2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Narkoz almicak cnm pipi uyusucak sadece benim pek umudum yok ya bence daha kötü olucak ağrısı olup

Narkoz almicak cnm pipi uyusucak sadece benim pek umudum yok ya bence daha kötü olucak ağrısı olup
Bunu bizim gittiğimiz genel cerrah ben yapmıyorum dedi çok hareketli oldukları için. Genel anesteziyle olacak bizimki o yüzden erteliyoruz. 10 haftalıkken anestezi aldığı için tekrar almasını pek istemiyorlar

Banada 6 ay az geliyor ama meme şekli daha fazla bozulmasın diye daha fazla emzirmeyen bi iki kişi var benim etrafımda da

kime ne kimin ne kadar emzirdiği emziirp emzirmediği hiç merak edilecek bişey değil akıl verilecek de. benim umrumda olmaz. bana ne milletin memesinden çıkan sütten

Kizlar, bizim de idrar sonucu yine e.coli li çıktı nasıl oluyor anlamadım o kadar dikkat ediyorum.kendi Dr umuz içim rahat etsin diye ve kesin var mı yok mu kesin belli ettigi için sonda ile alabiliriz dedi ama onu istemedim, buradaki hastanede sorun varsa diye yarın kendi Dr umuz kendi kültür alacak normal şekilde, telefonda kilo alımı az dedi 35 günde 400 gr almışız ama bu ay mamayi bırakmıştım, hiç bir belirtimiz yok ama yine de tahlili tekrarlayıp ona göre ilaç başlayacağız , inşallah bu kez temiz çıkar, acaba yanlış sonuç mu bostan yere ilaç içmesin ya doğruysa ilerlemesin diyorum, eşim de kızımın bir şeyi yok diyor, yine geldik imkanı olan baba olsun a

Kuru tutulamıyor ki , hele de emzirirken
Üff evet işte
bu ay rota yaptıran var mı 515 oldu dediler fiyatı doğru mu
Yapma yav. Haftaya yaptıracağız biz
Geçmiş olsun çok. İnşallah hatalı sonuçtur da bir şeyi yoktur minnoşun

Geçmiş olsun. Temiz çıkar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…