Belki de çok yormuyorsun bebeyi . Hoplat , zıplat , yüzüstü yanlar falan döndür dur biraz , bastır dizlerine ayakta dursun bir süre . Uyutmaya çalıştıkça sinir oluyor belki , hareket seviyor olmasın seninki .
Bizim nesil zamanında nasıl büyüyebildi kim bilirBen evde olmasam zaten illa bişeyler yapardı. Kendi çalışırken çok izin alamadığı için eşimle abisine muhallebi vs yapıp veriyormuş 2 aylıkken banada bizim bebek 2 aylık olunca demişti sütün olmasa başlardın ek gıdaya diye sanki mama denen bişey yok
Sanki böyle içten içe sütümüz olmasın istiyorlar hee . 'emiyo mu , sütün var mı , yetiyo mu ki , aç bu galiba , benim kesildi mama verdim ' vb . Sürekli bir irdeleme .Çekinmese "Niye sütün var ki?" diyecek gibi. Benimki de 50.609 kere sütümün olup olmadığını sordu. Sonra görmeye geldiğinde oğlunu pek de emzirmediğini, zorlamayıp mama verdiğini söyledi
artık aynı koktugunuz için olabilir miÇok kritik, beyin yakan bir soruyla karşınızdayım: Bebeğinizin kokusunu alıyor musunuz? Yeğenlerimi ve başka bebekleri koklarken derine derine çekerdim o kokuyu. Ev bebek kokardı. Şimdi ablam, annem falan bu sıpanın kokusunun da eve, eşyslara sindiğini söylüyor. Koklaya koklaya bitiremiyorlar ama ben alamıyorum öyle bir koku. Sadece kalmış süt, bebek yağı ve deterjanı kokusu alıyorum
Ehee meheee yapar yapmaz tık ağzınaTam şimdi boyle uyuttumo kadar ziplattim ki en son aglamaya basladi sonra verdim memeyi yarim saat emdi uyudu. Ama iste keske iki saat uyusa.. 30.dk uyancak geri memeye alcam uyanmadan. Bi daha uyutabilirsem insallah dinlenir belki o zaman.
Duzeltme: yok sadece on bes dk uyudu
Aynen öyle 6 ay emzirsem yeter mantığıÇekinmese "Niye sütün var ki?" diyecek gibi. Benimki de 50.609 kere sütümün olup olmadığını sordu. Sonra görmeye geldiğinde oğlunu pek de emzirmediğini, zorlamayıp mama verdiğini söyledi
Eşimde abiside mide konusunda çok sıkıntılı hemen herşey dokunuyor büyük ihtimalle böyle sıkıntılar varBizim nesil zamanında nasıl büyüyebildi kim bilir
Tiktim gittiEhee meheee yapar yapmaz tık ağzına
Bu mantik benim etrafimda varAynen öyle 6 ay emzirsem yeter mantığı
Sorma yaSanki böyle içten içe sütümüz olmasın istiyorlar hee . 'emiyo mu , sütün var mı , yetiyo mu ki , aç bu galiba , benim kesildi mama verdim ' vb . Sürekli bir irdeleme .
Öyle de olabilir. Sen şimdi onu boş ver. Bize planlarından bahsetartık aynı koktugunuz için olabilir mi
Valla onu ne yazık ki memem aşırı kötüyken ben de çok dedim . Nooolur altı ay dayanabileyim dedim durdum .Tiktim gitti
Bu mantik benim etrafimda vargorumcelerim alti ay emzirmisler, bana da devam mi edceksin ay ne gereksiz muamelesi yapiyorlar komsum da aynisini dedi. Cok garipsedim. Hani ben asla yargilamam niye 6 ay emzirdin diye sormam bile birine, yapamiyosa yapamamistir, bu onu kotu bi anne yapmaz ama ben daha cok emzirmek istiyorum diye bu kücümseme neden yani. Cok ilginc
Hee heee deyip geçicez napak .Sorma yaDün de şey diyor "Dişi geç çıksın. Sağlam olur". Tamam ben öyle yapayım. Sana kaç ay lazım en erken?
Öyle de olabilir. Sen şimdi onu boş ver. Bize planlarından bahset
yaa annenin içsesi var instada caps partisi yapıyo annelikle ilgili bildin mi. geçen ay bi caps vardı. bir tane şempanze oturmus iki büklüm olmus düşünceli düşünceli ellerini ovuşturuyo şöyle yazıyo: kocamın bir ay boyunca kullan diye verdiği parayı 2 günde harcayınca ben. heh işte o benim.Sorma yaDün de şey diyor "Dişi geç çıksın. Sağlam olur". Tamam ben öyle yapayım. Sana kaç ay lazım en erken?
Öyle de olabilir. Sen şimdi onu boş ver. Bize planlarından bahset
Ay çok heyecanlı. Ee ne alıyorsun?yaa annenin içsesi var instada caps partisi yapıyo annelikle ilgili bildin mi. geçen ay bi caps vardı. bir tane şempanze oturmus iki büklüm olmus düşünceli düşünceli ellerini ovuşturuyo şöyle yazıyo: kocamın bir ay boyunca kullan diye verdiği parayı 2 günde harcayınca ben. heh işte o benim.
sizden gizli bebeğe bişi almam merak etmeyin gizlimiz saklımız mı varAy çok heyecanlı. Ee ne alıyorsun?
Aynen belki de öyleİlk zamanlar çok güzel kokuyorlardı zaten ama şimdi bence alıştık o kadar kokularını almıyoruz gibime geliyor
Aynen öyle sürekli tekrarliyor.Yaa o pisikten bıktım ben geçiyor yine oluyor , geçiyor yine oluyor ohoooo
Annem de ağzından akanlardan oluyodur önlük tak dedi , sürekli önlüklü geziyor , sevmiyo da hanımAynen öyle sürekli tekrarliyor.
Geçen bir akraba dedi pamuk bir bezle sil belki ıslak mendilden oluyordur diye. Dene istersen sen de belki düzelir
Amaaan taam ya kendine beşi bir yerde al istersen napim bize atmadıktan sonra mehsizden gizli bebeğe bişi almam merak etmeyin gizlimiz saklımız mı var. diyom ki paranın suyunu çektirdim sonkalan 3 kuruşu da poka harcamıcam kendime harcıcam havuza giderim bikaç tişört falan alırım kendime öyle yani. sıkıcı şeyler
Aynen öyle sürekli tekrarliyor.
Geçen bir akraba dedi pamuk bir bezle sil belki ıslak mendilden oluyordur diye. Dene istersen sen de belki düzelir
Terden oluyor ya bizimki de fena :/ Islak mendil de sürmüyorum hiç. Kuru tutmak lazımmış da kafa hep terliAnnem de ağzından akanlardan oluyodur önlük tak dedi , sürekli önlüklü geziyor , sevmiyo da hanım
Ondan hafta sonuna aldık cnm eşim de annem de yanımda olucak, tek başıma cesaret edemem ya normalde bile çok bunalıyorum zaten tek bakarken, kim bilir neler yaparAy inan düsünemiyorum. Annen senle kalsin bari, cok yorucu olur senin icin. Allah yardimciniz olsun ve hayirli olsun tabiki de
Yaa naptın da 2 saatte oldu cnm bana tüyo ver azcıkGece uyuyor canım benimkide saat başı kalkıyordu ya iki saatte bir kalkıyor artık ama gündüz kundak devam