- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Yaa bu emzirme işi ne kadar sıkıntılı bir şeymişYine günlerden bir gün mastit oldum, bu kez öyle süt düğümü falan değil, memenin tek tarafı kıpkırmızı ateş gibi sepsert midem bulanıyor ve ateşim çıkıyor galiba , benim kız asla emmiyor iki emiyor etrafa bakacam oyun yapacam diye emmiyor , süt sagma makinesi daha beter yaptı, elle de cok acıyor doğru düzgün süt çıkmıyor acaba çocuğa da süt gelmiyorda ondan mı emmeyi bırakıyor, napacam bilmiyorum hastane tipi kiralasam çözer mi , yarın vakit bulursam bende gitcem Dr a
Evet her anlamda sıkıntı, az daha buyusunler memeye yapışık gezecekler özellikle geceleri hemde.Yaa bu emzirme işi ne kadar sıkıntılı bir şeymiş
Evet her anlamda sıkıntı, az daha buyusunler memeye yapışık gezecekler özellikle geceleri hemde.
Benim göbeğim niye duruyor? 2-3 aydır oluyorum4.5 ay sonunda adet oldum çok şükür. Bi rahatlama geldi vallahi bide göbeğim indi.
Yaa bu emzirme işi ne kadar sıkıntılı bir şeymiş
Gece 36. dakikada zorla söktüm memeden. Bıraksam sabaha kadar emerek kucağımda uyuyacaktı. Benimki de acıyor hala. Bir de tutup çekiyor, damakları arasına sıkıştırıyorEvet her anlamda sıkıntı, az daha buyusunler memeye yapışık gezecekler özellikle geceleri hemde.
10 gün sonra doktor kontrolümüz var ek gıdaya geçirsin diye dua ediyorum inan. Söyle eşime bırakıp bi tür atamıyorum dışarıda her an emmek isteyebilir çünkü. Özgür olmayı özledim.Öyleymiş evet , eşimin kuzeninin kızı 2 yaşında sürekli mama mama deyip memeyi gösterip istiyor . Biz gece saat başı böyleyiz diyor kadın
Ben şuan bile zor dayanıyorum benim memeler bir garip , aşırı hassas. Şubat'ın 8i gelsin yemek yiceksin deyip duruyorum hanıma
Geceleri yanımda yatıyor artık ve sürekli emiyor benimki . Bundan nasıl vazgecirebilirim bilemiyorum ama asla uyku kalitem yok.Benim göbeğim niye duruyor? 2-3 aydır oluyorum
Gece 36. dakikada zorla söktüm memeden. Bıraksam sabaha kadar emerek kucağımda uyuyacaktı. Benimki de acıyor hala. Bir de tutup çekiyor, damakları arasına sıkıştırıyor
Benim de ondan mı acaba bu göbek4.5 ay sonunda adet oldum çok şükür. Bi rahatlama geldi vallahi bide göbeğim indi.
Çok yoğun kanamam oluyor şişkinlikmis demekki. 5 aylık gibi karnım vardi benim.Benim de ondan mı acaba bu göbek
Benim arkadaşımın oğluna 2 yaşına geliyor aynı sürekli memedeymis.ek gıdayida cok istemiyormus ondan.alistim uykusuzluğa diyor.benim sonumda böyle olacak sanirim.Öyleymiş evet , eşimin kuzeninin kızı 2 yaşında sürekli mama mama deyip memeyi gösterip istiyor . Biz gece saat başı böyleyiz diyor kadın
Ben şuan bile zor dayanıyorum benim memeler bir garip , aşırı hassas. Şubat'ın 8i gelsin yemek yiceksin deyip duruyorum hanıma
Uzun tutturmuyorum artık 10-15 dakika her meme , zor oluyor bir de bıraktırmak artık . Dediğin gibi çekip çekip uzatıp bırakıp alıyor ağzına .Benim göbeğim niye duruyor? 2-3 aydır oluyorum
Gece 36. dakikada zorla söktüm memeden. Bıraksam sabaha kadar emerek kucağımda uyuyacaktı. Benimki de acıyor hala. Bir de tutup çekiyor, damakları arasına sıkıştırıyor
İlk önce yatak işini çözmen lazım sanırım10 gün sonra doktor kontrolümüz var ek gıdaya geçirsin diye dua ediyorum inan. Söyle eşime bırakıp bi tür atamıyorum dışarıda her an emmek isteyebilir çünkü. Özgür olmayı özledim.
Geceleri yanımda yatıyor artık ve sürekli emiyor benimki . Bundan nasıl vazgecirebilirim bilemiyorum ama asla uyku kalitem yok.
Benim de öyle , az yiyorum hareket ediyorum ama göbek hep duruyor hamile gibi .Çok yoğun kanamam oluyor şişkinlikmis demekki. 5 aylık gibi karnım vardi benim.
Yaaa noooluurr öyle olmasınlarBenim arkadaşımın oğluna 2 yaşına geliyor aynı sürekli memedeymis.ek gıdayida cok istemiyormus ondan.alistim uykusuzluğa diyor.benim sonumda böyle olacak sanirim.
Evet ama bu ara o kadar sik kalkıyor ki bana da kolaylık oluyor böylesi. Bünyem kaldırmıyor gözlerim gidiyor o emerken ben uyuyorum . Ama haklısın emzirip yerine yatirmam lazım zaten 5 dakika emdikten sonra çekiştirmeye başlıyor emzik yapıyor.Uzun tutturmuyorum artık 10-15 dakika her meme , zor oluyor bir de bıraktırmak artık . Dediğin gibi çekip çekip uzatıp bırakıp alıyor ağzına .
İlk önce yatak işini çözmen lazım sanırım
Sende adet olmamıştın dimi?Benim de öyle , az yiyorum hareket ediyorum ama göbek hep duruyor hamile gibi .
Maalesef olacaklarYaaa noooluurr öyle olmasınlar
Artık her şeyi anlıyorlar ya beşikte yatmak istemez belki sonra , sıkıntı olur . Ben sadece sabah alıyorum tekrar uyusun diye , bundan bile korkuyorum .Evet ama bu ara o kadar sik kalkıyor ki bana da kolaylık oluyor böylesi. Bünyem kaldırmıyor gözlerim gidiyor o emerken ben uyuyorum . Ama haklısın emzirip yerine yatirmam lazım zaten 5 dakika emdikten sonra çekiştirmeye başlıyor emzik yapıyor.
Olmadım daha heyecanla bekliyorum . İnşallah ondan böyleyimdir , şiş şiş geziyorum ortalıkta , arada bir sinir geliyor eşime sarıyorum falanSende adet olmamıştın dimi?
Beşikte ağlıyor, alıp yatağa yatirinca susup uyumaya devam ediyorArtık her şeyi anlıyorlar ya beşikte yatmak istemez belki sonra , sıkıntı olur . Ben sadece sabah alıyorum tekrar uyusun diye , bundan bile korkuyorum .
Olmadım daha heyecanla bekliyorum . İnşallah ondan böyleyimdir , şiş şiş geziyorum ortalıkta , arada bir sinir geliyor eşime sarıyorum falan
Bende sıcak diye biliyordumÇocuğu bırakacak kimse yok kızlar burda da yarın Dr a gidecektik bebekle o yüzden anneme gidiyoruz şimdi, olmazsa ona bırakıp gideceğim .doğum yaptığım ebeyi aradım soğuk masaj yap dedi bende sıcak yapiyordum
Bende olmadım adet hala yaArtık her şeyi anlıyorlar ya beşikte yatmak istemez belki sonra , sıkıntı olur . Ben sadece sabah alıyorum tekrar uyusun diye , bundan bile korkuyorum .
Olmadım daha heyecanla bekliyorum . İnşallah ondan böyleyimdir , şiş şiş geziyorum ortalıkta , arada bir sinir geliyor eşime sarıyorum falan