın herşey dahil mi. benimki de soru yemeği sen yapacak olsan neden sorasın.
ben bu konuda tecrübeli değilim. çünkü bizimkiler hep yazlık yerde oturdu. bizim tatillerimiz burda anne baba evinde oldugu için kendim yaptım.
Aynen bende aile yazlık yerde olunca tatiller hep orda geçiyor.bu durumdan en çok eşim mutlu tatil masrafı yok diye🤦‍♀️

O zaman direk oturak araştırması yapayım indirim olduğunda alırım hem bi yere giderken de iyi olur
Beb babyjem oturak gibi şeysini aldim.ama yıkamak için değil.ilerde robot süpürge alırsam üstüne koyup gezdirecegim.🤣🤣🤣 böyle saçma bi hayalim var.ama herkes banyoda yıkamak için kullanıyormuş ürünü.

Bizde de bu problem vardi, eşim tutmaya bile çekiniyordu. Komut vererek cozdum olayi, dirseklerini yapistir bedenine hah, dirsekten kir kollarini kepce gibi. Al simdi ellerinle kavra guzelce (cibildak bebeyi kucahina atip havluya sarip geri aliyorum burda)
Baska diyalog:
Bak elimin oldugu yere yavaşca dök suyu. Tamam bu kadar da yavas degil, yok bu kadar da hizli degil. Hah oldu bak süper 🤣

Ben ikinci çocuk olunca kendim yıkıyorum sıkıntı yokta ama sırf eşim boş boş oturmasın diye onu da çağırıyorum bi işe yaramasi lazım gerçi yine öyle sadece izliyor ama olsun en kötü bi tas ta olsa su dokebiliyor 😅

Baska diyalog:

Ben eşime versem emzirme dışında mamayla rahat bir hafta tek bakar ama ben yapamayabilirim tek 🙄 ben biraz beceriksizim sanırım 🤦🏻‍♀️

Ben normalde de her işi talimatla yaptırıyorum. Bazen talimat tutmuyor. Çocuğu riske atamıyorum
Canim sen de haklisin o kadar iyi anliyorum ki, talimat bile tutmaz olayini ustunu giydirirken yasatiyor bana :KK12:

Ben ikinci çocuk olunca kendim yıkıyorum sıkıntı yokta ama sırf eşim boş boş oturmasın diye onu da çağırıyorum bi işe yaramasi lazım gerçi yine öyle sadece izliyor ama olsun en kötü bi tas ta olsa su dokebiliyor 😅

Hahhhah ay aynisi🤭🤭 ben de eşimin bi payi olsun diye yardim aliyorum. Tek de yikayabiliyorum 🤣🤣

Bende her şeyinde çağırıyorum valla gelsin yardım etsin , bakıyorum kaçmış balkona hemen sesleniyorum :rolleyes:
ya ben mart annelerinden geliyorum 😂 8.30 ta uyuyunca sabah kaçta uyanıyor bebeğiniz? bir de gece kaç kere kalkıyor?

8:30 da uyuyan bebe çok enteresan bir varlık bana göre sanki sadece kitaplarda filmlerde falan var , gerçekliğine inanamıyorum :KK57: Dört buçuk ayda tek bir kere 9:30 gibi sanırım uyudu . Gece 12 den aşağı uyumuyor .

Hanımlar şundan alın benim kız ( lar ) bayıldı :KK9:

IMG_20220624_095801_1.jpg

Uyuyacakları kesin bilgiysr ben varım

Doğru soru şu: En son ne zaman 8.30'da uyudular 🤣
Ya demeyin öyle ben de kızım keşke biraz daha geç uyusa diye üzülüyorum 8.30 çok erken😂 her gün alarm gibi 8.30-9 arası uykusu geliyor tutamıyorum bi türlü bu saati ileri alamadım😅
Sabah 6da uyanıyor çünkü biraz daha geç uyansa hiç fena olmaz😅

Bende her şeyinde çağırıyorum valla gelsin yardım etsin , bakıyorum kaçmış balkona hemen sesleniyorum :rolleyes:

8:30 da uyuyan bebe çok enteresan bir varlık bana göre sanki sadece kitaplarda filmlerde falan var , gerçekliğine inanamıyorum :KK57: Dört buçuk ayda tek bir kere 9:30 gibi sanırım uyudu . Gece 12 den aşağı uyumuyor .
İlk bir ay benim kızım da öyleydi sonra giderek saati geri geldi nasıl oldu bilmiyorum😅

Ya demeyin öyle ben de kızım keşke biraz daha geç uyusa diye üzülüyorum 8.30 çok erken😂 her gün alarm gibi 8.30-9 arası uykusu geliyor tutamıyorum bi türlü bu saati ileri alamadım😅
Ayy biraz kabaca olucak ama kusura bakmayın , nebçim dert bu yahuu kaşınmayın :KK53:

Ben normalde de her işi talimatla yaptırıyorum. Bazen talimat tutmuyor. Çocuğu riske atamıyorum
2. Çocuğumuzu büyütüyoruz, eşim hala çorabını bile giydiremiyor kızına. Aslinda yapmak istiyor ama canı acıyacak diye ödü kopuyor. Oğlumu 9 aya kadar kucağında yatırarak gezdirdi asla dik tutamiyordu 🙈 kızım hic kucakta yatmayı sevmediği için 20 günden sonra hep dik tuttu Allah'tan🤣🤣

12 de de yatsa sabah 6 da kalkar merak etmeyin🤣 ne kadar erken yatarsa o kadar iyi

X