- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Aha alışmış bileBeşikte ağlıyor, alıp yatağa yatirinca susup uyumaya devam ediyorbu akşam deneyeyim bakalım emzirip yerine yatirayim ne yapacak...
Tamam şişkinlik ondandır , adet gecikince bile bi şişkinlik oluyor insanda,biz aylardır olmuyoruz.
Soğuk artık süt gitsin diye yapılıyor biliyordum , meme ucum yanınca bile sürmedim bundan hiç buz falan .Bende sıcak diye biliyordum
Bende olmadım adet hala ya
Benim değilmiş baya pasta börektenmişBenim de ondan mı acaba bu göbek
Rotirix 09.05 , 494 TL.kızlar eczacıyı aradım bizden aldıysan rotarix diye çok net söyledi. sorum size. ben 11 mayısta 3yuzküsura aldım siz hangi rota aşısını hangi tarihte ne kadara almıstınız
2 aylıkken ve 4 aylıkken 497 liraya aldım ben rotarixkızlar eczacıyı aradım bizden aldıysan rotarix diye çok net söyledi. sorum size. ben 11 mayısta 3yuzküsura aldım siz hangi rota aşısını hangi tarihte ne kadara almıstınız
Benim adette hiç ağrım falan olmazdı ondan dolayı sıkıntı yaşamazdım ama en son tam anlamıyla 1 Mayıs 2021 de oldum resmen o yüzden gelsin istiyorum artıkSoğuk artık süt gitsin diye yapılıyor biliyordum , meme ucum yanınca bile sürmedim bundan hiç buz falan .
Valla önceden oflayıp pufladığım şeye şuan noolur gelsin diyorum .
Rotirix 09.05 , 494 TL.
yaa bak gördün mü o kadar net konustu ki bir de. kafayı yicem2 aylıkken ve 4 aylıkken 497 liraya aldım ben rotarix
Ben 9 Mayısta rotateq yaptırdım ilk dozunu 330 TL idi 15 haziranda ikincisini yaptırdım 339 TL idiRotirix 09.05 , 494 TL.
Ama barkod okutuluyor eczanede yanlış olamaz ki . Dedin mi ben şu fiyata almıştım nasıl oldu bu diyeyaa bak gördün mü o kadar net konustu ki bir de. kafayı yicem
yaa bak gördün mü o kadar net konustu ki bir de. kafayı yicem
Ne biçim aşı anlamadım zaten 300ler 500ler havada uçuşuyorBen 9 Mayısta rotateq yaptırdım ilk dozunu 330 TL idi 15 haziranda ikincisini yaptırdım 339 TL idi
27 Nisan. 494 tl. Hastanede yaptırdık, oradan satın almış oldukkızlar eczacıyı aradım bizden aldıysan rotarix diye çok net söyledi. sorum size. ben 11 mayısta 3yuzküsura aldım siz hangi rota aşısını hangi tarihte ne kadara almıstınız
Ben de gelince aynı şeyi düşündüm ahhsjs
Kızlar bu meşaz arada mı kaynadı, taşlarla sopalarla linçlememek için sessiz mi kaldınız? Biri çıksın, doğruyu söylesin!!! Ne yani onların bebek "Atağım geldi, gitmiyor ulan Gardınızı alın, geliyorum" diye hücum bayraklarını açmadıysa, uyku gerilemesi olmadıysa, uykuya, memeye, mamaya, bildiği/öğrendiği/ihtiyacı olan her şeye direnmiyorsa onların mı suçu? Hı, onların mı suçu?
Hıhı evettam sevilecek kıvama geldiler değil mi : )))
İki çeşidi olunca malesef fiyatlarda değişik oluyorNe biçim aşı anlamadım zaten 300ler 500ler havada uçuşuyor
Allah içinize sindirsin ne diyelimsize vereceğim tek cevap, söyleyeceğim tek söz ; Babayım ben baba :)