- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
Tamam canım yastıkla deneyeyim belki farklı gelir .Benim kizimi anlatmissin resmen. Kucakta yatar pozisyonda durmaktan nefret ediyor. Ancak yatarak yada emzirme yastığı ile emiyor. İstersen emzirme yastığı yada normal yastıkla bir dene
Ayakta yürüyerek emziriyorum ben ama tabi bu da çok zor ağırlaştırlar iyice çünkü
O bizde de oluyor annem ve babam çok yapıyor eşim hic hoşlanmıyor, bisey desem kesin küsecekler
3300 doğru canım 52 cm , idrarda enfeksiyon çıktı 3.tahlilde de aynısı çıktı, antibiyotik başladık içim gitti içirirkeninşallah geçer hemen..dr enfeksiyondan dolayı kilo alımı az olmuştur dedi, 2 3 gün içinde toparlayacagini düşünüyorum iştahı yerine gelir sonra 2 haftalik kilo alımı planlayıp ek gıdaya başlayacağız dedi
Soya diyince uykum geliyorbir kez soya soslu bir yemek yedim , o kadar uykum geldi ki nerdeyse yemekten sonra orada uyuyakalacaktim çarptı beni
Teşekkür ederim onu da sorayim
Yaaaaa yaaaaaa bana limon aşısı yollasana o zaman
Benimki de öyleydi , yatarak emmeye alıştı önce, sonra kucakta öyle yaptı diye ayağa kalktım hemen memeyi alip emmeye devam etti diye bi süre gezerek emdi şuan sadece gezerek emiyor, çok çok yorucu, bugünlerinin kıymetini bil
N NealKarasbaby çok sevindim güzel haberlerinize, insallah hep güzel haberler alın
O zaman ben yatarak devamkeO bizde de oluyor annem ve babam çok yapıyor eşim hic hoşlanmıyor, bisey desem kesin küsecekler
3300 doğru canım 52 cm , idrarda enfeksiyon çıktı 3.tahlilde de aynısı çıktı, antibiyotik başladık içim gitti içirirkeninşallah geçer hemen..dr enfeksiyondan dolayı kilo alımı az olmuştur dedi, 2 3 gün içinde toparlayacagini düşünüyorum iştahı yerine gelir sonra 2 haftalik kilo alımı planlayıp ek gıdaya başlayacağız dedi
Soya diyince uykum geliyorbir kez soya soslu bir yemek yedim , o kadar uykum geldi ki nerdeyse yemekten sonra orada uyuyakalacaktim çarptı beni
Teşekkür ederim onu da sorayim
Yaaaaa yaaaaaa bana limon aşısı yollasana o zaman
Benimki de öyleydi , yatarak emmeye alıştı önce, sonra kucakta öyle yaptı diye ayağa kalktım hemen memeyi alip emmeye devam etti diye bi süre gezerek emdi şuan sadece gezerek emiyor, çok çok yorucu, bugünlerinin kıymetini bil
N NealKarasbaby çok sevindim güzel haberlerinize, insallah hep güzel haberler alın
Kız daha ne istiyon yat uyu sen de, benimki yatarak beceremedi sinirlendi,O zaman ben yatarak devamkeyanıma bı örtü alır parklarda yere serer yatarım artık
Yatarak ben beceremedim. O kadar video izledim pozisyonu ayarlayamıyorum daha çok yoruldum çocuk da napıyor yine bu diye bakıyorKız daha ne istiyon yat uyu sen de, benimki yatarak beceremedi sinirlendi,
Ben ney kız başını kaçırdım konuşmanın
Çıkıyoruz biz,alıştık artık öyle çok zorlanmiyorum çok şükür.Kızlar bebeklerinizle dışarı çıkabiliyor musunuz? Ben ne zaman çıksam emmiyor ve asla uyumuyor 6 saat kalsam 6 saat uykusuz ve aç. Niye böyle oluyor çok yoruldum artık eve kapalı kalmaktan hiç iyi değilim
Ya ben resmen ölümlük herkes acıyor Halime. Geçen gün bi cafeye gittim arkadaşlarımla cafe indi bindi en sonunda orda çingene salıncağı yaptık durum o kadar vahimÇıkıyoruz biz,alıştık artık öyle çok zorlanmiyorum çok şükür.
E ben hiç su vermedim dahaArıtma daha sağlıklı değil mi ? Damacana suları hiç hijyenik gelmiyor yada pet şişe de bekleyen sular. Neyse bi doktora sorayım o zamana kadar kaynatmaya devam edeyim.
Bi ben kaynatiyorum sanırım
Serçe parmağını sok ağzına kenarından memeyi bıraksın sonra yavaş yavaş parmağını Çek. Ben o durumu hep yaşıyorum ebe bu şekilde yapmamı söylemiştiKizim memede uyudugu icin uyumaya yakin meme ucunu cigniyo. Meme uclarim yeniden hassaslasti. Çeksem de uyumaz. Napsam ki?
Bebeklerinize bay bay mı veriyorsunuz kız? Ben 5 yaşındaki kızıma verirken bile elim titriyor çok zorlandığım zaman ayda 2-3 defa ancak veriyorum tamam bitkisel ama birçok bitki ekstresi var içinde daha ufaklar vermeseniz mi? Ben kıza bile çarpıyor küt diye bayılıyor çünkü ağır olmasa öyle küt diye uyuyakalmaz baya sersemletiyor o damla gene siz bilirsiniz deBay bay Night ise yaramadi mibenimki de 1 buçuktan beri uyanık zor uyuttum sözde uyudu 9 buçukta yine uyandi durdu, şimdi böyle gidiyor ya okul başlayınca nolcak bilmiyorum
Kız daha ne istiyon yat uyu sen de, benimki yatarak beceremedi sinirlendi,
Yok cnm ben vermiyorum, gerçekten öyle yan etkisi mi var, bunu duydum ya artık kesinlikle vazgeçtim, ınsallah okullar açılana kadar biraz düzene girer uykusu diye dua ediyorumBebeklerinize bay bay mı veriyorsunuz kız? Ben 5 yaşındaki kızıma verirken bile elim titriyor çok zorlandığım zaman ayda 2-3 defa ancak veriyorum tamam bitkisel ama birçok bitki ekstresi var içinde daha ufaklar vermeseniz mi? Ben kıza bile çarpıyor küt diye bayılıyor çünkü ağır olmasa öyle küt diye uyuyakalmaz baya sersemletiyor o damla gene siz bilirsiniz de
Bebeklerinize bay bay mı veriyorsunuz kız? Ben 5 yaşındaki kızıma verirken bile elim titriyor çok zorlandığım zaman ayda 2-3 defa ancak veriyorum tamam bitkisel ama birçok bitki ekstresi var içinde daha ufaklar vermeseniz mi? Ben kıza bile çarpıyor küt diye bayılıyor çünkü ağır olmasa öyle küt diye uyuyakalmaz baya sersemletiyor o damla gene siz bilirsiniz de
Aa öyle yatak bulursanız bana da link atın. 100 kağıt veririm. Dün köprüye 184,50 tele. Şeş gibi otele 950 tele ödedik. Yatağa kalan bütçem bu kadar. Bugün de arkama bakmadan buradan kaçmak istiyorum. Sadece 7,5 saat uyudu ve buz gibi ve hırka getirmemişim kendimeOlsun biz yine de bakalım belki senin yüzme öğreten flatör gibi uyumayı öğreten yatak buluruz
Dün akşam yine aynı şey oldu ve bu sefer evimizde de değildik. Eşimin babası şap şup öptü çocuğun elini. Normalde hemen su kaynatıp bir bezi onunla ıslatıp ılıtıp siliyorum. İçme suyu ve pamukla silmek zorunda kaldım. Çocuğun eli hep ağzında. Yazık günah daha hastalıktan yeni kurtulduO bizde de oluyor annem ve babam çok yapıyor eşim hic hoşlanmıyor, bisey desem kesin küsecekler
Bize altın değerinde sebze haşlamalı blender influence ettin. Evet, sen!Ben ney kız başını kaçırdım konuşmanın
Bursa İnegöl mu geldiğiniz yer? Oraysa pahalı değildir aslında yaAa öyle yatak bulursanız bana da link atın. 100 kağıt veririm. Dün köprüye 184,50 tele. Şeş gibi otele 950 tele ödedik. Yatağa kalan bütçem bu kadar. Bugün de arkama bakmadan buradan kaçmak istiyorum. Sadece 7,5 saat uyudu ve buz gibi ve hırka getirmemişim kendime
Dün akşam yine aynı şey oldu ve bu sefer evimizde de değildik. Eşimin babası şap şup öptü çocuğun elini. Normalde hemen su kaynatıp bir bezi onunla ıslatıp ılıtıp siliyorum. İçme suyu ve pamukla silmek zorunda kaldım. Çocuğun eli hep ağzında. Yazık günah daha hastalıktan yeni kurtuldu
Bize altın değerinde sebze haşlamalı blender influence ettin. Evet, sen!
Biz mecbur çıkıyorduk ablayi okula götür okuldan al.hele kış zamanı cok zordu soğukta.havalar ısınınca iyi oldu bu seferde evde durmuyor dışarıya alıştı.benim kafam değil bütün kemiklerim ağrıyor vallahi artik iyice kamburlastim.Allah güç kuvvet versin hepimizeYa ben resmen ölümlük herkes acıyor Halime. Geçen gün bi cafeye gittim arkadaşlarımla cafe indi bindi en sonunda orda çingene salıncağı yaptık durum o kadar vahimbirde bir kafam ağrıyor her akşam her akşam kesip atıcam kafamı resmen o kadar fena ki.. nöroloğa gidip kafamın içinde ne var bul diyeceğim artık