Biz geldiiik. Göz tansiyonu bu sefer iyi çıktı. Kontroller ayda birden üç ayda bire düştü. Göz numarasını da ölçmeye çalıştı ama izin vermedi göz titremesi çok, bir de hala bazen yukarılara çok bakıyor. Bir de iris olmadığı için alet daha zor ölçüyormuş. Daha geniş siperlikli bir şapka alacakmışız. Güneş gözlüğü verdi. Wilms tümörü en kötü senaryoydu. Onunla ilgili genin temiz çıkmasına çok sevindi. Şu anlık risk göz tansiyonu. O da takip altında olacak. Aniridide görme %10-20 arasında kalıyor genelde ama şu an çok erken olduğu için bir şey diyemeyiz dedi. 4 yaşını bekleyeceğiz. Oyuncağını takip ettiğini gördü. Onu da beğendi. Nörolojik bir şey de görünmüyor. Yaşıtlarıyla aynı zamanda aynı şeyleri yapacak diye bekliyorum, sadece görmeyle ilgili şeylerde biraz geriden gelebilir onlarda da teşvik edeceksiniz dedi
Çok ince uzun kol alttan çıtçıtlı, altına şort, koltukaltından aşağı en ince müslin denedin miHanimlar benim kizi klimali odada yatirmaya basladim. Şu tabloya gore 24derecede kizima kisa kol zibin+ ayaksiz tulum yetiyor.
Ben atlet, uzun kol zibin+pijama giydirdim. Ust sirti terledi,hemen bez attim aman uyumaya dvm etsin dedim uykusu kacmasin diye ustunu degistirmedim. Ama üşütmüş. Kakasi yeşil ve kokuyo.
Kisa kol zibinla yatirinca da kollari buz gibi oluyo örtmeme izin vermiyor.. nasil giydirecegimi şaşirdim var mi fikriniz?
Çok ince uzun kol alttan çıtçıtlı, altına şort, koltukaltından aşağı en ince müslin denedin mi
ben askılı şortlu ince tulumla yatırıyorum üstüne dört kat müslin. üşümüyor ya da terlemiyor. buraaı da sıcak ama kaç derece bilmiyorum. yeşil kaka başka bişeyden olabilir mi
canım yanlız tabloda şunu dmeek istiyor 24 derecede askılı şortlu tulum sadece zıbınsız üstüne de ince uyku tulumu diyor. sen tulum giydirmiyorsan iki katlı müsline denk gelir bu.Hanimlar benim kizi klimali odada yatirmaya basladim. Şu tabloya gore 24derecede kizima kisa kol zibin+ ayaksiz tulum yetiyor.
Ben atlet, uzun kol zibin+pijama giydirdim. Ust sirti terledi,hemen bez attim aman uyumaya dvm etsin dedim uykusu kacmasin diye ustunu degistirmedim. Ama üşütmüş. Kakasi yeşil ve kokuyo.
Kisa kol zibinla yatirinca da kollari buz gibi oluyo örtmeme izin vermiyor.. nasil giydirecegimi şaşirdim var mi fikriniz?
İkisinde de ustunu cift kat muslinle orttum bu arada
Ya o soğukluk galiba terden de oluyor. Terleyip soğuyor yani aslında. Gerçi yine üşütme riski var tabii. Yeşil ve kokulu kaka besin alerjisi ya da intoleransında olabiliyorSortlu degil de tek uzun kol zibin +muslin denedim. Cok gazlandi. Sort da deniyim
Genelde soguk alinca yapiyor ama baska seyden olabilir bilmiyorum hic dusunmedim. Askili ile buz gibi oluyo omuz ve kollari, hemen uzun kola cevirmistim 25derecede bile
İnce uzun kol giydiriyorum , ebebekten almıştım , incecikler .Sortlu degil de tek uzun kol zibin +muslin denedim. Cok gazlandi. Sort da deniyim
Genelde soguk alinca yapiyor ama baska seyden olabilir bilmiyorum hic dusunmedim. Askili ile buz gibi oluyo omuz ve kollari, hemen uzun kola cevirmistim 25derecede bile
bizimki kesinlikle üstünde örtü tutmuyor. hemen atıyor. ben ya tek kolsuz atlet gibi olan zıbın giydiriyorum bazen yarım kollu zıbın. nadiren altına şort baya çıplak yatıyor. dün ben de klima açmaya başladım.Hanimlar benim kizi klimali odada yatirmaya basladim. Şu tabloya gore 24derecede kizima kisa kol zibin+ ayaksiz tulum yetiyor.
İkisinde de ustunu cift kat muslinle orttum bu arada
canım yanlız tabloda şunu dmeek istiyor 24 derecede askılı şortlu tulum sadece zıbınsız üstüne de ince uyku tulumu diyor. sen tulum giydirmiyorsan iki katlı müsline denk gelir bu.
yani bunlar uyku tulumu cizelgeleri o gösterdiği de uyku tulumu
Ya o soğukluk galiba terden de oluyor. Terleyip soğuyor yani aslında. Gerçi yine üşütme riski var tabii. Yeşil ve kokulu kaka besin alerjisi ya da intoleransında olabiliyor
Kac derecede yatiriyosun? Terlicek mi üşüyecek mi stresi basiyor ya benibizimki kesinlikle üstünde örtü tutmuyor. hemen atıyor. ben ya tek kolsuz atlet gibi olan zıbın giydiriyorum bazen yarım kollu zıbın. nadiren altına şort baya çıplak yatıyor. dün ben de klima açmaya başladım.
O kadar uğraşıp uyutuyorum kızı sonra ablası (kedim) gidip gelip kokluyor . Uyanınca da görevi tamamlanmış gibi gidip balkona yatıyor
Süt alerjisi ya da laktoz intoleransı varsa yapabilir ama korkma yani bizim sürekli oluyor. Gastrocu bizde kan bile görülmesine rağmen şu an diyet önermiyorum dedi ki ben diyet de denemiştim mart ayında çocuk doktoru istediği için. Hemen her bebekte biraz da olsa laktoz intoleransı olur zaten dediEvet uyku tulumu oldugunu biliyorum ama onun yerine cift kat muslin ortuyorum. Tek uzun kol citcitli(altina zibinsiz) ciplak bacak ustune muslinle cok gazlandi. Pijamayla ve sortla ayri ayri denicem bakim
Ya evet ter de olabilir ki bu daha kotu. Terlerse klime kotu carpar. Dun uyumadigi gece ondan mi uyumadi acaba ya. Gerci sancisi olsa aglardi gerci.
Dun k.validemde bugdayli ayranli corba ictim degisik olarak. O yapar mi ki
Ayran belki yapmış olabilirEvet uyku tulumu oldugunu biliyorum ama onun yerine cift kat muslin ortuyorum. Tek uzun kol citcitli(altina zibinsiz) ciplak bacak ustune muslinle cok gazlandi. Pijamayla ve sortla ayri ayri denicem bakim
Ya evet ter de olabilir ki bu daha kotu. Terlerse klime kotu carpar. Dun uyumadigi gece ondan mi uyumadi acaba ya. Gerci sancisi olsa aglardi gerci.
Dun k.validemde bugdayli ayranli corba ictim degisik olarak. O yapar mi ki
Bizde mukus hep var da arada yeşilleniyo. Ayran yogurt tuketince ekstra mukuslaniyo bi de. Yuketmiyorum pek. Mukus karnini ağritiyo mudurSüt alerjisi ya da laktoz intoleransı varsa yapabilir ama korkma yani bizim sürekli oluyor. Gastrocu bizde kan bile görülmesine rağmen şu an diyet önermiyorum dedi ki ben diyet de denemiştim mart ayında çocuk doktoru istediği için. Hemen her bebekte biraz da olsa laktoz intoleransı olur zaten dedi
Yapma yaAyran belki yapmış olabilir
Ben örtü atma sorununa şöyle bir çözüm buldum şimdilik. En ince müslinin 120 cm'liğinden aldım. Kol altlarından geçirip beşiğin kenarlarına sıkıştırıyorumbizimki kesinlikle üstünde örtü tutmuyor. hemen atıyor. ben ya tek kolsuz atlet gibi olan zıbın giydiriyorum bazen yarım kollu zıbın. nadiren altına şort baya çıplak yatıyor. dün ben de klima açmaya başladım.
Kac derecede yatiriyosun? Terlicek mi üşüyecek mi stresi basiyor ya beni
Ablasini isirirdim ben deadi ne kedinin(cok severim ya)
Aynen ben de gece beşiğin yanına sıkıştırıyorumBen örtü atma sorununa şöyle bir çözüm buldum şimdilik. En ince müslinin 120 cm'liğinden aldım. Kol altlarından geçirip beşiğin kenarlarına sıkıştırıyorum