Kendi yoğurdumuzun mayası olmuyor mubenim can rende kaldı. bebek suyu zeytinyagı ve tarhana alıcam bir de yoğurt mayası. önümüzdeki ay alırım onları. benim ilk çocuk sanki bu nasıl heves
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi yoğurdumuzun mayası olmuyor mubenim can rende kaldı. bebek suyu zeytinyagı ve tarhana alıcam bir de yoğurt mayası. önümüzdeki ay alırım onları. benim ilk çocuk sanki bu nasıl heves
Kendi yoğurdumuzun mayası olmuyor mu
Ha iyi. Peki tek tek kaplara mayalamak zorunda mıyız? Tencerede mayalayıp yedirirken ordan alsak oluyor mu?olur olur da ben yoğırt mayalamıyorum o yuxden almam lazım
Vay be benim 37 yaşında ilk çocuk daha çocuğuma bişey almadımbenim cam rende kaldı. bebek suyu zeytinyagı ve tarhana alıcam bir de yoğurt mayası. önümüzdeki ay alırım onları. benim ilk çocuk sanki bu nasıl heves
Benim de ilk. Birkaç şey aldım ama hevesten değil ekonomidenVay be benim 37 yaşında ilk çocuk daha çocuğuma bişey almadım
Yulaflı omlete yetmez tabiiyy. Ona teflon tava alacaaağnBacılar ek gıdaya geçiş için malzeme listesi verin hele ne lazım. Bi kaşık bi tabak yetmiyor muydu
en minimal liste mama sandalyesi kaşık tabak haşlama aparatı cam rende suluk. bana bakma ben maximalcıyımBacılar ek gıdaya geçiş için malzeme listesi verin hele ne lazım. Bi kaşık bi tabak yetmiyor muydu
Ha en babası mama sandalyesi di mi muhtemel yemeyeceği yemekler için o sandalye alınacak, kirlenecek ve itinayla temizleneceken minimal liste mama sandalyesi kaşık tabak haşlama aparatı cam rende suluk. bana bakma ben maximalcıyım
kız yok herşey ateş pahası ay ay indiirme girenleri alıp attım kenara. zengin olsam son gün çıkarım ebebege alışveriş arabasına tak tak atarım herşeyiVay be benim 37 yaşında ilk çocuk daha çocuğuma bişey almadım
kumaşlılardan alma da ikea tipi alırsan çok kirlenince at duşakabine yıka geç.Ha en babası mama sandalyesi di mi muhtemel yemeyeceği yemekler için o sandalye alınacak, kirlenecek ve itinayla temizlenecek
ben a101den mama kavanozları aldım onlara yapıcam sulanmasın taze kalsın diye küçüğe yapabilirsin ama büyük istersen sen bilirsinHa iyi. Peki tek tek kaplara mayalamak zorunda mıyız? Tencerede mayalayıp yedirirken ordan alsak oluyor mu?
Bacılar ek gıdaya geçiş için malzeme listesi verin hele ne lazım. Bi kaşık bi tabak yetmiyor muydu
36lık olarak yanındayımVay be benim 37 yaşında ilk çocuk daha çocuğuma bişey almadım
Bebeği paçamızın arasına alıp tek elimizle yanaklarını sıkıp ağzını açmak suretiyle zorla ve hile ile açılan ağıza kocaman bir yemek kaşığı mama soksak, hem sandalye maliyetinden kurtulsak hem de bebemizin karnı doysa meselakumaşlılardan alma da ikea tipi alırsan çok kirlenince at duşakabine yıka geç.
Panda şekilli olanlardan mıYulaflı omlete yetmez tabiiyy. Ona teflon tava alacaaağn
O kavanoz nasıl bişey bende mama tabağı almak istiyorum suluk kaşık önlük vs aldımdaYap bacım emojili liste seversin
Weck kavanoz alacaksak bana da söyle
Ben yoğurt mayası olarak doktora sorup activia almayı düşünüyorum probiyotikli yaolur olur da ben yoğırt mayalamıyorum o yuxden almam lazım
Ben öyle yapıla yapıla büyüdüm şimdi çok yemek seçiyorum haberin olaBebeği paçamızın arasına alıp tek elimizle yanaklarını sıkıp ağzını açmak suretiyle zorla ve hile ile açılan ağıza kocaman bir yemek kaşığı mama soksak, hem sandalye maliyetinden kurtulsak hem de bebemizin karnı doysa mesela