He farklıymış aşılarRotateq 3 doz bizimki
Belki karnı çok tokken uyur demiştim ama yanılmışımMama hazimsizlik yapiyo canim ya, verdim bi kere. Ardina meme istedi uyumak icin. Emdi ama kustu tabi, mama var cunku midede. Bi turlu uyuyamadi o zaman da.. belki dozunu ayarlayamadim bilmiyorum
Arıtma için bosey dedi mi? Acaba kaynatmaya gerek yok mu diyecekti?Dr evde arıtma var mı diye sormuştu bize , bizde yok, öyle olunca kendi içtiğimiz hazır suyu kaynatıp veriyoruz , çok kaynatmayin 1 2 dk yeter dedi, birde kullanacağımız kadar kaynatmak gerekmiş, aynı suyu tekrar tekrar kaynatinca sodyum oranı artiyormus bebek için onerilmiyormus ( yanlış hatırlamıyorsam sodyum demişti )
Emekli hemşire mı dedin ben mi yanlış anladım? Eğer öyleyse iyi ki emekli olmuşBen evde olmasam zaten illa bişeyler yapardı. Kendi çalışırken çok izin alamadığı için eşimle abisine muhallebi vs yapıp veriyormuş 2 aylıkken banada bizim bebek 2 aylık olunca demişti sütün olmasa başlardın ek gıdaya diye sanki mama denen bişey yok
Oğlumda öyle olmustu çok rahattı, minimum zorlukla atlatin bitsin gitsin hayırlı ile.Narkoz almicak cnm pipi uyusucak sadece benim pek umudum yok ya bence daha kötü olucak ağrısı olup
Kuzum enfeksiyon bu ,sen dikkat etsende olabilir. Bu iştahsızlık ve kilo kaybı yapar. İlerlerse de böbreklere zarar verir. Antibiyotik kullan geçsin gitsin çok geçmiş olsun.Kizlar, bizim de idrar sonucu yine e.coli li çıktı nasıl oluyor anlamadım o kadar dikkat ediyorum.kendi Dr umuz içim rahat etsin diye ve kesin var mı yok mu kesin belli ettigi için sonda ile alabiliriz dedi ama onu istemedim, buradaki hastanede sorun varsa diye yarın kendi Dr umuz kendi kültür alacak normal şekilde, telefonda kilo alımı az dedi 35 günde 400 gr almışız ama bu ay mamayi bırakmıştım, hiç bir belirtimiz yok ama yine de tahlili tekrarlayıp ona göre ilaç başlayacağız , inşallah bu kez temiz çıkar, acaba yanlış sonuç mu bostan yere ilaç içmesin ya doğruysa ilerlemesin diyorum, eşim de kızımın bir şeyi yok diyor, yine geldik imkanı olan baba olsun a
İnşallah ciddi bir sorunu yoktur , geçmiş olsun .Kizlar, bizim de idrar sonucu yine e.coli li çıktı nasıl oluyor anlamadım o kadar dikkat ediyorum.kendi Dr umuz içim rahat etsin diye ve kesin var mı yok mu kesin belli ettigi için sonda ile alabiliriz dedi ama onu istemedim, buradaki hastanede sorun varsa diye yarın kendi Dr umuz kendi kültür alacak normal şekilde, telefonda kilo alımı az dedi 35 günde 400 gr almışız ama bu ay mamayi bırakmıştım, hiç bir belirtimiz yok ama yine de tahlili tekrarlayıp ona göre ilaç başlayacağız , inşallah bu kez temiz çıkar, acaba yanlış sonuç mu bostan yere ilaç içmesin ya doğruysa ilerlemesin diyorum, eşim de kızımın bir şeyi yok diyor, yine geldik imkanı olan baba olsun a
Rotarix 497 liradan aldık geçen ay .bu ay rota yaptıran var mı 515 oldu dediler fiyatı doğru mu
Ben de önlük takıyorum sürekli ya.Annem de ağzından akanlardan oluyodur önlük tak dedi , sürekli önlüklü geziyor , sevmiyo da hanım
Ben bir de ona dikkat edeyim madem bakalım nasıl olacakTerden oluyor ya bizimki de fena :/ Islak mendil de sürmüyorum
İnşallah memnun kalırız cnm ya korkuyorum açıkçası sıkıntı yaşamaktanBunu bizim gittiğimiz genel cerrah ben yapmıyorum dedi çok hareketli oldukları için. Genel anesteziyle olacak bizimki o yüzden erteliyoruz. 10 haftalıkken anestezi aldığı için tekrar almasını pek istemiyorlar
Benimki kundagi açınca daha cok uyanıyor, bide kundaksiz uyumuyor hiç, tepine tepine kendini uyandırıyorKundağını açmak herhalde canım ya onun dışında bişey yapmadım
Birazcık umudum var ondan,Ek gıdaya geçince inşallah
Benimki bi tuhaf cnm ya kundaksiz uyumuyor ama dediğin gibi bi bakıyorum kundaktan eller ayaklar çıkmış,burcusami kundak artık sevmiyorlar yaa , benim kız tek kolunu bari çıkarmadan uyumuyor. Sabah zaten bakıyorum iki kol ve bacaklar dışarda , sade belde kalmış battaniye
Cok geçmiş olsun cnmKizlar, bizim de idrar sonucu yine e.coli li çıktı nasıl oluyor anlamadım o kadar dikkat ediyorum.kendi Dr umuz içim rahat etsin diye ve kesin var mı yok mu kesin belli ettigi için sonda ile alabiliriz dedi ama onu istemedim, buradaki hastanede sorun varsa diye yarın kendi Dr umuz kendi kültür alacak normal şekilde, telefonda kilo alımı az dedi 35 günde 400 gr almışız ama bu ay mamayi bırakmıştım, hiç bir belirtimiz yok ama yine de tahlili tekrarlayıp ona göre ilaç başlayacağız , inşallah bu kez temiz çıkar, acaba yanlış sonuç mu bostan yere ilaç içmesin ya doğruysa ilerlemesin diyorum, eşim de kızımın bir şeyi yok diyor, yine geldik imkanı olan baba olsun a
İnşallah cnm inşallahBelki karnı çok tokken uyur demiştim ama yanılmışım
Arıtma için bosey dedi mi? Acaba kaynatmaya gerek yok mu diyecekti?
Emekli hemşire mı dedin ben mi yanlış anladım? Eğer öyleyse iyi ki emekli olmuş
Oğlumda öyle olmustu çok rahattı, minimum zorlukla atlatin bitsin gitsin hayırlı ile.
Kuzum enfeksiyon bu ,sen dikkat etsende olabilir. Bu iştahsızlık ve kilo kaybı yapar. İlerlerse de böbreklere zarar verir. Antibiyotik kullan geçsin gitsin çok geçmiş olsun.
Benimki bi tuhaf cnm ya kundaksiz uyumuyor ama dediğin gibi bi bakıyorum kundaktan eller ayaklar çıkmış,
Emin misinBirazcık umudum var ondan,şimdi acıkıyor diye veriyorum meme ama arasını acicam ek gıdaya geçince sonuçta karnı tok olucak
Eggbaby'nin sling'ine hala sövüyorum. Huggyberry'ye soru sordum bebek beden ve toddler beden arasındaki fark ne, yazılan sadece başlangıç kilosu diye (Biri yenidoğandan itibaren, diğeri 9 kg). Şöyle dedilerN Neal
Eggbaby Ergonomik Kanguru Bebek Kangurusu
Yerli üretim ergonomik kanguru .Annelerin tavsiyesi bebek kangurusu.3 Ay -4 Yaş kanguru.0 - 4 Yaş kanguru. % 100 pamuk kumaş.www.eggbaby.com.tr
Aşık oldum
Her şey yolunda gider, su gibi geçip biter inşallahİnşallah memnun kalırız cnm ya korkuyorum açıkçası sıkıntı yaşamaktan
Pöfff çok bunaldım halatla bağlicam bebeyi kendimeEggbaby'nin sling'ine hala sövüyorum. Huggyberry'ye soru sordum bebek beden ve toddler beden arasındaki fark ne, yazılan sadece başlangıç kilosu diye (Biri yenidoğandan itibaren, diğeri 9 kg). Şöyle dediler
Eki Görüntüle 3086620
Her şey yolunda gider, su gibi geçip biter inşallah