2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay bugün aşırı huysuz ya ... Diş patladı sandım ama diğer dişleri de aynı gibi of ne zormuş halinden anlamamak..

Çok geçmiş olsun canim. Senin kiz cok dakik. Atak bitti mi? Bittiyse diş olabilir 🙄

Geçen gün benim ablam anneme demiş ki ben hep bebek arabasına koyuyordum hemen uyuyordu. Annem de gelmiş ablan böyle diyor yapalım mı diyor. Bebek doğduğundan beri annemle birlikteyiz defalarca bizzat kendi denedi uyumuyor çocuk öyle 😄 ben de verdim kucağına al git dene uyut gel diye, tabi ki uyumadı emzirsen mi diye getirdi geri 🧐

Hahhah eşim yapiyordu bi ara bunu, kiz kardesleri ona o da bana anlatiyodu şöyle uyurmuş deneyelim mi diye. Önerinin biri de salincağa oturtup tvde çizgi film acmak ve uyutana pes ettirene kadar iki üç saat sallamak 😳
Cok zararli oldugunu öğrendi tabi kendisi de..

Saati saatine hatta dakikası dakikasına aynı rutinleri yaparak. Misal 7.30 da banyo yaptır 8 e kadar giyinme masaj Faslı. 8.30 da emzirme ve uyku. Uyumasa bile sürekli tekrarlarsan bir süre sonra uyuması gerektiğini anlayacak o saatlerde. Mesela banyo yaptırdıktan sonra tamam şimdi uyku vakti sinyalleri Çakar kafasında gibi gibi.. önemli olan saatleri sürekli denk getirmen

Saatleri denk getirmeye çalışıyorum ama sıpa genede bozuyor ya öğlen 1 gibi uyuttum dedim kaka yaptı uyku açıldı bi türlü döndüremedim uykuya
Benim kız rutin sevmiyor :KK12:
Ben hep kendim yıkıyorum hiç eşimle yıkamam büyüdüler artık kolay kolay kulağına su kaçmaz bence kendi kendine yıkamaya alıştır kendini rahat edersin
Kendim yıkamaya daha cesaret edemedim ben yaa , eşimle yıkarken bile onun elinden kayıp duruyor , çok kıpırdak bu kız .
Biz bunlara fazla folik asit mi verdik naptık acaba ya 😂
Ben biliyorum , benimki hergün oricinıl yumurta ve ceviz yememden böyle fıldır fıldır oldu :confused:
Zaten durmayinca yada uyumayınca hemen aç mı bu acaba diye geri verilir hemen🤣 ki sen emzireli 2 dakka olmuştur daha😅
Millete göre bu bebeler hep aç :işsiz:

Çok geçmiş olsun canim. Senin kiz cok dakik. Atak bitti mi? Bittiyse diş olabilir 🙄

Hahhah eşim yapiyordu bi ara bunu, kiz kardesleri ona o da bana anlatiyodu şöyle uyurmuş deneyelim mi diye. Önerinin biri de salincağa oturtup tvde çizgi film acmak ve uyutana pes ettirene kadar iki üç saat sallamak 😳
O ney öyle yahu ne çizgi filmi el kadar bebeye

Atak bitti . Belli olur bakalım bikac güne kadar diş mi değil mi.. aman hasta olmasın da.
İnşallah zamanla hepimiz diyebiliriz bunu. Çok amin 🙏🙏🙏
İnşallah 💕

İnşallah , benim de tek isteğim bu . Bana çeksin sevsin kitap okumayı , babasına diyorum okumasan da o kitabı tutucaksın elinde okur gibi .
Çok çok aminnn. Bu kesinlikle ailenin nasıl yetiştirdiği ile alakalı. Benim babam biz küçükken kitap okur şiir okur uyuturdu bizi. Şimdi üç kız kardeş üçümüzde kitap bağımlısıyız 🥰

Benim kız rutin sevmiyor :KK12:

Kendim yıkamaya daha cesaret edemedim ben yaa , eşimle yıkarken bile onun elinden kayıp duruyor , çok kıpırdak bu kız .

Ben biliyorum , benimki hergün oricinıl yumurta ve ceviz yememden böyle fıldır fıldır oldu :confused:

Millete göre bu bebeler hep aç :işsiz:
Bence bizimkilerin hiçbiri rutin sevmıyor 😅

X