Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denedim maalesef olmuyor .yani yatarak emerken genelde problem yok ama kucağa alınca mememi acmasan bile kendini geriye itiyor .zaten yeni dogdugunda da emzirme harici de o pozisyonda durmazfi hiç hâlâ da sevmiyorBana Best VM1 vermişti. İçinde kalsiyum ve magnezyum da var. Sonra 2'ye geç dedi yebş gittiğim doktor. Onda yoktu kalsiyum ve. magnezyum ama piyasada da bulunmuyor. 1 kuyu aldım yine 1'e döndüm. Kalsiyumlanıyorum
Güle güle kullansın. Bizde Yoyko var. Alt açma aparatı bizim bazanın altında duruyor. Hiç kullanmadık. Dönence de güvenilir bir şey değil. Bizde cibinlik mi ne o var. O da bazanın altında
Abooov ben bayramda İstanbul'un başını beklerim. Ailesinin de öyle bir beklentisi varsa geçmiş olsun. 3 saatlik yol bana yetti de arttı ama tatil yapamayacak mıyız diye ağlayasım geliyor. Kapının önünde napıyon?
Hamileyken ne limon sıkıp içtim he. Market limonu
Salus ney
58. okumada anladım neyse ki
Doktorların odası, araba ve çocuk parkı dahil İstanbul'da memeleri açmadığım yer kalmadı çok şükür. Onu soyup kendin de üstsüz kalarak emzirmeyi denedin mi? Ben arka plana çeşitli sesler ya da müzik açıyorum. Bir emmede dinlediği sesi bir sonrakinde tekmelerle karşılayabiliyor
Bir de unuttum sormayı. Visco yatak kullanılıyor mu bebeklerde? Ben önerilmiyor diye okumuştum. Baktım hep sünger yatak popik olmuş bebek alışverişlerinde. Önerilen de o gibi anlamıştım araştırırken ama geçenlerde biri yaylı yatak almak lazımmış dedi. Kafam iyice karıştıUni Baby Elite Oyun Parkı Pamuk Yatak 70 x 120 cm Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL —> bunu istiyordum
Uni Baby Lindo Oyun Parkı Bebek Beşik 70x120 Cm Visco Yatak Hediyeli Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL —> bunu aldım
Ama sonradan o zımbırtıların bir işe yaramayacağını anladım ve yanlışlıkla doğru ürün aldığımı farkettim. Canım kendim
Biz bayramda 13-14 saat yol gideceğiz.çok tşk syg.. O yüzden şuanda kapının önü dışında bir yere çıkmıyorum enerji topluyorum
Bana Best VM1 vermişti. İçinde kalsiyum ve magnezyum da var. Sonra 2'ye geç dedi yebş gittiğim doktor. Onda yoktu kalsiyum ve. magnezyum ama piyasada da bulunmuyor. 1 kuyu aldım yine 1'e döndüm. Kalsiyumlanıyorum
Güle güle kullansın. Bizde Yoyko var. Alt açma aparatı bizim bazanın altında duruyor. Hiç kullanmadık. Dönence de güvenilir bir şey değil. Bizde cibinlik mi ne o var. O da bazanın altında
Abooov ben bayramda İstanbul'un başını beklerim. Ailesinin de öyle bir beklentisi varsa geçmiş olsun. 3 saatlik yol bana yetti de arttı ama tatil yapamayacak mıyız diye ağlayasım geliyor. Kapının önünde napıyon?
Ben de bayaa yedim hamileyken normalde ekşi sevmemHamileyken ne limon sıkıp içtim he. Market limonu
Salus ney
58. okumada anladım neyse ki
Doktorların odası, araba ve çocuk parkı dahil İstanbul'da memeleri açmadığım yer kalmadı çok şükür. Onu soyup kendin de üstsüz kalarak emzirmeyi denedin mi? Ben arka plana çeşitli sesler ya da müzik açıyorum. Bir emmede dinlediği sesi bir sonrakinde tekmelerle karşılayabiliyor
Biz üzerine başka bir yatak daha koyduk çok yumuşak değil ama gelen yatak visco gibi değil yani vücut şeklini almıyor.Bir de unuttum sormayı. Visco yatak kullanılıyor mu bebeklerde? Ben önerilmiyor diye okumuştum. Baktım hep sünger yatak popik olmuş bebek alışverişlerinde. Önerilen de o gibi anlamıştım araştırırken ama geçenlerde biri yaylı yatak almak lazımmış dedi. Kafam iyice karıştı
Benim kizimi anlatmissin resmen. Kucakta yatar pozisyonda durmaktan nefret ediyor. Ancak yatarak yada emzirme yastığı ile emiyor. İstersen emzirme yastığı yada normal yastıkla bir deneSelam kizlar .su meme reddi dönemi i atlatabilen var mı aranizda ? 1 ay önce başladı bizde meme reddi ,ilk baslarda uykudan tam uyanmadan önce emziriyodum ise yarıyordu.sonra ise yaramamaya başladı .bu sefer de yatark emzirmeyi keşfettim .yaklaşık üç haftadır falan yatark emziriyorum .bu üç haftalık dönemde hasta da oldu o yüzden nasıl emmek istiyorsa öyle emsin yeter ki emsin dedim . Artık kucağa geri dönsün istiyirum ama nerdeyse her denemem boşa gidiyor .bazen günde bı kez kucağımda emdiği oluyor .o da bı dolu saklabanlikla.bugun yine bı deneme yapayım dedim o inat etti ben inat ettim,sonunda kazanan tabi ki oğlum oldu hemde bu sefer yatarka da emmek istemeyerek ufak çaplı bı sinir krizi geçirmeme neden oldu .evde kızım olmasa kafamı duvarlara vurmustum kesin neyse sonunda tatlıya bağladık yatark emdi .ama ben kucağımda emmesini özledim ya .bı yere gitsek yandık kucakta emmezse .bu dönemi atlatabilen oldu mu? Yoksa herkes dışarı çıkmıyor hunisini takıp evde bnm gbi oturuyor mu
Selam kizlar .su meme reddi dönemi i atlatabilen var mı aranizda ? 1 ay önce başladı bizde meme reddi ,ilk baslarda uykudan tam uyanmadan önce emziriyodum ise yarıyordu.sonra ise yaramamaya başladı .bu sefer de yatark emzirmeyi keşfettim .yaklaşık üç haftadır falan yatark emziriyorum .bu üç haftalık dönemde hasta da oldu o yüzden nasıl emmek istiyorsa öyle emsin yeter ki emsin dedim . Artık kucağa geri dönsün istiyirum ama nerdeyse her denemem boşa gidiyor .bazen günde bı kez kucağımda emdiği oluyor .o da bı dolu saklabanlikla.bugun yine bı deneme yapayım dedim o inat etti ben inat ettim,sonunda kazanan tabi ki oğlum oldu hemde bu sefer yatarka da emmek istemeyerek ufak çaplı bı sinir krizi geçirmeme neden oldu .evde kızım olmasa kafamı duvarlara vurmustum kesin neyse sonunda tatlıya bağladık yatark emdi .ama ben kucağımda emmesini özledim ya .bı yere gitsek yandık kucakta emmezse .bu dönemi atlatabilen oldu mu? Yoksa herkes dışarı çıkmıyor hunisini takıp evde bnm gbi oturuyor mu
Çinko ilacına sen mi başladın bebek mi başladı? Yazmayı unutmuşum doktor bana da biotin ve çinkolu takviye ekle dedi. Allah korusun ama sanki kemoterapi görüyorum Saçıma asılıyo çocuk ve o bölge komple çıkıyo. Ben hayatımda böyle bir saç dökülmesi görmedim. Bir ay içinde saçımın yüzde 40 ı aktı gitti. Çift lastikle topluyorum saçımı, toplu saç dökülüyo çıldırıcam. Her yer saç. Çocuğun gıdığından bile saçlarımı çıkarıyorum ki saçımı kısa da kestiremiyorum en azından toplayıp saçma sapan her yer dökülmesini engellemeye çalışıyorum. Her akşam duş giderinden tam avucumun çukurunu doldurcak bir top saç çıkarıyorum. Bunun haricinde koltuklar, yerler, kıyafetlerimiz, çamaşır makinemin içi herrrr yer saç saç saç... Anlatabildim mi
Bende de durum tam böyleÇinko ilacına sen mi başladın bebek mi başladı? Yazmayı unutmuşum doktor bana da biotin ve çinkolu takviye ekle dedi. Allah korusun ama sanki kemoterapi görüyorum Saçıma asılıyo çocuk ve o bölge komple çıkıyo. Ben hayatımda böyle bir saç dökülmesi görmedim. Bir ay içinde saçımın yüzde 40 ı aktı gitti. Çift lastikle topluyorum saçımı, toplu saç dökülüyo çıldırıcam. Her yer saç. Çocuğun gıdığından bile saçlarımı çıkarıyorum ki saçımı kısa da kestiremiyorum en azından toplayıp saçma sapan her yer dökülmesini engellemeye çalışıyorum. Her akşam duş giderinden tam avucumun çukurunu doldurcak bir top saç çıkarıyorum. Bunun haricinde koltuklar, yerler, kıyafetlerimiz, çamaşır makinemin içi herrrr yer saç saç saç... Anlatabildim mi
Ben de sorayım doktoruna ya bizimkinin de çok dökülüyor. Müslinlerinden topluyorumKızımın saçları çok dökülüyor canım, ona başlattı, sana da doktor ondan takviye vermiş olabilir
Intagram'da bir emzirme danışmanı paylaşmıştı galiba yapabilirsiniz diye ama tarif bilmiyorumKızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi, anne sütünden yoğurt yapılır mı, yapan ya da duyan var mı, tarif verebilir mi
Diğer yatağı yaylı mı? Sorayım bunu da doktoraBiz üzerine başka bir yatak daha koyduk çok yumuşak değil ama gelen yatak visco gibi değil yani vücut şeklini almıyor.
Hindinin etini zor buluyorum ben. Yumurtasını nereden alıyorsun?Benim de çok dökülüyordu hindi yumurtası yiyorum baya iyi geldi. Ayrıca kendimi bildim bileli tırnaklarım kağıt gibidir hemen kırılır. Onu da düzeltti.
Muhallebilere katanlar var su yerine ama yoğurt duymadımKızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi, anne sütünden yoğurt yapılır mı, yapan ya da duyan var mı, tarif verebilir mi
Bana 6. Ay aşıları ile yaptır dediBugün rota 2. dozu yaptırdık kıza. 3. doz için de pazartesi 5 ay randevumuz var doktora soracagım.
yaylı daha sert bir yatakBende de durum tam böyle
Ben de sorayım doktoruna ya bizimkinin de çok dökülüyor. Müslinlerinden topluyorum
Intagram'da bir emzirme danışmanı paylaşmıştı galiba yapabilirsiniz diye ama tarif bilmiyorum
Diğer yatağı yaylı mı? Sorayım bunu da doktora
Ben baya şehrin göbeğinde ama köy gibi bir yerde yaşıyorum komşumuzdan alıyoruz hindi yumurtasını.Hindinin etini zor buluyorum ben. Yumurtasını nereden alıyorsun?
İnsanın merakını cezbeden bir betimleme anlayışı. Dalı kırılacak kadar çok limonu olan limon ağacı, bahçe, köy gibi kent merkezi ve sairBen baya şehrin göbeğinde ama köy gibi bir yerde yaşıyorum komşumuzdan alıyoruz hindi yumurtasını.
İnsanın merakını cezbeden bir betimleme anlayışı. Dalı kırılacak kadar çok limonu olan limon ağacı, bahçe, köy gibi kent merkezi ve sair
Çok haklı. Ben de bazen kendimle görüşmek istemiyorum. Bayan siz bana gelen son bilgiye göre zaten doğru yatak almışsınız. Bizde sünger var. Ben doktora "Yaylı mı alalım?" diye soracağım. Siz neye bakıyorsunuz ki Kocana de ki "Sorun onda değil bendeymiş. Ben çok yanlış anlamışım"
Olsun biz yine de bakalım belki senin yüzme öğreten flatör gibi uyumayı öğreten yatak buluruzÇok haklı. Ben de bazen kendimle görüşmek istemiyorum. Bayan siz bana gelen son bilgiye göre zaten doğru yatak almışsınız. Bizde sünger var. Ben doktora "Yaylı mı alalım?" diye soracağım. Siz neye bakıyorsunuz ki Kocana de ki "Sorun onda değil bendeymiş. Ben çok yanlış anlamışım"
O bizde de oluyor annem ve babam çok yapıyor eşim hic hoşlanmıyor, bisey desem kesin küseceklerAblamın eşi geçen hafta sonu bebeğin elini öptü diye aile boyu birbirimize girdik. Çıktık evimize geldik. Hatırladıkça sinirleniyorum
3300 doğru canım 52 cm , idrarda enfeksiyon çıktı 3.tahlilde de aynısı çıktı, antibiyotik başladık içim gitti içirirken inşallah geçer hemen..dr enfeksiyondan dolayı kilo alımı az olmuştur dedi, 2 3 gün içinde toparlayacagini düşünüyorum iştahı yerine gelir sonra 2 haftalik kilo alımı planlayıp ek gıdaya başlayacağız dediKaç kilo ve kaç cm doğmuştu canım ona oranla iyi veya kötü diye diyorlar bizimde 3. Ve 4. Ay arası 500 gram aldı 2 üşütmüştü az demişti 4 ay 20 günlükken rota aşısı olmaya gittik o süre zarfında 500 gram alınca demekki hastalıklardan az almış mama veya ek gıdaya başlamıyoruz dedi zaten benim sıpa hiç mama biberon emzik almadı
Soya diyince uykum geliyor bir kez soya soslu bir yemek yedim , o kadar uykum geldi ki nerdeyse yemekten sonra orada uyuyakalacaktim çarptı beniOlur canim çok sevinirim
Canim bi keresinde bende oldu bu sütün akmama problemi. Ben lesitin takviyesi almistim gunde iki tane kullandiktan sonra sütüm baya akti boşaldi.
Zararli bir takviye degil eger soya alerjin yoksa. Lesitin endustride keklere biskuvilere de konulan bi madde. Anne sutundeki doymus yağlarin sivilaşmasini sagliyor boylelikle akmasi kolaylasiyor. Devamli kullanmana da gerek yok. Bebis memeyi tamamen tutabilince azaltip birakiyosun bi hafta bile yeter duruma gore
Teşekkür ederim onu da sorayimBenim de olmuştu ben de lahana yaprağı koydum baya rahatlattı. Bir de doktoruna sorarak bebe aspirini kullanabilirsin geçmiş olsun
Yaaaaa yaaaaaa bana limon aşısı yollasana o zamanOo limon partisine bize gelin o zaman bahçede limon ağaçlarının dalları kırılıyor olunca
Benimki de öyleydi , yatarak emmeye alıştı önce, sonra kucakta öyle yaptı diye ayağa kalktım hemen memeyi alip emmeye devam etti diye bi süre gezerek emdi şuan sadece gezerek emiyor, çok çok yorucu, bugünlerinin kıymetini bilSelam kizlar .su meme reddi dönemi i atlatabilen var mı aranizda ? 1 ay önce başladı bizde meme reddi ,ilk baslarda uykudan tam uyanmadan önce emziriyodum ise yarıyordu.sonra ise yaramamaya başladı .bu sefer de yatark emzirmeyi keşfettim .yaklaşık üç haftadır falan yatark emziriyorum .bu üç haftalık dönemde hasta da oldu o yüzden nasıl emmek istiyorsa öyle emsin yeter ki emsin dedim . Artık kucağa geri dönsün istiyirum ama nerdeyse her denemem boşa gidiyor .bazen günde bı kez kucağımda emdiği oluyor .o da bı dolu saklabanlikla.bugun yine bı deneme yapayım dedim o inat etti ben inat ettim,sonunda kazanan tabi ki oğlum oldu hemde bu sefer yatarka da emmek istemeyerek ufak çaplı bı sinir krizi geçirmeme neden oldu .evde kızım olmasa kafamı duvarlara vurmustum kesin neyse sonunda tatlıya bağladık yatark emdi .ama ben kucağımda emmesini özledim ya .bı yere gitsek yandık kucakta emmezse .bu dönemi atlatabilen oldu mu? Yoksa herkes dışarı çıkmıyor hunisini takıp evde bnm gbi oturuyor mu