- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
Ay normalde çok uyutuyor sankiSünnet olduğu gün uyatmaz seni oğlan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay normalde çok uyutuyor sankiSünnet olduğu gün uyatmaz seni oğlan
Narkoz almicak cnm pipi uyusucak sadece benim pek umudum yok ya bence daha kötü olucak ağrısı olupAyy Allah yardımcın olsun cnm ya biraz huysuz olur sünnet olduğu gün. Belkide narkozun etkisiyle deliksiz uyur inşallah.
Bende yatarak emziriyorum gece. O emerken ben uyuyorum vallahi hayal meyal hatırlıyorum gece olanları. Mümkün değil gözlerim açılmıyor.
Ocağına incir ağacı diken cinsten bebeyse demek
Bi kere mama verip denesene kuzum ya valla bende taktım kafaya bi yolunu bulup senin bebisi 3 saat aralıksız uyutmamiz lazım.
2 günde bir banyo olmasına rağmen eksi süt kokusundan başka bisey alamıyorum ama oğlum ''ohh evimiz mis gibi kardeşim kokuyor ''diyor.
Bunu bizim gittiğimiz genel cerrah ben yapmıyorum dedi çok hareketli oldukları için. Genel anesteziyle olacak bizimki o yüzden erteliyoruz. 10 haftalıkken anestezi aldığı için tekrar almasını pek istemiyorlarNarkoz almicak cnm pipi uyusucak sadece benim pek umudum yok ya bence daha kötü olucak ağrısı olup
Banada 6 ay az geliyor ama meme şekli daha fazla bozulmasın diye daha fazla emzirmeyen bi iki kişi var benim etrafımda daTiktim gitti
Bu mantik benim etrafimda var gorumcelerim alti ay emzirmisler, bana da devam mi edceksin ay ne gereksiz muamelesi yapiyorlar komsum da aynisini dedi. Cok garipsedim. Hani ben asla yargilamam niye 6 ay emzirdin diye sormam bile birine, yapamiyosa yapamamistir, bu onu kotu bi anne yapmaz ama ben daha cok emzirmek istiyorum diye bu kücümseme neden yani. Cok ilginc
Ay inşallah o günleri de görelim hemenAynen belki de öyle gittikçe büyüyorlar ya.
Dün düşündüm de anne diyecekler. Asıl o zaman anneliği çok hissedeceğim galiba
Kundağını açmak herhalde canım ya onun dışında bişey yapmadımYaa naptın da 2 saatte oldu cnm bana tüyo ver azcık
Ek gıdaya geçince inşallahAy normalde çok uyutuyor sanki
Kuru tutulamıyor ki , hele de emzirirkenAmaaan taam ya kendine beşi bir yerde al istersen napim bize atmadıktan sonra meh
Terden oluyor ya bizimki de fena :/ Islak mendil de sürmüyorum hiç. Kuru tutmak lazımmış da kafa hep terli
Kundağını açmak herhalde canım ya onun dışında bişey yapmadım
Ek gıdaya geçince inşallah
kime ne kimin ne kadar emzirdiği emziirp emzirmediği hiç merak edilecek bişey değil akıl verilecek de. benim umrumda olmaz. bana ne milletin memesinden çıkan süttenTiktim gitti
Bu mantik benim etrafimda var gorumcelerim alti ay emzirmisler, bana da devam mi edceksin ay ne gereksiz muamelesi yapiyorlar komsum da aynisini dedi. Cok garipsedim. Hani ben asla yargilamam niye 6 ay emzirdin diye sormam bile birine, yapamiyosa yapamamistir, bu onu kotu bi anne yapmaz ama ben daha cok emzirmek istiyorum diye bu kücümseme neden yani. Cok ilginc
Üff evet işteKuru tutulamıyor ki , hele de emzirirken
Yapma yav. Haftaya yaptıracağız bizbu ay rota yaptıran var mı 515 oldu dediler fiyatı doğru mu
Geçmiş olsun çok. İnşallah hatalı sonuçtur da bir şeyi yoktur minnoşunKizlar, bizim de idrar sonucu yine e.coli li çıktı nasıl oluyor anlamadım o kadar dikkat ediyorum.kendi Dr umuz içim rahat etsin diye ve kesin var mı yok mu kesin belli ettigi için sonda ile alabiliriz dedi ama onu istemedim, buradaki hastanede sorun varsa diye yarın kendi Dr umuz kendi kültür alacak normal şekilde, telefonda kilo alımı az dedi 35 günde 400 gr almışız ama bu ay mamayi bırakmıştım, hiç bir belirtimiz yok ama yine de tahlili tekrarlayıp ona göre ilaç başlayacağız , inşallah bu kez temiz çıkar, acaba yanlış sonuç mu bostan yere ilaç içmesin ya doğruysa ilerlemesin diyorum, eşim de kızımın bir şeyi yok diyor, yine geldik imkanı olan baba olsun a
Sağ ol canım insallahÜff evet işte
Yapma yav. Haftaya yaptıracağız biz
Geçmiş olsun çok. İnşallah hatalı sonuçtur da bir şeyi yoktur minnoşun
Ben 14 haziranda yaptırdım 350 TLbu ay rota yaptıran var mı 515 oldu dediler fiyatı doğru mu
Hangisi o? Rotarix'in ilk dozunu biz 400'lü bir şeye yaptırdık iki ay önceBen 14 haziranda yaptırdım 350 TL
Geçmiş olsun. Temiz çıkar umarımKizlar, bizim de idrar sonucu yine e.coli li çıktı nasıl oluyor anlamadım o kadar dikkat ediyorum.kendi Dr umuz içim rahat etsin diye ve kesin var mı yok mu kesin belli ettigi için sonda ile alabiliriz dedi ama onu istemedim, buradaki hastanede sorun varsa diye yarın kendi Dr umuz kendi kültür alacak normal şekilde, telefonda kilo alımı az dedi 35 günde 400 gr almışız ama bu ay mamayi bırakmıştım, hiç bir belirtimiz yok ama yine de tahlili tekrarlayıp ona göre ilaç başlayacağız , inşallah bu kez temiz çıkar, acaba yanlış sonuç mu bostan yere ilaç içmesin ya doğruysa ilerlemesin diyorum, eşim de kızımın bir şeyi yok diyor, yine geldik imkanı olan baba olsun a
Teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun. Temiz çıkar umarım
Rotateq 3 doz bizimkiHangisi o? Rotarix'in ilk dozunu biz 400'lü bir şeye yaptırdık iki ay önce