- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 33
Civilden almıştım çok memnunum ben 3-4 ay daha kullanırız en fazla ama başka kullanilmaz diye tahmin ediyorum .Nerden almıştın pofuduğu alışamazsam ondan da sipariş veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Civilden almıştım çok memnunum ben 3-4 ay daha kullanırız en fazla ama başka kullanilmaz diye tahmin ediyorum .Nerden almıştın pofuduğu alışamazsam ondan da sipariş veririm
3 4 aysa en kötü böyle devam ederim de bu hem mama oturağı hemfr yıkama oturağı olan oturaklar işe yarar mı acaba ilerisi içinCivilden almıştım çok memnunum ben 3-4 ay daha kullanırız en fazla ama başka kullanilmaz diye tahmin ediyorum .
Taam siz elaktarları paspasın altına bırakın. Biz siz gelene kadar ortalığı temizler toparlarız. Gözünüz arkada kalmasın hiçkız ben o ikeanın karıştırma kabını 6 yıldır kullanıyorım bana mısın demedi ama hep elde yıkadım
gelin tabii de biz tam şeye gidiyoduk ya şeyeee bildin mi he oraya işte
İlk başlayacağı zamanlara denk gelirse yoğurt ve meyve püreleri rahat olur da sebzeler sıkıntılı bide otelde birçok kişiye yemek yapıldığı için tuzsuz bişey bulamazsın bebiş için
Bebeyle otel? Hem de ek gıdalı? Ve sadece çekirdek aile ile mi? Çok zor değil mi
, bana mı öyle geliyor? Gideceğin otel de önemli oradan neler kullanabileceksin bazı otellerde bebekler için özel bölüm oluyor bazılarında buharda istediğin şeyi pişirtebiliyorsun vs
Ama kettle dan tencereye herrşeyi götüreni duymuştum. Ben şahsen bu durumda tatilden yorulmuş olarak dönerdim
Kuzum öncelikle bebek dostu otele gidiyorsun.
Sonra yanında götürebilirsen mutlaka cezve minik elektrikli Ocak vs götür. İşte buharlı pişirici bu durun için en kurtarıcısı aslında neyse odada hemen o küçük ocakta çorbanı püreni vs yapıp yedirebilirsin. Cam renden unutma elma rendeleyip verirsin. Kavanoz mamalar kurtarıcı oluyor tatilde. Birde benimde yeni keşfettiğim ek gıda torbaları var hüptirik gibi içine çekmeli. Alttan çıtçıtlı paket içine yoğurdu koy at çantana çık. Denizde ver eline çeke çeke yesin yoğurdunu falan. Ben kızımla gittiğimde gece 2 de restorana gidip muhallebi pişirmiştim restoran şefleri ile baya yakınlaşmıştık tabi her gece kapılarını çalıyordum ama sen her otel ve usta anlayışlı olmadığı için tedbirli gidersen çok daha iyi olur kimseye minnet etmezsin
Damarlarına bal kuzum sismismi öyle anlarsın diş mi değil mi.. belirtiler diş gibi duruyor, 1 hafta sürer ortalama. İştah azalmasi,memeyi ısırması normal.
Valla kuzum 2 yıl pandemi vardı,öncesi de oğlum küçüktü. Bizi o tarz yerler pakladi. Hersey dahil oteller için çocukların biraz büyük olması lazım beslenme açısından. Bide daha rahat oluyor ben kapalıyım çünkü.
Bir yere gittiğimiz yok da işte hayaller dünyası. Hani gitsek gidebilir miyiz diye soruyorum. Bugün 3 saatlik yolculukta sadece yarım saat uyuyup geri kalan yolu huzursuz, terli ve ağlayarak geçiren bir çocukla gelmemişimcesine hayaller hem de. Ders almayan cinsinden
Evet bebek küveti filesine yatırıyorum önce vücudunu yıkıyorum sonra hazır sırt üstü yatarken kafasına su döküyorum hemen arkaya gidiyor zaten yüzüne bile gelmiyor şampuanlayıp duruluyorum sular hep arkaya arkaya akıyor yüzüne gözüne gelmiyor. En son arkasını çevirip koluma yatırıyorum yüz üstü sırtını köpüklerin durulayıp alıyorum bitti gitti. Her akşam yıkıyorum 40 I çıktığından beri hep tek yıkarım
Harfi harfine aynı şekilde yıkıyorum hiç zorlanmiyorum
Yaaaaani öyle bir anlatmışınız ki hepimiz bebek insanını mı yıkıyoruz diye düşündümTecrübeli analar online çok kolay böyle yıkamak şipşak max 10 dk çocukta rahatlıyor hem yıkandıkça hemen uyuyor akşamları
Havlu filelere de bak istersen. Köpük kadar kalın değil, ince fileler kadar da zar gibi değil. Biz ondan memnun kaldık. Ben tek başıma yıkayamıyorum o ayrıAlışana kadar tekrar tekrar deneyim o zaman bende ya
O en son kısmı yapamıyorum ya aslında bi gün eşim varken yapsam alisirim belki bendeEvet bebek küveti filesine yatırıyorum önce vücudunu yıkıyorum sonra hazır sırt üstü yatarken kafasına su döküyorum hemen arkaya gidiyor zaten yüzüne bile gelmiyor şampuanlayıp duruluyorum sular hep arkaya arkaya akıyor yüzüne gözüne gelmiyor. En son arkasını çevirip koluma yatırıyorum yüz üstü sırtını köpüklerin durulayıp alıyorum bitti gitti. Her akşam yıkıyorum 40 I çıktığından beri hep tek yıkarım
"Bitti gitti" kısmını mı? En çok orayı merak ettim. Roman gibi okudum. Çok güzelO en son kısmı yapamıyorum ya aslında bi gün eşim varken yapsam alisirim belki bende
Ben tatil hayallerini hep seneye kuruyorum ya bu sene ümitlenmeye gerek yok hiç bi bakayım havlu fileyedeTaam siz elaktarları paspasın altına bırakın. Biz siz gelene kadar ortalığı temizler toparlarız. Gözünüz arkada kalmasın hiç
Bir yere gittiğimiz yok da işte hayaller dünyası. Hani gitsek gidebilir miyiz diye soruyorum. Bugün 3 saatlik yolculukta sadece yarım saat uyuyup geri kalan yolu huzursuz, terli ve ağlayarak geçiren bir çocukla gelmemişimcesine hayaller hem de. Ders almayan cinsinden
Yaaaaani öyle bir anlatmışınız ki hepimiz bebek insanını mı yıkıyoruz diye düşündüm
Havlu filelere de bak istersen. Köpük kadar kalın değil, ince fileler kadar da zar gibi değil. Biz ondan memnun kaldık. Ben tek başıma yıkayamıyorum o ayrı
Demi ya ben alışmak istiyorum çünkü eşim vardiyalı çalışıyor yikayamiyoruz her gün, yikasak yavrum rahatlıyor sıcak çok havalar"Bitti gitti" kısmını mı? En çok orayı merak ettim. Roman gibi okudum. Çok güzel
Afiyet olsun bende kahve keyfi yaptım bebe uyanmadan uykuya kaçar benHadi gelin kahveye bekliyorum
Öğlen içtiğim kahveye teşekkürler. Çocuğu uyuttum. Uykum gelmediği için kendime sövüyorum. Soldaki ney?Hadi gelin kahveye bekliyorum
Kundak olayını naptın canım senDemi ya ben alışmak istiyorum çünkü eşim vardiyalı çalışıyor yikayamiyoruz her gün, yikasak yavrum rahatlıyor sıcak çok havalar
Ya bizimki banyo yaptırırken balık gibi. 4 çocuk iki torun büyütmüş annemin elinden bile kayıyor, kıpır kıpır. Çok keyif alıyor gibiyken birden "Hüeeeğğğ" diye ağlamaya başlıyor. Yani kendi başıma yıkamayı geçtim, biz daha eşimle ikimiz tek yıkayamadık hiç. Bana çok ütopik geliyor o yüzden :/Demi ya ben alışmak istiyorum çünkü eşim vardiyalı çalışıyor yikayamiyoruz her gün, yikasak yavrum rahatlıyor sıcak çok havalar
Yaaa benim uyumam gece 2-3 ü buluyor uyuyamıyorum o uyurken kendşme vakit ayırıyorumAfiyet olsun bende kahve keyfi yaptım bebe uyanmadan uykuya kaçar ben
DondurmaÖğlen içtiğim kahveye teşekkürler. Çocuğu uyuttum. Uykum gelmediği için kendime sövüyorum. Soldaki ney?
Bi gözümde canlandı da bu bebeler çok sıpa yaYa bizimki banyo yaptırırken balık gibi. 4 çocuk iki torun büyütmüş annemin elinden bile kayıyor, kıpır kıpır. Çok keyif alıyor gibiyken birden "Hüeeeğğğ" diye ağlamaya başlıyor. Yani kendi başıma yıkamayı geçtim, biz daha eşimle ikimiz tek yıkayamadık hiç. Bana çok ütopik geliyor o yüzden :/
Ben uykuyu seven biriyim ya uykusuz kalınca ben ben değilimYaaa benim uyumam gece 2-3 ü buluyor uyuyamıyorum o uyurken kendşme vakit ayırıyorum
Uyu canım uyu ben daha süt sağcam oğlum çok az emdi bugün böyle giderse süt falan kalmayacak iyisi mi kalkıp sağayım bu oğlanın emeceği yokBen uykuyu seven biriyim ya uykusuz kalınca ben ben değilim
Aynı cnm ya devam, gece çıkarıyor ellerini uyandırıyor kendini, bilmiyorum nasıl alışacak yaKundak olayını naptın canım sen
Kac günde yapıyor banyo belki alismamistir, benimki alıştı sanki, cok ağlamıyor babasıyla yıkayınca, anneannesiyle yıkayınca ağlıyorYa bizimki banyo yaptırırken balık gibi. 4 çocuk iki torun büyütmüş annemin elinden bile kayıyor, kıpır kıpır. Çok keyif alıyor gibiyken birden "Hüeeeğğğ" diye ağlamaya başlıyor. Yani kendi başıma yıkamayı geçtim, biz daha eşimle ikimiz tek yıkayamadık hiç. Bana çok ütopik geliyor o yüzden :/
Benim ki cumartesiden beri alıştı baya bi canım ya gözlemle olmadı bi cesaretle dene sendeAynı cnm ya devam, gece çıkarıyor ellerini uyandırıyor kendini, bilmiyorum nasıl alışacak ya