2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ya bu uyku rutinini nasıl oluşturucaz biz
Saati saatine hatta dakikası dakikasına aynı rutinleri yaparak. Misal 7.30 da banyo yaptır 8 e kadar giyinme masaj Faslı. 8.30 da emzirme ve uyku. Uyumasa bile sürekli tekrarlarsan bir süre sonra uyuması gerektiğini anlayacak o saatlerde. Mesela banyo yaptırdıktan sonra tamam şimdi uyku vakti sinyalleri Çakar kafasında gibi gibi.. önemli olan saatleri sürekli denk getirmen

Saatleri denk getirmeye çalışıyorum ama sıpa genede bozuyor ya öğlen 1 gibi uyuttum dedim kaka yaptı uyku açıldı bi türlü döndüremedim uykuya

Saatleri denk getirmeye çalışıyorum ama sıpa genede bozuyor ya öğlen 1 gibi uyuttum dedim kaka yaptı uyku açıldı bi türlü döndüremedim uykuya
Gündüz uykuları için tavsiye veremem komik olur çünkü benimki ayağımda sallamayı bıraktığım an cin gibi uyanıyor

Yine geriden geliyorum bi suluk aldim meyve süzgecinin markasi cinsi malzemesi mühim mi acaba?
Ben tam alışveriş yapıcaktım annem dedi ki senin suluk kaşık çatal kap hepsi var tupperware ablamlar almış hepsini Bir o meyve emziğinden alacağım

Eşim vardiyalı çalışıyor cnm dus aldiramiyorum her akşam aynı saatte ama losyon sürüp masaj yapıyorum, ilk uykuya geçişte cok sıkıntı yok da gece uykusu çok bölünüyor ya dalamıyor bi türlü, dalamdikca da meme istiyor sürekli

Bebekleri mi istiyolar yav acaba , bakamıyom al mı dememizi bekliyorlar

Ben hep kendim yıkıyorum hiç eşimle yıkamam büyüdüler artık kolay kolay kulağına su kaçmaz bence kendi kendine yıkamaya alıştır kendini rahat edersin

Geçen gün benim ablam anneme demiş ki ben hep bebek arabasına koyuyordum hemen uyuyordu. Annem de gelmiş ablan böyle diyor yapalım mı diyor. Bebek doğduğundan beri annemle birlikteyiz defalarca bizzat kendi denedi uyumuyor çocuk öyle ben de verdim kucağına al git dene uyut gel diye, tabi ki uyumadı emzirsen mi diye getirdi geri

Zaten durmayinca yada uyumayınca hemen aç mı bu acaba diye geri verilir hemen ki sen emzireli 2 dakka olmuştur daha

kiwinin de var bu üründen daha uygun fiyatlısı

Pratik mi, sen kullandin mi? Alalim mi örtmenim

Bebekleri mi istiyolar yav acaba , bakamıyom al mı dememizi bekliyorlar

K.validem o kadar isterdi ki bunu yapmayi, yer yüzünde tarifi yoktur boyle bir isteğin. Ama kizim kucagina bile gitmiyor

Evet ayni muameleyi ben de goruyorum bazen. Ardina mama ver sutun yetmiyordur demiyorlar mi? Fix sorular

Şurada ''bebeğim besigine koyduğum gibi uyuyor'' diyen bir anne olduğunu hiç sanmıyorum. Sanırım şubat bebeklerinin vitamini fazla kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…