2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kuzu onları evde bulunan normal kavanoxlara da koyarsın hiçbir şey olmuyor 😂😂 alma dicem de sen gene duramican😂 yoğurt götürürken normal bir kavanoza koyup götürürdüm ben giderdi yani
Ya onları hep düşündüm ama kafama takılan mükemmel sorunu yazıyorum şimdi hazır mısın? Bak şimdi, hani onların tekrar tekrar kullanılan kapakları var ya, o kapaklar cam ya da çelik ya da porselen değil ya, içlerinde LAYLONUMSU kaplama var ya, heh işte o kaplama malzemesi renk ve koku tutuyor. Tiksiniyorum. Kendimize yine bir şekilde yenileye yenileye kullanıyoruz da çocuk için cam kapaklı alsam daha mı iyi diye düşündüm. Tüp bebek bu, tohumuna para saydık. Cam kavanoz koymuyor. Giren girmiş afedersin 💳💳💳💳💳 Bu tüpler hep kendi rızkını yedi gitti ha adzeynep adzeynep Karasbaby Karasbaby Beyazkup Beyazkup

Benimki yüzde yüz dışarı kuşu ya çığlık çığlığa ağlarken balkona bahçeye çıktığı anda gülücük saçıyor. Ve kesinlikle açık havada uyuyunca daha uzun süre uyuyor 🤦🏻‍♀️
Ay bizimki buu, balkonda agular bugular, nerdeyse allah razı olsun aney diyecek. İçeri girince basıyor çığlığı, hava çok sıcak her dk çıkaramıyorum dışarıya, çok üzülüyorum🥵

Ya onları hep düşündüm ama kafama takılan mükemmel sorunu yazıyorum şimdi hazır mısın? Bak şimdi, hani onların tekrar tekrar kullanılan kapakları var ya, o kapaklar cam ya da çelik ya da porselen değil ya, içlerinde LAYLONUMSU kaplama var ya, heh işte o kaplama malzemesi renk ve koku tutuyor. Tiksiniyorum. Kendimize yine bir şekilde yenileye yenileye kullanıyoruz da çocuk için cam kapaklı alsam daha mı iyi diye düşündüm. Tüp bebek bu, tohumuna para saydık. Cam kavanoz koymuyor. Giren girmiş afedersin 💳💳💳💳💳 Bu tüpler hep kendi rızkını yedi gitti ha adzeynep adzeynep Karasbaby Karasbaby Beyazkup Beyazkup
Bu benim 4. Denememdi, diğerleri parayı aldı gitti, kızım en azından parasının hakkını verdi başardı geldi, o yüzden helal olsun diyorum napim😂 kaz gelecek yerden tavuk esirgenmiyor😂

Ay bizimki buu, balkonda agular bugular, nerdeyse allah razı olsun aney diyecek. İçeri girince basıyor çığlığı, hava çok sıcak her dk çıkaramıyorum dışarıya, çok üzülüyorum🥵
Aşırı sıcakta ben de çıkarmıyorum. İçerde de klima açık olunca mutlu değilse sinirleniyor 😃

Yavrum böyle detay düşünürsen batarsın 🙈🙈 kapakları güzelce yıka kurut ara ara değiştir bitti gitti. Kız bak ne bebeler var ayakları çorapsız sokakta koşuyor hiçbir şey olmuyor maşallah bizimkiler premses prens gibi büyüyor sonra da hasta olunca niye oldu diyoruz pimpirik ola ola oluyorlar 🙈

Kızlar deniz için şu spa merkezlerinde kullanılan boyun simitlerinden alasım var. Dolapta ucuz buldum 2. El. Acaba kızım başından geçirmeme izin verir mi, yoksa o mu benim başıma geçirir bilemedim🤔🤷🏻‍♀️

yeğenlerimin ikisi de gözlük kulşanıyor büyük olan 5 aylıktan beri kullanıyor şimdi 5 yaşında. çerçevesini hiç degiştirmediler şu silikonlardan. sadece cam değişiyo her sene
Belli bir markanın mı? Nereden almışlar? Memnunlar mı? Tam adını modelini zartını zurtunu öğrenebilir misin?
Yavrum böyle detay düşünürsen batarsın 🙈🙈 kapakları güzelce yıka kurut ara ara değiştir bitti gitti. Kız bak ne bebeler var ayakları çorapsız sokakta koşuyor hiçbir şey olmuyor maşallah bizimkiler premses prens gibi büyüyor sonra da hasta olunca niye oldu diyoruz pimpirik ola ola oluyorlar 🙈
Benim olayım düşünmek. Rüyamda bile düşünüyorum 🙈🤣
Ben tüp bebek icin nakit avans cekmis taksitlerini de ertelemistim. Demem o ki halen taksidini oduyoz kizimin 😂😂😂
Ertele, kendi ödesin
Olsun ya kullansaydın zaten erkek kız çok anlaşılmıyor daha 😂😂
Hediye ettim. Aynısının yeşilini ördüm. Çok kalın diye kullanamadık. Gerçek bir yatırımcıyım yaaa Allah bahşetmiş bir yetenek. Her kula nasip olmaz 🙏
Kızlar deniz için şu spa merkezlerinde kullanılan boyun simitlerinden alasım var. Dolapta ucuz buldum 2. El. Acaba kızım başından geçirmeme izin verir mi, yoksa o mu benim başıma geçirir bilemedim🤔🤷🏻‍♀️
O geçirir, saksıya fesleğen gibi oturtur

ya saçmalama lütfen herşeyin bişeyi var 🤪
Heh işte bak alayım di mi alayım di mi alayım mı? Alayım mı?

canım ben büyükte swimtrainer almıstım bak iatersen bi. kırmızı olan bizim yaş grubuna oluyo. 4 yaşa kadar sanırım emniyet kemerli emniywtli bir simit

Belli bir markanın mı? Nereden almışlar? Memnunlar mı? Tam adını modelini zartını zurtunu öğrenebilir misin?

Ertele, kendi ödesin

Hediye ettim. Aynısının yeşilini ördüm. Çok kalın diye kullanamadık. Gerçek bir yatırımcıyım yaaa Allah bahşetmiş bir yetenek. Her kula nasip olmaz 🙏

Hediye olması da iyi olmuş ☺️ Kız dur alma hemen saklama kaplarını evde cam saklama kapların yoksa bime Lav marka geliyormuş bi onlara bak hem uygun fiyatlı 😂

N Neal bak bime gelen saklama kapları da iyi 😂

Eklentiler

• BDC3CDAB-833A-4F66-998A-147B60976D1C.png
    BDC3CDAB-833A-4F66-998A-147B60976D1C.png
    804,5 KB · Görüntüleme: 29

Ertele, kendi ödesin

miraflex miş gözlük çerçevesi bi incele istersen çocuk kırıp atamıyo silikpn esnek. arkası ipli

X