2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Canim valla şunu artik cok iyi anladim:
mutlu anne = mutlu bebek
Onemli olan senin rahatligin

kafam karıştı kızlar. 11 mayısta rota aşısı oldu kızım. 3yuz kusurlu bişeye aldım aşıyı. ben 2 doz olacak sanıyodum rotateq mi yaptırdım ben yanlışlıkla

999 tamam mı? E ne alayım? Bunun kumaşı dokuma, yumuşak
Aman pardon çok fark varmış arada
kafam karıştı kızlar. 11 mayısta rota aşısı oldu kızım. 3yuz kusurlu bişeye aldım aşıyı. ben 2 doz olacak sanıyodum rotateq mi yaptırdım ben yanlışlıkla
Aldığın eczanede sorsan? Yada sağlık ocağında kaydı olabilir

Yine günlerden bir gün mastit oldum, bu kez öyle süt düğümü falan değil, memenin tek tarafı kıpkırmızı ateş gibi sepsert midem bulanıyor ve ateşim çıkıyor galiba , benim kız asla emmiyor iki emiyor etrafa bakacam oyun yapacam diye emmiyor , süt sagma makinesi daha beter yaptı, elle de cok acıyor doğru düzgün süt çıkmıyor acaba çocuğa da süt gelmiyorda ondan mı emmeyi bırakıyor, napacam bilmiyorum hastane tipi kiralasam çözer mi , yarın vakit bulursam bende gitcem Dr a

Acile gidemez misin :/

Evet basta zorlandi kizim hatta halen ara sira yine dert oluyor elleri ama alisti. Dönmeye yakinlar artik cok tehlikeli olabilir kundak. Kurtulmak lazim illa ki
Benim ki başladı dönmeye sırtüstündrn yüzüstüne çok rahat dönüyor yüzüstünden sırtüstüne dönerken zorlanıyor biraz

Cok gecmis olsun. Hoc beklememek gerekiyor diye biliyorum. Sanirim acile gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…