2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Mama hazimsizlik yapiyo canim ya, verdim bi kere. Ardina meme istedi uyumak icin. Emdi ama kustu tabi, mama var cunku midede. Bi turlu uyuyamadi o zaman da.. belki dozunu ayarlayamadim bilmiyorum
Belki karnı çok tokken uyur demiştim ama yanılmışım

Arıtma için bosey dedi mi? Acaba kaynatmaya gerek yok mu diyecekti?
Emekli hemşire mı dedin ben mi yanlış anladım? Eğer öyleyse iyi ki emekli olmuş
Narkoz almicak cnm pipi uyusucak sadece benim pek umudum yok ya bence daha kötü olucak ağrısı olup
Oğlumda öyle olmustu çok rahattı, minimum zorlukla atlatin bitsin gitsin hayırlı ile.
Kuzum enfeksiyon bu ,sen dikkat etsende olabilir. Bu iştahsızlık ve kilo kaybı yapar. İlerlerse de böbreklere zarar verir. Antibiyotik kullan geçsin gitsin çok geçmiş olsun.

İnşallah ciddi bir sorunu yoktur , geçmiş olsun .

Bunu bizim gittiğimiz genel cerrah ben yapmıyorum dedi çok hareketli oldukları için. Genel anesteziyle olacak bizimki o yüzden erteliyoruz. 10 haftalıkken anestezi aldığı için tekrar almasını pek istemiyorlar
İnşallah memnun kalırız cnm ya korkuyorum açıkçası sıkıntı yaşamaktan

burcusami kundak artık sevmiyorlar yaa , benim kız tek kolunu bari çıkarmadan uyumuyor. Sabah zaten bakıyorum iki kol ve bacaklar dışarda , sade belde kalmış battaniye
Benimki bi tuhaf cnm ya kundaksiz uyumuyor ama dediğin gibi bi bakıyorum kundaktan eller ayaklar çıkmış,

Cok geçmiş olsun cnm

İnşallah cnm inşallah

Eggbaby'nin sling'ine hala sövüyorum. Huggyberry'ye soru sordum bebek beden ve toddler beden arasındaki fark ne, yazılan sadece başlangıç kilosu diye (Biri yenidoğandan itibaren, diğeri 9 kg). Şöyle dediler

İnşallah memnun kalırız cnm ya korkuyorum açıkçası sıkıntı yaşamaktan
Her şey yolunda gider, su gibi geçip biter inşallah

Pöfff çok bunaldım halatla bağlicam bebeyi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…