2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hanımlar bu demir damlası ocean iyi demiştiniz , fiyatı ne kadar eczacı 130 dedi de , bi de sadece ocean mı yazıyor başka bir şey de demiş eşime

hamilelikten osteocare kalmıstı onu bazen içiyprum

Gözünüz aydın ne güzel haberler almışsınız.

Kıyamam ya geçmiş olsun
*** Kalsiyumlu takviye alan var mı? Ben çocukla uğraşmaktan kahvaltıyı bile 12-1 gibi anca yiyorum sonra eşim gelene kadar aç kalıyorum Osteolu bir şeyler alıyorduk hamileyken. Hala kullanan var mı?
Ben hamilelikte kullandığım demir ve multivitamine devam ediyorum. 6 ay bitene kadar devam et demişti doktor. Bir tek ben mi alıyom ya
Ooo gezmelerdesiniz . İyi gibi duruyor , denemedim önce yıkamam lazım kumaşı iyi ama Laylon değil
Ne gezmek ama... Otel odasında emzirme qeyfi Yarın döneceğiz
Ben baya model farklı almışım ama iade etmeyeceğim
Ne istiyordun, ne aldın? Bana ayrıntı verin merak ediyorum
Benim bir yere gitmeye cesaretim yok
Valla bizim de şöyle oldu. Normalde bize 10 saat falan mesafede yaşıyor ailesi. En son pandemiden önce gittik. Uzuuunca bir süre daha gidemeyeceğiz gibi. Yazın belki tatil yaparız diyorduk ama hiç yolculuk yapmayı denemedik. Hazır onlar İnegöl'e gelmişken de dedik ki hem yol denemesi yapalım hem de ailesini görelim. Bir geceliğine geldik. 3 saat 10 dk sürdü. Şu an uzun yola gitmemiz mümkün değilmiş onu görmüş olduk
57 kere okudum. Senin yediğin susam sütten ona nasıl geçti diye anlamaya çalıştım. 3 gram aklım vardı. Demek ki artık o da yok

*** Kalsiyumlu takviye alan var mı? Ben çocukla uğraşmaktan kahvaltıyı bile 12-1 gibi anca yiyorum sonra eşim gelene kadar aç kalıyorum Osteolu bir şeyler alıyorduk hamileyken. Hala kullanan var mı?
N Neal Ben hamilelikte kullandığım demir ve multivitamine devam ediyorum. 6 ay bitene kadar devam et demişti doktor. Bir tek ben mi alıyom ya

Elenatal 3 kullandırıyo bana doktor, bir de ferro samol demir ilacı. Amaaa bunlarda kalsiyum yok.
Eşim evdeyken bana nedense daha çok iş çıkıyo. Napıyoruz anlamıyorum Pazartesi olunca oh bitti haftasonu diyorum O da öyleymiş

Uni Baby Elite Oyun Parkı Pamuk Yatak 70 x 120 cm Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL —> bunu istiyordum
Uni Baby Lindo Oyun Parkı Bebek Beşik 70x120 Cm Visco Yatak Hediyeli Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL —> bunu aldım

Ama sonradan o zımbırtıların bir işe yaramayacağını anladım ve yanlışlıkla doğru ürün aldığımı farkettim. Canım kendim

Biz bayramda 13-14 saat yol gideceğiz.çok tşk syg.. O yüzden şuanda kapının önü dışında bir yere çıkmıyorum enerji topluyorum

57 kere okudum. Senin yediğin susam sütten ona nasıl geçti diye anlamaya çalıştım. 3 gram aklım vardı. Demek ki artık o da yok

Hanımlar bu demir damlası ocean iyi demiştiniz , fiyatı ne kadar eczacı 130 dedi de , bi de sadece ocean mı yazıyor başka bir şey de demiş eşime

Bize doktor salus ilacin demirini yazdi. Almadik henuz. 5ay dolunca başlayin dedi cunku

Nasi vahsice yemişsem, eline agzina girmis cocugun

Selam kizlar .su meme reddi dönemi i atlatabilen var mı aranizda ? 1 ay önce başladı bizde meme reddi ,ilk baslarda uykudan tam uyanmadan önce emziriyodum ise yarıyordu.sonra ise yaramamaya başladı .bu sefer de yatark emzirmeyi keşfettim .yaklaşık üç haftadır falan yatark emziriyorum .bu üç haftalık dönemde hasta da oldu o yüzden nasıl emmek istiyorsa öyle emsin yeter ki emsin dedim . Artık kucağa geri dönsün istiyirum ama nerdeyse her denemem boşa gidiyor .bazen günde bı kez kucağımda emdiği oluyor .o da bı dolu saklabanlikla.bugun yine bı deneme yapayım dedim o inat etti ben inat ettim,sonunda kazanan tabi ki oğlum oldu hemde bu sefer yatarka da emmek istemeyerek ufak çaplı bı sinir krizi geçirmeme neden oldu .evde kızım olmasa kafamı duvarlara vurmustum kesin neyse sonunda tatlıya bağladık yatark emdi .ama ben kucağımda emmesini özledim ya .bı yere gitsek yandık kucakta emmezse .bu dönemi atlatabilen oldu mu? Yoksa herkes dışarı çıkmıyor hunisini takıp evde bnm gbi oturuyor mu

Bana Best VM1 vermişti. İçinde kalsiyum ve magnezyum da var. Sonra 2'ye geç dedi yebş gittiğim doktor. Onda yoktu kalsiyum ve. magnezyum ama piyasada da bulunmuyor. 1 kuyu aldım yine 1'e döndüm. Kalsiyumlanıyorum
Güle güle kullansın. Bizde Yoyko var. Alt açma aparatı bizim bazanın altında duruyor. Hiç kullanmadık. Dönence de güvenilir bir şey değil. Bizde cibinlik mi ne o var. O da bazanın altında
Biz bayramda 13-14 saat yol gideceğiz.çok tşk syg.. O yüzden şuanda kapının önü dışında bir yere çıkmıyorum enerji topluyorum
Abooov ben bayramda İstanbul'un başını beklerim. Ailesinin de öyle bir beklentisi varsa geçmiş olsun. 3 saatlik yol bana yetti de arttı ama tatil yapamayacak mıyız diye ağlayasım geliyor. Kapının önünde napıyon?
Oo limon partisine bize gelin o zaman bahçede limon ağaçlarının dalları kırılıyor olunca
Hamileyken ne limon sıkıp içtim he. Market limonu
Bize doktor salus ilacin demirini yazdi. Almadik henuz. 5ay dolunca başlayin dedi cunku
Salus ney

Nasi vahsice yemişsem, eline agzina girmis cocugun
58. okumada anladım neyse ki
Doktorların odası, araba ve çocuk parkı dahil İstanbul'da memeleri açmadığım yer kalmadı çok şükür. Onu soyup kendin de üstsüz kalarak emzirmeyi denedin mi? Ben arka plana çeşitli sesler ya da müzik açıyorum. Bir emmede dinlediği sesi bir sonrakinde tekmelerle karşılayabiliyor

Biz de doktodaydık bugün. 550 gr almış bu ay. 6135 olmuşuz. Kalbinden dolayı biraz daha fazla kilo almasını istiyoruz dedi. Mamayı sadece gece uyurken 1 kez verebiliyorum biberon reddinden dolayı, başka türlü içmiyor. O zaman yatmadan önce kaşık mamaya başla dedi, hipp in organic yulaflı kaşık mamaları varmış. Yalatmalara başlayabilirmişiz, suyu günde 5cc 3 kez verebilirsin dedi, ama yine kalbinden dolayı çok fazla terlediği için ve idrar söktürücü kullandığı için suyu fazla vermiş olabilir. Oturmasında bir sakınca yok yavaş yavaş oturtabilirsin çok dik olmayacak şekilde dedi. Rota aşımızın 2. Dozunu olduk, 450 tl verdik. Hangisi olduğunu yazıp verdi, ama şu an emziriyorum, kalkıp bakınca yazarım buraya. Denize sokabilirmişiz sabah erken ya da güneş batarken akşam üzeri, eğer güneş en tepedeyken gölgede bile duracaksa güneş kremi sürmeliymişiz, yurt dışından alınan güneş kremini onayladığı için izin vermiş olabilir. Olur da üşütürsek öksürük olursa serum fizyolojikle soğuk buhar yapın dedi, ilaçtan daha etkiliymiş, boşuna ilaç vermemeliymişiz.saçı çok çok fazla döküldüğü için çinko ilacına başlattı. Bizden haberler böyle

Gözün aydın canım, maşallah hep böyle güzel haberler alın

Çinko ilacına sen mi başladın bebek mi başladı? Yazmayı unutmuşum doktor bana da biotin ve çinkolu takviye ekle dedi. Allah korusun ama sanki kemoterapi görüyorum Saçıma asılıyo çocuk ve o bölge komple çıkıyo. Ben hayatımda böyle bir saç dökülmesi görmedim. Bir ay içinde saçımın yüzde 40 ı aktı gitti. Çift lastikle topluyorum saçımı, toplu saç dökülüyo çıldırıcam. Her yer saç. Çocuğun gıdığından bile saçlarımı çıkarıyorum ki saçımı kısa da kestiremiyorum en azından toplayıp saçma sapan her yer dökülmesini engellemeye çalışıyorum. Her akşam duş giderinden tam avucumun çukurunu doldurcak bir top saç çıkarıyorum. Bunun haricinde koltuklar, yerler, kıyafetlerimiz, çamaşır makinemin içi herrrr yer saç saç saç... Anlatabildim mi

Kızımın saçları çok dökülüyor canım, ona başlattı, sana da doktor ondan takviye vermiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…