2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Tam şimdi boyle uyuttum o kadar ziplattim ki en son aglamaya basladi sonra verdim memeyi yarim saat emdi uyudu. Ama iste keske iki saat uyusa.. 30.dk uyancak geri memeye alcam uyanmadan. Bi daha uyutabilirsem insallah dinlenir belki o zaman.

Duzeltme: yok sadece on bes dk uyudu

Bizim nesil zamanında nasıl büyüyebildi kim bilir

Çekinmese "Niye sütün var ki?" diyecek gibi. Benimki de 50.609 kere sütümün olup olmadığını sordu. Sonra görmeye geldiğinde oğlunu pek de emzirmediğini, zorlamayıp mama verdiğini söyledi
Sanki böyle içten içe sütümüz olmasın istiyorlar hee . 'emiyo mu , sütün var mı , yetiyo mu ki , aç bu galiba , benim kesildi mama verdim ' vb . Sürekli bir irdeleme .

artık aynı koktugunuz için olabilir mi

Ehee meheee yapar yapmaz tık ağzına

Ehee meheee yapar yapmaz tık ağzına
Tiktim gitti

Aynen öyle 6 ay emzirsem yeter mantığı
Bu mantik benim etrafimda var gorumcelerim alti ay emzirmisler, bana da devam mi edceksin ay ne gereksiz muamelesi yapiyorlar komsum da aynisini dedi. Cok garipsedim. Hani ben asla yargilamam niye 6 ay emzirdin diye sormam bile birine, yapamiyosa yapamamistir, bu onu kotu bi anne yapmaz ama ben daha cok emzirmek istiyorum diye bu kücümseme neden yani. Cok ilginc

Sanki böyle içten içe sütümüz olmasın istiyorlar hee . 'emiyo mu , sütün var mı , yetiyo mu ki , aç bu galiba , benim kesildi mama verdim ' vb . Sürekli bir irdeleme .
Sorma ya Dün de şey diyor "Dişi geç çıksın. Sağlam olur". Tamam ben öyle yapayım. Sana kaç ay lazım en erken?
artık aynı koktugunuz için olabilir mi
Öyle de olabilir. Sen şimdi onu boş ver. Bize planlarından bahset

Valla onu ne yazık ki memem aşırı kötüyken ben de çok dedim . Nooolur altı ay dayanabileyim dedim durdum .
Sorma ya Dün de şey diyor "Dişi geç çıksın. Sağlam olur". Tamam ben öyle yapayım. Sana kaç ay lazım en erken?

Hee heee deyip geçicez napak .

Planlar çok gizli söylemiyor bir türlü

yaa annenin içsesi var instada caps partisi yapıyo annelikle ilgili bildin mi. geçen ay bi caps vardı. bir tane şempanze oturmus iki büklüm olmus düşünceli düşünceli ellerini ovuşturuyo şöyle yazıyo: kocamın bir ay boyunca kullan diye verdiği parayı 2 günde harcayınca ben. heh işte o benim.

Ay çok heyecanlı. Ee ne alıyorsun?

Ay çok heyecanlı. Ee ne alıyorsun?
sizden gizli bebeğe bişi almam merak etmeyin gizlimiz saklımız mı var. diyom ki paranın suyunu çektirdim sonkalan 3 kuruşu da poka harcamıcam kendime harcıcam havuza giderim bikaç tişört falan alırım kendime öyle yani. sıkıcı şeyler

Amaaan taam ya kendine beşi bir yerde al istersen napim bize atmadıktan sonra meh
Aynen öyle sürekli tekrarliyor.
Geçen bir akraba dedi pamuk bir bezle sil belki ıslak mendilden oluyordur diye. Dene istersen sen de belki düzelir
Annem de ağzından akanlardan oluyodur önlük tak dedi , sürekli önlüklü geziyor , sevmiyo da hanım
Terden oluyor ya bizimki de fena :/ Islak mendil de sürmüyorum hiç. Kuru tutmak lazımmış da kafa hep terli

Ay inan düsünemiyorum. Annen senle kalsin bari, cok yorucu olur senin icin. Allah yardimciniz olsun ve hayirli olsun tabiki de
Ondan hafta sonuna aldık cnm eşim de annem de yanımda olucak, tek başıma cesaret edemem ya normalde bile çok bunalıyorum zaten tek bakarken, kim bilir neler yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…