- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Yaa çok güzel , sarı bir de en sevdiğim renksak_ran ANKHESPAATEN Bebek beden Huggyberry sipariş verdim gece. Sabah kalktım 1079 tele olmuş, yani inmiş ama 200 tl takip et kazan indirimi kalmış galiba, göremedim. Kendi sitesinde hala 999 tele. 1000 değil, 999 Yarın gelecekmiş
Eki Görüntüle 3087063
Hadi hayırlı olsun güle güle kullanınsak_ran ANKHESPAATEN Bebek beden Huggyberry sipariş verdim gece. Sabah kalktım 1079 tele olmuş, yani inmiş ama 200 tl takip et kazan indirimi kalmış galiba, göremedim. Kendi sitesinde hala 999 tele. 1000 değil, 999 Yarın gelecekmiş
Eki Görüntüle 3087063
Ay inşallah kullanabiliriz. Anlamsız pahalı cidden ben de istemezdim. Ocak ayında birisi 479'a mı ne almış bunuYaa çok güzel , sarı bir de en sevdiğim renkBen daha normal fiyatlı alıcam sanırım , ne gerek varcı kocam yüzünden .
Güle güle kullanın oğlunla beraber
Sağ olasınHadi hayırlı olsun güle güle kullanınbenim aldığımda yeni doğan aparatı vardı bi yastık acaba hala kullanacak mıyız onu bende daha takamadım da
tekrara aradım tarihlere göre fiyatlara baktı rotareq olduguna emin olduk. rotateq 36. haftaya kadar mı tamamlanmalıBen 9 Mayısta rotateq yaptırdım ilk dozunu 330 TL idi 15 haziranda ikincisini yaptırdım 339 TL idi
yok canım 3 4 aya kadar oHadi hayırlı olsun güle güle kullanınbenim aldığımda yeni doğan aparatı vardı bi yastık acaba hala kullanacak mıyız onu bende daha takamadım da
Bazı yerlerde 0 3 ay arası yazmışlarda sıps uyandı bi denicem şimdi bendeAy inşallah kullanabiliriz. Anlamsız pahalı cidden ben de istemezdim. Ocak ayında birisi 479'a mı ne almış bunuSling'le yaşadığım lanet tecrübeden sonra bunda riske girmek istemedim bir daha. Hazır kuzenimde gördüm kumaşını falan. Çok da memnundu. Deneyelim bakalım
Sağ olasınAldığın yere sorsana bilgi verirler herhalde. Biz başlayana kadar çocuklar yürüyecek cidden
24. Haftaya kadar dedi bana doktorum canım 5. Ay kontrolüne götürmediysen bebeğini gittiğinde sor bitekrara aradım tarihlere göre fiyatlara baktı rotareq olduguna emin olduk. rotateq 36. haftaya kadar mı tamamlanmalı
Tamam canım denicem şimdi bende hayırlısıylayok canım 3 4 aya kadar o
Nisan ve haziran da 497 TL ye aldık cnmkızlar eczacıyı aradım bizden aldıysan rotarix diye çok net söyledi. sorum size. ben 11 mayısta 3yuzküsura aldım siz hangi rota aşısını hangi tarihte ne kadara almıstınız
sak_ran ANKHESPAATEN Bebek beden Huggyberry sipariş verdim gece. Sabah kalktım 1079 tele olmuş, yani inmiş ama 200 tl takip et kazan indirimi kalmış galiba, göremedim. Kendi sitesinde hala 999 tele. 1000 değil, 999 Yarın gelecekmiş
Eki Görüntüle 3087063
Bakalım ne olacağını gelince göreceğizHaydi gazan mübarek olsun
Senin hanım kızın kitaplar da ileri seviye maşallah
Parmaklardan bi ısırık alabiliyor muyuz? Şu havaya kaldırdığı Baş parmak olabilir mesela
Türkçeyi çözdü yarın İngilisçeye başlicazSenin hanım kızın kitaplar da ileri seviye maşallah
Afiyet ossun tiyzesiParmaklardan bi ısırık alabiliyor muyuz? Şu havaya kaldırdığı Baş parmak olabilir mesela
Yap bacım emojili liste seversinBen daha ek gıda vs içün hiç bir şey Almadım
Kanguru istiyorum bir alınacaklar listesi yapayım hemen emojili süslü
Sadece su şeysimiz varBen daha ek gıda vs içün hiç bir şey Almadım
Kanguru istiyorum bir alınacaklar listesi yapayım hemen emojili süslü