2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu diş dönemi ne zaman bitecek hep böyle bütün düzeni değişmiş olarak devam mı edecek
Her bebek farklı bu konuda. Kızım zaten huysuz bi bebekte dis çıkarmasını anlamadık bile.oglumda ilk zamanlar iyiydi şimdi cok huysuz. O yüzden hep biseye bağlıyoruz diştir gazdır alerjidir diye.Annem noktayı koydu bu çocuk huysuz yapacak bisey yok dedi.Hayirrrrr nolamazzz diye bağırmak istiyorum🤣

Her bebek farklı bu konuda. Kızım zaten huysuz bi bebekte dis çıkarmasını anlamadık bile.oglumda ilk zamanlar iyiydi şimdi cok huysuz. O yüzden hep biseye bağlıyoruz diştir gazdır alerjidir diye.Annem noktayı koydu bu çocuk huysuz yapacak bisey yok dedi.Hayirrrrr nolamazzz diye bağırmak istiyorum🤣
Benim annem de oyle diyor artık kabul et atak dönemi diş falan yok böyle büyücek diyor hatta acaip moral verip daha bu iyi günlerin diyor 😀

Ya ben resmen ölümlük herkes acıyor Halime. Geçen gün bi cafeye gittim arkadaşlarımla cafe indi bindi en sonunda orda çingene salıncağı yaptık durum o kadar vahim 😂 birde bir kafam ağrıyor her akşam her akşam kesip atıcam kafamı resmen o kadar fena ki.. nöroloğa gidip kafamın içinde ne var bul diyeceğim artık 🥹
Alışacak cnm baska çaresi yok ebediyen evde duramaz. Söyle kediden kıştan anlaya başlamalar biseylerle oyalamak kolay olur.
E ben hiç su vermedim daha 😰 vereyim mi artık neyle vereyim kaşıkla mı? Hamileyken su için minik biberonlardan almıştım onunla mı vereyim yoksa. Ay heyecan yaptım yarın çocuğa su içireyim belkide içi yanıyor yavrumun haberim yok 😂
Ver ver havalar cok sıcak. Bide sen sıcak bir memleketteydin sanırım o minik biberonla ver bende onunla veriyorum

Bu diş dönemi ne zaman bitecek hep böyle bütün düzeni değişmiş olarak devam mı edecek
Kuzum her bebegin diş dönemi zor olmaz. Oğlum aşırı zor cikarirdi mesela diş etleri morarir sonra kanardi. Kızım eğer yanılmıyorsam diş patlatmış mesela ama hiç anlamadım.

Bunda da anlamazsınız olaya pozitif bakmak lazım :KK70:

ben büyük kızımın hiçbir dişinde sıkıntı yaşamadım ne ateş ne huysuzluk ne aglama.
bu fena başladı. canı yanıyo anlıyorum ama elimden bişey gelmiyo. mememi ısırıp öyle bir çekiyor ki aglamaya başlıyo zaten. o sırada agrı vuruyo belli ki

İçim bı umut doldu inşallah bizimki de zor geçmez yavaştan başladı çünkü galiba. 😊
İnşallah hepsi çok kolay çıkarsinlar.
ben büyük kızımın hiçbir dişinde sıkıntı yaşamadım ne ateş ne huysuzluk ne aglama.
bu fena başladı. canı yanıyo anlıyorum ama elimden bişey gelmiyo. mememi ısırıp öyle bir çekiyor ki aglamaya başlıyo zaten. o sırada agrı vuruyo belli ki
Diş çıktıysa ağrı olmaz diye tahmin ediyorum ama...

Oo limon partisine bize gelin o zaman bahçede limon ağaçlarının dalları kırılıyor olunca 🥰
Ooffff ne güzel bir bahçe :KK68: :dondurma: Geliyorum :KK55:
Selam kizlar .su meme reddi dönemi i atlatabilen var mı aranizda ? 1 ay önce başladı bizde meme reddi ,ilk baslarda uykudan tam uyanmadan önce emziriyodum ise yarıyordu.sonra ise yaramamaya başladı .bu sefer de yatark emzirmeyi keşfettim .yaklaşık üç haftadır falan yatark emziriyorum .bu üç haftalık dönemde hasta da oldu o yüzden nasıl emmek istiyorsa öyle emsin yeter ki emsin dedim . Artık kucağa geri dönsün istiyirum ama nerdeyse her denemem boşa gidiyor .bazen günde bı kez kucağımda emdiği oluyor .o da bı dolu saklabanlikla.bugun yine bı deneme yapayım dedim o inat etti ben inat ettim,sonunda kazanan tabi ki oğlum oldu 😅hemde bu sefer yatarka da emmek istemeyerek ufak çaplı bı sinir krizi geçirmeme neden oldu .evde kızım olmasa kafamı duvarlara vurmustum kesin 🤣neyse sonunda tatlıya bağladık yatark emdi .ama ben kucağımda emmesini özledim ya .bı yere gitsek yandık kucakta emmezse .bu dönemi atlatabilen oldu mu? Yoksa herkes dışarı çıkmıyor hunisini takıp evde bnm gbi oturuyor mu 😅
O dönemi yaşamadım benim kız memeyi havada kapıyor , ağız hep açık .

Bir an önce düzelir umarım seninkinin emmelerde :KK43:

Bursa İnegöl mu geldiğiniz yer? Oraysa pahalı değildir aslında ya
Evet canım ama merkezde değil Oylat'tayız. Gerçekten iğrenç bir otel. Buraya bu paralar çok
Benim annem de oyle diyor artık kabul et atak dönemi diş falan yok böyle büyücek diyor hatta acaip moral verip daha bu iyi günlerin diyor 😀
Ben böyle düşünmüyorum ya annen kötüye hazırlayıp görünce rahatlamanı mı istiyor nedir. Oturacaklar, konuşacaklar, dertlerini anlatacaklar. İletişim daha rahat olacak

Sizin bebeler de sürekli kusuyor mu? Benimki mama yiyince de emince de kusuyor Maflor damla verdi doktor bunun için o da kabız yaptı üstelik kusmayı da azaltmadı 🤦🏻‍♀️

O bizde de oluyor annem ve babam çok yapıyor eşim hic hoşlanmıyor, bisey desem kesin küsecekler

3300 doğru canım 52 cm , idrarda enfeksiyon çıktı 3.tahlilde de aynısı çıktı, antibiyotik başladık içim gitti içirirken 😪 inşallah geçer hemen..dr enfeksiyondan dolayı kilo alımı az olmuştur dedi, 2 3 gün içinde toparlayacagini düşünüyorum iştahı yerine gelir sonra 2 haftalik kilo alımı planlayıp ek gıdaya başlayacağız dedi

Soya diyince uykum geliyor 🙈 bir kez soya soslu bir yemek yedim , o kadar uykum geldi ki nerdeyse yemekten sonra orada uyuyakalacaktim çarptı beni

Teşekkür ederim onu da sorayim

Yaaaaa yaaaaaa bana limon aşısı yollasana o zaman 🤗🤗🤗🤗🤗

Benimki de öyleydi , yatarak emmeye alıştı önce, sonra kucakta öyle yaptı diye ayağa kalktım hemen memeyi alip emmeye devam etti diye bi süre gezerek emdi şuan sadece gezerek emiyor, çok çok yorucu, bugünlerinin kıymetini bil 🙃
N Neal @Karasbaby çok sevindim güzel haberlerinize, insallah hep güzel haberler alın
İnşallah çabuk geçer hastalıkta hemen kilo alır canım ya 🥰

Evet canım ama merkezde değil Oylat'tayız. Gerçekten iğrenç bir otel. Buraya bu paralar çok

Ben böyle düşünmüyorum ya annen kötüye hazırlayıp görünce rahatlamanı mı istiyor nedir. Oturacaklar, konuşacaklar, dertlerini anlatacaklar. İletişim daha rahat olacak
Ya kaplicalarda mi😍yok cnm ya benim annem değişik tir, hep kötü şeyler söyler her konuda, bilmiyorum ya bana da öyle geliyor en azından oturup oyun oynarız beraber

Kızlar bebeklerinizle dışarı çıkabiliyor musunuz? Ben ne zaman çıksam emmiyor ve asla uyumuyor 6 saat kalsam 6 saat uykusuz ve aç. Niye böyle oluyor çok yoruldum artık eve kapalı kalmaktan hiç iyi değilim 🥹🥹
Ben çıkarıyorum canım ama evde emzirip altını temizleyip çıkarıyorum yarım saat falan evin yakınlarında geziniyoruz uykusu gelince eve geliyorum evden daha uzak yerlere gidince benim sıpa da daha uyumuyor hele bebek arabasında hiç uyumuyor

X