- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
Benim tembelin poposu yer görmediği için dönemiyor daha bi saga sola oda canı isterseBenim ki başladı dönmeye sırtüstündrn yüzüstüne çok rahat dönüyor yüzüstünden sırtüstüne dönerken zorlanıyor biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tembelin poposu yer görmediği için dönemiyor daha bi saga sola oda canı isterseBenim ki başladı dönmeye sırtüstündrn yüzüstüne çok rahat dönüyor yüzüstünden sırtüstüne dönerken zorlanıyor biraz
Cok gecmis olsun.ates te varsa antibiyotik gerekli olabilir .bekletmeden doktora gitmeye çalışın.Yine günlerden bir gün mastit oldum, bu kez öyle süt düğümü falan değil, memenin tek tarafı kıpkırmızı ateş gibi sepsert midem bulanıyor ve ateşim çıkıyor galiba , benim kız asla emmiyor iki emiyor etrafa bakacam oyun yapacam diye emmiyor , süt sagma makinesi daha beter yaptı, elle de cok acıyor doğru düzgün süt çıkmıyor acaba çocuğa da süt gelmiyorda ondan mı emmeyi bırakıyor, napacam bilmiyorum hastane tipi kiralasam çözer mi , yarın vakit bulursam bende gitcem Dr a
Sıpalar kendilerine göre ayar çektiriyorlar bize bende hanfendiyi zorlaya zorlaya 15 20 dk anca tutabiliyorum yatırdığım yereBenim tembelin poposu yer görmediği için dönemiyor daha bi saga sola oda canı isterse
Bi an önce git bi doktora benceYine günlerden bir gün mastit oldum, bu kez öyle süt düğümü falan değil, memenin tek tarafı kıpkırmızı ateş gibi sepsert midem bulanıyor ve ateşim çıkıyor galiba , benim kız asla emmiyor iki emiyor etrafa bakacam oyun yapacam diye emmiyor , süt sagma makinesi daha beter yaptı, elle de cok acıyor doğru düzgün süt çıkmıyor acaba çocuğa da süt gelmiyorda ondan mı emmeyi bırakıyor, napacam bilmiyorum hastane tipi kiralasam çözer mi , yarın vakit bulursam bende gitcem Dr a
Acile gidemez misin :/
Cok gecmis olsun. Hoc beklememek gerekiyor diye biliyorum. Sanirim acile gitmelisin
Cok gecmis olsun.ates te varsa antibiyotik gerekli olabilir .bekletmeden doktora gitmeye çalışın.
Çocuğu bırakacak kimse yok kızlar burda da yarın Dr a gidecektik bebekle o yüzden anneme gidiyoruz şimdi, olmazsa ona bırakıp gideceğim .doğum yaptığım ebeyi aradım soğuk masaj yap dedi bende sıcak yapiyordumBi an önce git bi doktora bence
off ben 2 doz arası 2 ay olacak diye rahat takılıyordum. bir ay mı rotareqin arası canımBide rotateq ise bu ara ikinci aşısını yaptır ki 6 ayda üçüncü dozu yaptır rahatça 24. Haftada bitirmek gerekiyor rota aşılarını ve aralarında bir ay olması lazım
14. Haftada yaptırdıysan 1 ay arası canım 8. Haftada ilk dozu yapılırsa 8 16 ve 24. Haftada yapılıyor rotarixte 2 ay olunca sıkıntı olmuyor 14. Haftada da yaptırsanoff ben 2 doz arası 2 ay olacak diye rahat takılıyordum. bir ay mı rotareqin arası canım
Canım çok geçmiş olsun. Bu sende çok sık oluyor sebebini sormayı unutma belki bir çözüm önerir doktor.Çocuğu bırakacak kimse yok kızlar burda da yarın Dr a gidecektik bebekle o yüzden anneme gidiyoruz şimdi, olmazsa ona bırakıp gideceğim .doğum yaptığım ebeyi aradım soğuk masaj yap dedi bende sıcak yapiyordum
Yaa evet , tadından yenmiyorlar artıktam sevilecek kıvama geldiler değil mi : )))
Oyy maşallahEki Görüntüle 3086574
Bizim de hep kollu , bi tek yatarken çıkarıyoruz .
derdi ne ki aglıyo mu sabah oldu mu zannediyo sık mı uyanıyo. yanına alsan emzirerek uyutsanYa yeter artik, bu ne bicim bir hayat. Dun gece zaten sadece iki saat uyutmustu. Bu gece onu da uyutmuyor. Ben kendimden nefret ettim artik uyu be cocuk yeter artik ya
İnşallah uyuyorsundur şuandaYa yeter artik, bu ne bicim bir hayat. Dun gece zaten sadece iki saat uyutmustu. Bu gece onu da uyutmuyor. Ben kendimden nefret ettim artik uyu be cocuk yeter artik ya
Şöyle büyüse ler kendi kendine oyun oynasalarSıpalar kendilerine göre ayar çektiriyorlar bize bende hanfendiyi zorlaya zorlaya 15 20 dk anca tutabiliyorum yatırdığım yere
Bay bay Night ise yaramadi mibenimki de 1 buçuktan beri uyanık zor uyuttum sözde uyudu 9 buçukta yine uyandi durdu, şimdi böyle gidiyor ya okul başlayınca nolcak bilmiyorumYa yeter artik, bu ne bicim bir hayat. Dun gece zaten sadece iki saat uyutmustu. Bu gece onu da uyutmuyor. Ben kendimden nefret ettim artik uyu be cocuk yeter artik ya
Kızlar bu meşaz arada mı kaynadı, taşlarla sopalarla linçlememek için sessiz mi kaldınız? Biri çıksın, doğruyu söylesin!!! Ne yani onların bebek "Atağım geldi, gitmiyor ulan Gardınızı alın, geliyorum" diye hücum bayraklarını açmadıysa, uyku gerilemesi olmadıysa, uykuya, memeye, mamaya, bildiği/öğrendiği/ihtiyacı olan her şeye direnmiyorsa onların mı suçu? Hı, onların mı suçu?tam sevilecek kıvama geldiler değil mi : )))
Babası cuma katıldığı bir düğünde arkadaşlarına "Geceleri uyuyor yea" dediğinden beri çocuk akşam olduğunu kabul etmiyor. Bu akşam yine parti modu açık kalmış, zar zor uyuttum. Saat 10'a geliyordu. 4 gibi de bir haller oluyor çocuğa. Sonrası dön dolaş başa sar. Babası da iyi işte ne yapsın? Az önce çocuğun öksürüğüne uyanıp tekrar uyudu. Çok tatlı uyuyor canım ya. Arada sağa sola dönüyor. Erken öğrenmiş maşallahYa yeter artik, bu ne bicim bir hayat. Dun gece zaten sadece iki saat uyutmustu. Bu gece onu da uyutmuyor. Ben kendimden nefret ettim artik uyu be cocuk yeter artik ya
Ben de aldım. Bekledikçe uçuyor fiyatlarkızlar aldım şunu termos alacaksanız trendyolada fiyatları 250yi bulmuş. ebebek herşeye zam yapıyo zamlanmadan alın. bugün ebebekte 75 tl uzeri kargo bedavababy plus Vakumlu Çift Taraflı Bebek Mama Saklama Termosu 450 ml - ebebek
baby plus Vakumlu Çift Taraflı Bebek Mama Saklama Termosu 450 ml uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bi de şey var keşke emzirebilsemKızlar bu meşaz arada mı kaynadı, taşlarla sopalarla linçlememek için sessiz mi kaldınız? Biri çıksın, doğruyu söylesin!!! Ne yani onların bebek "Atağım geldi, gitmiyor ulan Gardınızı alın, geliyorum" diye hücum bayraklarını açmadıysa, uyku gerilemesi olmadıysa, uykuya, memeye, mamaya, bildiği/öğrendiği/ihtiyacı olan her şeye direnmiyorsa onların mı suçu? Hı, onların mı suçu?
Babası cuma katıldığı bir düğünde arkadaşlarına "Geceleri uyuyor yea" dediğinden beri çocuk akşam olduğunu kabul etmiyor. Bu akşam yine parti modu açık kalmış, zar zor uyuttum. Saat 10'a geliyordu. 4 gibi de bir haller oluyor çocuğa. Sonrası dön dolaş başa sar. Babası da iyi işte ne yapsın? Az önce çocuğun öksürüğüne uyanıp tekrar uyudu. Çok tatlı uyuyor canım ya. Arada sağa sola dönüyor. Erken öğrenmiş maşallah
Uyudu mu sonradan bıdık? Damlaya devam ediyor musun?
Ben de aldım. Bekledikçe uçuyor fiyatlar
K Kazen yöneticilere sadece sevilme modu açılmış. olan yine biz garibana oluyoKızlar bu meşaz arada mı kaynadı, taşlarla sopalarla linçlememek için sessiz mi kaldınız? Biri çıksın, doğruyu söylesin!!! Ne yani onların bebek "Atağım geldi, gitmiyor ulan Gardınızı alın, geliyorum" diye hücum bayraklarını açmadıysa, uyku gerilemesi olmadıysa, uykuya, memeye, mamaya, bildiği/öğrendiği/ihtiyacı olan her şeye direnmiyorsa onların mı suçu? Hı, onların mı suçu?
Babası cuma katıldığı bir düğünde arkadaşlarına "Geceleri uyuyor yea" dediğinden beri çocuk akşam olduğunu kabul etmiyor. Bu akşam yine parti modu açık kalmış, zar zor uyuttum. Saat 10'a geliyordu. 4 gibi de bir haller oluyor çocuğa. Sonrası dön dolaş başa sar. Babası da iyi işte ne yapsın? Az önce çocuğun öksürüğüne uyanıp tekrar uyudu. Çok tatlı uyuyor canım ya. Arada sağa sola dönüyor. Erken öğrenmiş maşallah
Uyudu mu sonradan bıdık? Damlaya devam ediyor musun?
Ben de aldım. Bekledikçe uçuyor fiyatlar