2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yok cnm ben vermiyorum, gerçekten öyle yan etkisi mi var, bunu duydum ya artık kesinlikle vazgeçtim, ınsallah okullar açılana kadar biraz düzene girer uykusu diye dua ediyorum
Girer canım mutlaka benimki diş çıkarıyor o yüzden uyku sıfır. Mutlaka bi dertleri varki uyumuyorlar bence düzelirler 2-3 aya. Aslında uyku arkadaşı edinmek şartmış bebeklere onunla uyumaya alışınca uyansa da ona sarılıp dokunup tekrar uyumaya devam ediyorlarmış

Ben veriyorum da hic kut diye gitmiyo. Verdikten iki saat sonra dalabiliyo. Vermeme ragmen uykusuzuz biz cogu zaman. Vermeyince de cok sık uyaniyor. :/
Sen bilirsin kuzum ben karışmam tabiki ama ben 5 yaşındaki kızıma bile ayda 2-3 sefer ancak veriyorum. Yan etki falan bi kenara bırak birde şu oluyor, bünyesini damlaya alıştırmış oluyorsun rutine döner onsuz uyumaz vs zor işler yani. Sen ona başka bir çözüm bul bence uyku arkadaşı kendi kokuna buladığın bi eşya bişey .. ha çok biliyorsan seninki niye uyumuyor de 😂 ben evden çıkmıyorum baktım oluru yok yapamıyoruz hep evdeyim 5.5 aylık toplamda 10 defa evden çıkmışımdır öyle diyim 😂 ama alıştı mesela saat 8.30 oldu mu asla durmuyor uyumak istiyor uyuyor da tek sorun kolumdan bırakamamam 9.30-10 arası ancak bırakabiliyorum kolumdan yoksa geceleri uyuyor

Girer canım mutlaka benimki diş çıkarıyor o yüzden uyku sıfır. Mutlaka bi dertleri varki uyumuyorlar bence düzelirler 2-3 aya. Aslında uyku arkadaşı edinmek şartmış bebeklere onunla uyumaya alışınca uyansa da ona sarılıp dokunup tekrar uyumaya devam ediyorlarmış
Öyle mi dersin ya inşallah dediğin gibi olur inan kac kez kalkıyorum emzirmeye sayısını unutuyorum artık bide adet edindi su sıra uykusunu alıp gece uyanıyor bi kac saat uyanık duruyor ki öyle erken de yatmıyor en erken 9 30 10, imreniyorum valla gece uykusuna 7 8 de geçip sabah 7 8 e kadar uyuyan ve gece bi kac kez uyanan bebeklere..

Ay ondandır o zaman kıyamam 🥰

Ay senin annenin moral (!) verme biçimine hastayim🤣🤣
Bende valla 😀geçen gün diyor ki daha neler yapçak dur, ay dedim anne napicak, bi uyanicak beşiginden inip odaya geçicek siz duymucaksiniz sonra aricaksiniz nerde bu diye, kim bilir nerden çıkıcak diyor 😀😀

Aa öyle yatak bulursanız bana da link atın. 100 kağıt veririm. Dün köprüye 184,50 tele. Şeş gibi otele 950 tele ödedik. Yatağa kalan bütçem bu kadar. Bugün de arkama bakmadan buradan kaçmak istiyorum. Sadece 7,5 saat uyudu ve buz gibi ve hırka getirmemişim kendime 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Dün akşam yine aynı şey oldu ve bu sefer evimizde de değildik. Eşimin babası şap şup öptü çocuğun elini. Normalde hemen su kaynatıp bir bezi onunla ıslatıp ılıtıp siliyorum. İçme suyu ve pamukla silmek zorunda kaldım. Çocuğun eli hep ağzında. Yazık günah daha hastalıktan yeni kurtuldu

Bize altın değerinde sebze haşlamalı blender influence ettin. Evet, sen! 🤣
Hahahahahaha 😂😂😂😂 ay ne güldüm 😂
Kız ama çok pratik yaa, at içine haşlansın çevir düğmesini püre olsun bitti ✔️ Hala almanız için ikna etmeye çalışmam 🙈😂

Öyle mi dersin ya inşallah dediğin gibi olur inan kac kez kalkıyorum emzirmeye sayısını unutuyorum artık bide adet edindi su sıra uykusunu alıp gece uyanıyor bi kac saat uyanık duruyor ki öyle erken de yatmıyor en erken 9 30 10, imreniyorum valla gece uykusuna 7 8 de geçip sabah 7 8 e kadar uyuyan ve gece bi kac kez uyanan bebeklere..
Benim kızım gündüz bi uyurdu 3 saat kesintisiz gece de bi uyurdu ne uyanırdı ne ağlardı ve hiç sallamazdım da yatağına koyduğum gibi kendisi uyurdu hep 2 yaşına kadar öyle gitti. O yüzden bu beni tepe takla etti gerçekten. Birde şuna dikkat ediyorum akşam 5.30-6 dan sonra hiç uyutmuyorum ağlıyor uyumak istiyor ama genede oyalıyorum uyutmuyorum 8 de banyo 8.30 yataktayız bunu rutine çevirdim şimdi kendisi o saatler gelince hemen uyumak istiyor mutlaka bi rutin edin okullar açılmadan her akşam aynı şeyleri aynı saatlerde yap en geç 3-4 hafta sonunda o rutine alışmış oluyor

Sen bilirsin kuzum ben karışmam tabiki ama ben 5 yaşındaki kızıma bile ayda 2-3 sefer ancak veriyorum. Yan etki falan bi kenara bırak birde şu oluyor, bünyesini damlaya alıştırmış oluyorsun rutine döner onsuz uyumaz vs zor işler yani. Sen ona başka bir çözüm bul bence uyku arkadaşı kendi kokuna buladığın bi eşya bişey .. ha çok biliyorsan seninki niye uyumuyor de 😂 ben evden çıkmıyorum baktım oluru yok yapamıyoruz hep evdeyim 5.5 aylık toplamda 10 defa evden çıkmışımdır öyle diyim 😂 ama alıştı mesela saat 8.30 oldu mu asla durmuyor uyumak istiyor uyuyor da tek sorun kolumdan bırakamamam 9.30-10 arası ancak bırakabiliyorum kolumdan yoksa geceleri uyuyor

Canim iceriginde bagimlilik yapan bi madde yokmus ama. Bize veren de doktorumuz guvenirim kendisine Ben de istemezdim ihtiyacim olmasini. Dalamiyor bir turlu cok zorlaniyor yavrum. Gunduz uykusu sadece yarim saat. O da her zaman olmuyor. Daha fazla uyuyamiyor ne yazik ki..

Yeni bir uyku duzeni de şart bize cunku memede uyuyor ve ben işe döncem eninde sonunda baska sekilde uyumayi ogrenmek zorunda. Artik uyku arkadasi, ekstra uzun bi rutin, daha duzenli saatler şart. İnsallah damlaya da gerek kalmaz ondan sonra

Selam kizlar .su meme reddi dönemi i atlatabilen var mı aranizda ? 1 ay önce başladı bizde meme reddi ,ilk baslarda uykudan tam uyanmadan önce emziriyodum ise yarıyordu.sonra ise yaramamaya başladı .bu sefer de yatark emzirmeyi keşfettim .yaklaşık üç haftadır falan yatark emziriyorum .bu üç haftalık dönemde hasta da oldu o yüzden nasıl emmek istiyorsa öyle emsin yeter ki emsin dedim . Artık kucağa geri dönsün istiyirum ama nerdeyse her denemem boşa gidiyor .bazen günde bı kez kucağımda emdiği oluyor .o da bı dolu saklabanlikla.bugun yine bı deneme yapayım dedim o inat etti ben inat ettim,sonunda kazanan tabi ki oğlum oldu 😅hemde bu sefer yatarka da emmek istemeyerek ufak çaplı bı sinir krizi geçirmeme neden oldu .evde kızım olmasa kafamı duvarlara vurmustum kesin 🤣neyse sonunda tatlıya bağladık yatark emdi .ama ben kucağımda emmesini özledim ya .bı yere gitsek yandık kucakta emmezse .bu dönemi atlatabilen oldu mu? Yoksa herkes dışarı çıkmıyor hunisini takıp evde bnm gbi oturuyor mu 😅
Bende o huni 5.5 aydır var evde kapalıyım 😂 geçen kucağımdan düşürüyordum cebelleşirken oturarak yatarak yan dönerek gezerek her yolu deniyoruz ama sonuç hep ağlama krizi. Bende ayağıma alıp sallıyorum sakinleşince alıp uyku arasında emziriyorum dışarı pek çıkmam çıktığım zaman neyse artık büyüdü emmesin bakalım deyip akışına bırakıyorum ama içimden kuduruyorum o ayrı. 😂 15 günümüz kaldı ek gıdaya sonra zaten memeyi sabahları aralarda ve gece öğünü olarak alır dışarıda yoğurtla püreyle işi temize çıkarırız diye düşünüyorum 😂

Canim iceriginde bagimlilik yapan bi madde yokmus ama. Bize veren de doktorumuz guvenirim kendisine Ben de istemezdim ihtiyacim olmasini. Dalamiyor bir turlu cok zorlaniyor yavrum. Gunduz uykusu sadece yarim saat. O da her zaman olmuyor. Daha fazla uyuyamiyor ne yazik ki..

Yeni bir uyku duzeni de şart bize cunku memede uyuyor ve ben işe döncem eninde sonunda baska sekilde uyumayi ogrenmek zorunda. Artik uyku arkadasi, ekstra uzun bi rutin, daha duzenli saatler şart. İnsallah damlaya da gerek kalmaz ondan sonra
İnşallah kuzum sen işe dönmeden rutinini oluştur mutlaka hepimiz geçici bir süreç yaşıyoruz bunu unutmayalım elbet uyuyacaklar hep böyle gitmez, gidemez 😂

Evet canım ama merkezde değil Oylat'tayız. Gerçekten iğrenç bir otel. Buraya bu paralar çok

Ben böyle düşünmüyorum ya annen kötüye hazırlayıp görünce rahatlamanı mı istiyor nedir. Oturacaklar, konuşacaklar, dertlerini anlatacaklar. İletişim daha rahat olacak
Kız napıyosunuz oralarda Armutluya niye gelmediniz 👿 kaplıca desen kaplıca, deniz desen deniz, kumsal desen kumsal..

Ben ek gıda alışverişine başladımmmm 💃💃💃💃

Eklentiler

• 741C98B8-F94B-4E5E-BE31-155D4339EE7B.jpeg
    741C98B8-F94B-4E5E-BE31-155D4339EE7B.jpeg
    138,1 KB · Görüntüleme: 44
Bende o huni 5.5 aydır var evde kapalıyım 😂 geçen kucağımdan düşürüyordum cebelleşirken oturarak yatarak yan dönerek gezerek her yolu deniyoruz ama sonuç hep ağlama krizi. Bende ayağıma alıp sallıyorum sakinleşince alıp uyku arasında emziriyorum dışarı pek çıkmam çıktığım zaman neyse artık büyüdü emmesin bakalım deyip akışına bırakıyorum ama içimden kuduruyorum o ayrı. 😂 15 günümüz kaldı ek gıdaya sonra zaten memeyi sabahları aralarda ve gece öğünü olarak alır dışarıda yoğurtla püreyle işi temize çıkarırız diye düşünüyorum 😂
🤣🤣 bizde aynıyız emzirene kadar göbeğim çatlıyor artık alıştım da bu duruma. Büyüdü diye kendimi avutuyorum. Dışarıda zaten emmek istemiyor ama takmıyorum artık ne yapayım..

Benim annem de hep olumsuz , hep germeli :KK12:
Benimde oğlan geçen gün hiç emmedi dediki sütün yok sütün yok dur dedim bekle sen. Gittim sağdım doldurdum biberona al dedim içir. İçmedi tabi oğlan kafa sağda solda. Hani dedim noldu şimdi sütüm olmadığından mıymış?
Sustu 😂

X