2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaa çok güzel , sarı bir de en sevdiğim renk Ben daha normal fiyatlı alıcam sanırım , ne gerek varcı kocam yüzünden .
Güle güle kullanın oğlunla beraber

Hadi hayırlı olsun güle güle kullanın benim aldığımda yeni doğan aparatı vardı bi yastık acaba hala kullanacak mıyız onu bende daha takamadım da

Yaa çok güzel , sarı bir de en sevdiğim renk Ben daha normal fiyatlı alıcam sanırım , ne gerek varcı kocam yüzünden .
Güle güle kullanın oğlunla beraber
Ay inşallah kullanabiliriz. Anlamsız pahalı cidden ben de istemezdim. Ocak ayında birisi 479'a mı ne almış bunu Sling'le yaşadığım lanet tecrübeden sonra bunda riske girmek istemedim bir daha. Hazır kuzenimde gördüm kumaşını falan. Çok da memnundu. Deneyelim bakalım
Hadi hayırlı olsun güle güle kullanın benim aldığımda yeni doğan aparatı vardı bi yastık acaba hala kullanacak mıyız onu bende daha takamadım da
Sağ olasın Aldığın yere sorsana bilgi verirler herhalde. Biz başlayana kadar çocuklar yürüyecek cidden

Bazı yerlerde 0 3 ay arası yazmışlarda sıps uyandı bi denicem şimdi bende

Ben daha ek gıda vs içün hiç bir şey Almadım
Kanguru istiyorum bir alınacaklar listesi yapayım hemen emojili süslü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…