- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saati saatine hatta dakikası dakikasına aynı rutinleri yaparak. Misal 7.30 da banyo yaptır 8 e kadar giyinme masaj Faslı. 8.30 da emzirme ve uyku. Uyumasa bile sürekli tekrarlarsan bir süre sonra uyuması gerektiğini anlayacak o saatlerde. Mesela banyo yaptırdıktan sonra tamam şimdi uyku vakti sinyalleri Çakar kafasında gibi gibi.. önemli olan saatleri sürekli denk getirmenKızlar ya bu uyku rutinini nasıl oluşturucaz biz
Saatleri denk getirmeye çalışıyorum ama sıpa genede bozuyor ya öğlen 1 gibi uyuttum dedim kaka yaptı uyku açıldı bi türlü döndüremedim uykuyaSaati saatine hatta dakikası dakikasına aynı rutinleri yaparak. Misal 7.30 da banyo yaptır 8 e kadar giyinme masaj Faslı. 8.30 da emzirme ve uyku. Uyumasa bile sürekli tekrarlarsan bir süre sonra uyuması gerektiğini anlayacak o saatlerde. Mesela banyo yaptırdıktan sonra tamam şimdi uyku vakti sinyalleri Çakar kafasında gibi gibi.. önemli olan saatleri sürekli denk getirmen
Gündüz uykuları için tavsiye veremem komik olur çünkü benimki ayağımda sallamayı bıraktığım an cin gibi uyanıyorSaatleri denk getirmeye çalışıyorum ama sıpa genede bozuyor ya öğlen 1 gibi uyuttum dedim kaka yaptı uyku açıldı bi türlü döndüremedim uykuya
Bütün anneler neden aynı biz de mi öyle olacağızBenimki hamileyken de öyleydi sütün olmaz dedi durdu bak oldu dedim yemezsen olmaz diyo
Ben tam alışveriş yapıcaktım annem dedi ki senin suluk kaşık çatal kap hepsi var tupperware ablamlar almış hepsini Bir o meyve emziğinden alacağımYine geriden geliyorum bi suluk aldim meyve süzgecinin markasi cinsi malzemesi mühim mi acaba?
Eşim vardiyalı çalışıyor cnm dus aldiramiyorum her akşam aynı saatte ama losyon sürüp masaj yapıyorum, ilk uykuya geçişte cok sıkıntı yok da gece uykusu çok bölünüyor ya dalamıyor bi türlü, dalamdikca da meme istiyor sürekliBenim kızım gündüz bi uyurdu 3 saat kesintisiz gece de bi uyurdu ne uyanırdı ne ağlardı ve hiç sallamazdım da yatağına koyduğum gibi kendisi uyurdu hep 2 yaşına kadar öyle gitti. O yüzden bu beni tepe takla etti gerçekten. Birde şuna dikkat ediyorum akşam 5.30-6 dan sonra hiç uyutmuyorum ağlıyor uyumak istiyor ama genede oyalıyorum uyutmuyorum 8 de banyo 8.30 yataktayız bunu rutine çevirdim şimdi kendisi o saatler gelince hemen uyumak istiyor mutlaka bi rutin edin okullar açılmadan her akşam aynı şeyleri aynı saatlerde yap en geç 3-4 hafta sonunda o rutine alışmış oluyor
Olmayalim ya biz bak bize neler çektiriyorlar biz çektirmeyelimBütün anneler neden aynı biz de mi öyle olacağız
Bebekleri mi istiyolar yav acaba , bakamıyom al mı dememizi bekliyorlarBenimde oğlan geçen gün hiç emmedi dediki sütün yok sütün yok dur dedim bekle sen. Gittim sağdım doldurdum biberona al dedim içir. İçmedi tabi oğlan kafa sağda solda. Hani dedim noldu şimdi sütüm olmadığından mıymış?
Sustu
Yine dört ayaksınBen tam alışveriş yapıcaktım annem dedi ki senin suluk kaşık çatal kap hepsi var tupperware ablamlar almış hepsini Bir o meyve emziğinden alacağım
Ben hep kendim yıkıyorum hiç eşimle yıkamam büyüdüler artık kolay kolay kulağına su kaçmaz bence kendi kendine yıkamaya alıştır kendini rahat edersinEşim vardiyalı çalışıyor cnm dus aldiramiyorum her akşam aynı saatte ama losyon sürüp masaj yapıyorum, ilk uykuya geçişte cok sıkıntı yok da gece uykusu çok bölünüyor ya dalamıyor bi türlü, dalamdikca da meme istiyor sürekli
Biz bunlara fazla folik asit mi verdik naptık acaba yaGündüz uykuları için tavsiye veremem komik olur çünkü benimki ayağımda sallamayı bıraktığım an cin gibi uyanıyor
Geçen gün benim ablam anneme demiş ki ben hep bebek arabasına koyuyordum hemen uyuyordu. Annem de gelmiş ablan böyle diyor yapalım mı diyor. Bebek doğduğundan beri annemle birlikteyiz defalarca bizzat kendi denedi uyumuyor çocuk öyle ben de verdim kucağına al git dene uyut gel diye, tabi ki uyumadı emzirsen mi diye getirdi geriBende son günlerde kimle karşılaşsam"aaa uyumuyor mu.benim bebegim bu aylarda hep uyurdu .besigine koyardım kendi kendine uyurdu."cümlelerini duyuyorum. uyumuyor işte benim ki napimm.sanki ben beceremiyormusum gibi davranıyorlar.
Sallama sen onları çoğumuzun bebeği uyumuyorBende son günlerde kimle karşılaşsam"aaa uyumuyor mu.benim bebegim bu aylarda hep uyurdu .besigine koyardım kendi kendine uyurdu."cümlelerini duyuyorum. uyumuyor işte benim ki napimm.sanki ben beceremiyormusum gibi davranıyorlar.
Aman nazar değmesin şansınız hep yaver gitsin böyle yaBen tam alışveriş yapıcaktım annem dedi ki senin suluk kaşık çatal kap hepsi var tupperware ablamlar almış hepsini Bir o meyve emziğinden alacağım
Zaten durmayinca yada uyumayınca hemen aç mı bu acaba diye geri verilir hemen ki sen emzireli 2 dakka olmuştur dahaGeçen gün benim ablam anneme demiş ki ben hep bebek arabasına koyuyordum hemen uyuyordu. Annem de gelmiş ablan böyle diyor yapalım mı diyor. Bebek doğduğundan beri annemle birlikteyiz defalarca bizzat kendi denedi uyumuyor çocuk öyle ben de verdim kucağına al git dene uyut gel diye, tabi ki uyumadı emzirsen mi diye getirdi geri
kiwinin de var bu üründen daha uygun fiyatlısı
Bebekleri mi istiyolar yav acaba , bakamıyom al mı dememizi bekliyorlar
Bende son günlerde kimle karşılaşsam"aaa uyumuyor mu.benim bebegim bu aylarda hep uyurdu .besigine koyardım kendi kendine uyurdu."cümlelerini duyuyorum. uyumuyor işte benim ki napimm.sanki ben beceremiyormusum gibi davranıyorlar.
Şurada ''bebeğim besigine koyduğum gibi uyuyor'' diyen bir anne olduğunu hiç sanmıyorum. Sanırım şubat bebeklerinin vitamini fazla kaçtıBende son günlerde kimle karşılaşsam"aaa uyumuyor mu.benim bebegim bu aylarda hep uyurdu .besigine koyardım kendi kendine uyurdu."cümlelerini duyuyorum. uyumuyor işte benim ki napimm.sanki ben beceremiyormusum gibi davranıyorlar.