2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Fiyatlar daha da artmadan almak lazım

Ben bıraktım peşini zaten dışarı çıkmıyoruz. Babası seçsin alsın. Aldığı da kötü olursa en azından söylenirim stres atarım biraz

Aynen emekli hemşire

Benimki kundagi açınca daha cok uyanıyor, bide kundaksiz uyumuyor hiç, tepine tepine kendini uyandırıyor
Gece açtığımda ilk gün benimkide çok uyandırdı canım 2 gündür alıştı tek sıkıntı gündüz bizimki de illa kundak istiyor ama sık sık uyansa da uyuduktan sonra açtım bende hep bugün artık kundaktan kurtulsun diye

Ondan hafta sonuna aldık cnm eşim de annem de yanımda olucak, tek başıma cesaret edemem ya normalde bile çok bunalıyorum zaten tek bakarken, kim bilir neler yapar

Hayirlisiyla üstesinden gelirsiniz insallah

kime ne kimin ne kadar emzirdiği emziirp emzirmediği hiç merak edilecek bişey değil akıl verilecek de. benim umrumda olmaz. bana ne milletin memesinden çıkan sütten

Aynen vallahi, kimseyi ilgilendirmeyen bir mesele. Kim nasil mutluysa oyle yapsin. Rabbim hic bir bebeyi ac birakmasin yeter ki

Evet basta zorlandi kizim hatta halen ara sira yine dert oluyor elleri ama alisti. Dönmeye yakinlar artik cok tehlikeli olabilir kundak. Kurtulmak lazim illa ki

Bu kadar para vermek istemiyorum ben yaa belki sevmicek ama sevicek gibi de hep kucakta gezmek istiyor

Sen çok rahatlarsın ama sanırım , tenine yakın olunca uyur bence güzelce .
Vay anam ne kadar pahali her sey yaaa... Ama cok da guzelmis. Kizimi koyasim geldi icine
999 aslında. Kendi sitesinde de öyle. Burada da şey yazıyor işte mağazayı takip et, 200 tele indirim kap. Hikaye, fiyatı düz 999. Ha o da pahalı ama bütün gün beni kucağında gezdir diyor kollarım ona yetmiyor

İnşallah ciddi bir sorunu yoktur , geçmiş olsun .

Cok geçmiş olsun cnm
Sağ olun arkadaşlar teşekkür ederim. adzeynep Arıtma yok diyince bir şey demedi yarın gideceğiz unutmazsam sorar söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…