2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Ohh çok şükür.
Beyazkup
ben bu kadın sayeisnde öğrenip başlamıstım. 2. videosu da vardı bunun. izleyip bakarsın bi

Tesekkur ederim canimm uyutma faslim bitsin de bakiyim

Hanimlar benim kizi klimali odada yatirmaya basladim. Şu tabloya gore 24derecede kizima kisa kol zibin+ ayaksiz tulum yetiyor.
Ben atlet, uzun kol zibin+pijama giydirdim. Ust sirti terledi,hemen bez attim aman uyumaya dvm etsin dedim uykusu kacmasin diye ustunu degistirmedim. Ama üşütmüş. Kakasi yeşil ve kokuyo.
Kisa kol zibinla yatirinca da kollari buz gibi oluyo örtmeme izin vermiyor.. nasil giydirecegimi şaşirdim var mi fikriniz?

İkisinde de ustunu cift kat muslinle orttum bu arada

Eklentiler

• Screenshot_20220622-132737.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 23
Çok ince uzun kol alttan çıtçıtlı, altına şort, koltukaltından aşağı en ince müslin denedin mi

ben askılı şortlu ince tulumla yatırıyorum üstüne dört kat müslin. üşümüyor ya da terlemiyor. buraaı da sıcak ama kaç derece bilmiyorum. yeşil kaka başka bişeyden olabilir mi

Çok ince uzun kol alttan çıtçıtlı, altına şort, koltukaltından aşağı en ince müslin denedin mi

Sortlu degil de tek uzun kol zibin +muslin denedim. Cok gazlandi. Sort da deniyim
ben askılı şortlu ince tulumla yatırıyorum üstüne dört kat müslin. üşümüyor ya da terlemiyor. buraaı da sıcak ama kaç derece bilmiyorum. yeşil kaka başka bişeyden olabilir mi

Genelde soguk alinca yapiyor ama baska seyden olabilir bilmiyorum hic dusunmedim. Askili ile buz gibi oluyo omuz ve kollari, hemen uzun kola cevirmistim 25derecede bile

canım yanlız tabloda şunu dmeek istiyor 24 derecede askılı şortlu tulum sadece zıbınsız üstüne de ince uyku tulumu diyor. sen tulum giydirmiyorsan iki katlı müsline denk gelir bu.

Ya o soğukluk galiba terden de oluyor. Terleyip soğuyor yani aslında. Gerçi yine üşütme riski var tabii. Yeşil ve kokulu kaka besin alerjisi ya da intoleransında olabiliyor

İnce uzun kol giydiriyorum , ebebekten almıştım , incecikler .

bizimki kesinlikle üstünde örtü tutmuyor. hemen atıyor. ben ya tek kolsuz atlet gibi olan zıbın giydiriyorum bazen yarım kollu zıbın. nadiren altına şort baya çıplak yatıyor. dün ben de klima açmaya başladım.

canım yanlız tabloda şunu dmeek istiyor 24 derecede askılı şortlu tulum sadece zıbınsız üstüne de ince uyku tulumu diyor. sen tulum giydirmiyorsan iki katlı müsline denk gelir bu.

yani bunlar uyku tulumu cizelgeleri o gösterdiği de uyku tulumu

Evet uyku tulumu oldugunu biliyorum ama onun yerine cift kat muslin ortuyorum. Tek uzun kol citcitli(altina zibinsiz) ciplak bacak ustune muslinle cok gazlandi. Pijamayla ve sortla ayri ayri denicem bakim

Ya o soğukluk galiba terden de oluyor. Terleyip soğuyor yani aslında. Gerçi yine üşütme riski var tabii. Yeşil ve kokulu kaka besin alerjisi ya da intoleransında olabiliyor

Ya evet ter de olabilir ki bu daha kotu. Terlerse klime kotu carpar. Dun uyumadigi gece ondan mi uyumadi acaba ya. Gerci sancisi olsa aglardi gerci.
Dun k.validemde bugdayli ayranli corba ictim degisik olarak. O yapar mi ki

Kac derecede yatiriyosun? Terlicek mi üşüyecek mi stresi basiyor ya beni

O kadar uğraşıp uyutuyorum kızı sonra ablası (kedim) gidip gelip kokluyor . Uyanınca da görevi tamamlanmış gibi gidip balkona yatıyor

Ablasini isirirdim ben de adi ne kedinin(cok severim ya)

Süt alerjisi ya da laktoz intoleransı varsa yapabilir ama korkma yani bizim sürekli oluyor. Gastrocu bizde kan bile görülmesine rağmen şu an diyet önermiyorum dedi ki ben diyet de denemiştim mart ayında çocuk doktoru istediği için. Hemen her bebekte biraz da olsa laktoz intoleransı olur zaten dedi

Ayran belki yapmış olabilir

Bizde mukus hep var da arada yeşilleniyo. Ayran yogurt tuketince ekstra mukuslaniyo bi de. Yuketmiyorum pek. Mukus karnini ağritiyo mudur

Ben örtü atma sorununa şöyle bir çözüm buldum şimdilik. En ince müslinin 120 cm'liğinden aldım. Kol altlarından geçirip beşiğin kenarlarına sıkıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…