2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
O kavanoz nasıl bişey 😂 bende mama tabağı almak istiyorum suluk kaşık önlük vs aldımda 😂
Cam kapaklı, vakumlu. Yoğurt ve meyveyi dışarı götürürken koymalık, belki bir de tek tek yoğurt mayalamalık diye işte. Ben nasıl yapacağıma karar veremedim. Biraz pahalı kavanozlar ama sağlam duruyor, kullanışlı yani. Sonrasında da kahvaltılık ya da tatlı koymak için kullanılabilinir

Cam kapaklı, vakumlu. Yoğurt ve meyveyi dışarı götürürken koymalık, belki bir de tek tek yoğurt mayalamalık diye işte. Ben nasıl yapacağıma karar veremedim. Biraz pahalı kavanozlar ama sağlam duruyor, kullanışlı yani. Sonrasında da kahvaltılık ya da tatlı koymak için kullanılabilinir
Dur bi bakayım hazır ek gıda çukuruna düştük 😃

Bizim altı aydan mı ne itibaren almaya başlayacağımız özel güneş gözlüğü 1000 tele'nin üstündeymiş. Her sene mi yenileniyor acaba 🤔 Güzel sektör

Arkadaşlar bu bilgiyi sizinlede paylaşmak istedim.. Gıdıklamak bir nevi cocugun hassas noktasina dokunan bir eylem aslinda.. bir tik bir reaksiyon.. ama Çocuk istemedende olsa engelleyemiyor ve savunmasız hissediyor.
IMG_20220621_151429.png

derdi ne ki aglıyo mu sabah oldu mu zannediyo sık mı uyanıyo. yanına alsan emzirerek uyutsan

Sadece kucakta memede uyuyo canim

İnşallah uyuyorsundur şuanda 🥴🥺

Yok maalesef, yavruyu kucagimda uyuttum bir nebze de olsa ama ben uykusuz kaldim

Bay bay Night ise yaramadi mi😥benimki de 1 buçuktan beri uyanık zor uyuttum sözde uyudu 9 buçukta yine uyandi durdu, şimdi böyle gidiyor ya okul başlayınca nolcak bilmiyorum 😥

Dun gec verdik ise yaramadi maalesef

Kızlar bu meşaz arada mı kaynadı, taşlarla sopalarla linçlememek için sessiz mi kaldınız? Biri çıksın, doğruyu söylesin!!! Ne yani onların bebek "Atağım geldi, gitmiyor ulan Gardınızı alın, geliyorum" diye hücum bayraklarını açmadıysa, uyku gerilemesi olmadıysa, uykuya, memeye, mamaya, bildiği/öğrendiği/ihtiyacı olan her şeye direnmiyorsa onların mı suçu? Hı, onların mı suçu?

Babası cuma katıldığı bir düğünde arkadaşlarına "Geceleri uyuyor yea" dediğinden beri çocuk akşam olduğunu kabul etmiyor. Bu akşam yine parti modu açık kalmış, zar zor uyuttum. Saat 10'a geliyordu. 4 gibi de bir haller oluyor çocuğa. Sonrası dön dolaş başa sar. Babası da iyi işte ne yapsın? Az önce çocuğun öksürüğüne uyanıp tekrar uyudu. Çok tatlı uyuyor canım ya. Arada sağa sola dönüyor. Erken öğrenmiş maşallah 🧿

Uyudu mu sonradan bıdık? Damlaya devam ediyor musun?

Ben de aldım. Bekledikçe uçuyor fiyatlar

Damlaya devam edicem de bebis her 30-40dk bir gece de uyanmaya devam ederse basimi nerelere vurcam bilmiyorum

Arkadaşlar bu bilgiyi sizinlede paylaşmak istedim.. Gıdıklamak bir nevi cocugun hassas noktasina dokunan bir eylem aslinda.. bir tik bir reaksiyon.. ama Çocuk istemedende olsa engelleyemiyor ve savunmasız hissediyor. Eki Görüntüle 3087414
Gidiklanmaktan ben de hoslanmam, bebeklerin de gidiklanmasi sevimsizmis demek ki, tesekkurler paylasim icin 🤗

Bizim altı aydan mı ne itibaren almaya başlayacağımız özel güneş gözlüğü 1000 tele'nin üstündeymiş. Her sene mi yenileniyor acaba 🤔 Güzel sektör
Öyle bir gözlük mü varmış. Ben neden kara cahilim

Yazıyodum tam sana uyuyo mu diye :KK43:
Yok. Gunduz dun bugun 30dk uykusu bile olmadi. Kucaktan indirince kesin uyaniyor, biraksam da terleyip kipirdiyor veya kafasini azcik oynatiyor uyaniyor... Sonra uyandigi icin agliyor uykusuna donemiyor vsvs
Cok bozuldu ya ruh halim. Basaramiyorum uyutmayi bir turlu. Geceleri uyuyodu artik onu da hep kesikli uyuyabiliyor. Cok uzuluyorum

X