- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
poka harcayasım yok işte. gerisine bakcazNe gibi planlar?(Fazla meraktan basima bisi gelmez ins bi gun)
Tabiki ben tatlım seni yalnız bırakır mıyım hic, abarttı bu gece bazen 40 dkda bir uyandı, delirdim iyice, cumartesi sünnet olucak bide yandım neler yapar artıkGece uyumayanlar el kaldirsin
Zombiye dönecem yakinda
Tabiki ben tatlım seni yalnız bırakır mıyım hic, abarttı bu gece bazen 40 dkda bir uyandı, delirdim iyice, cumartesi sünnet olucak bide yandım neler yapar artık
Gece uyuyor canım benimkide saat başı kalkıyordu ya iki saatte bir kalkıyor artık ama gündüz kundak devamBenimki daha sağa sola dönüyor cnm ondan rahatım açıkçası ama belli de olmaz bianda yapiyolar herşeyi, kundaksiz uyuyabiliyor mu peki
Sıpalar çok yordular bizi ya bi an önce düzene girselerde rahatça uyusakben gece kıze emziriirken uyuyakalıyorum ya kız kucagımda. sürekli böyle. öyle yorgunuz yani
Sünnet olduğu gün uyatmaz seni oğlanTabiki ben tatlım seni yalnız bırakır mıyım hic, abarttı bu gece bazen 40 dkda bir uyandı, delirdim iyice, cumartesi sünnet olucak bide yandım neler yapar artık
Ben bir hafta falan emmedi diye hemen avent sağma makinesi aldım paketin içinde bir sürü ıvır zıvır olanlardan 2400 yetale verdim. Kargo eve girdiği anda çocuk memeye yapıştı daha da o günden beri bırakmadı. Bir kere makinayı denedim o kadar.1000 tele diyor 1000. Bunu alırken tabii 158 kere düşüneceğiz
İnşallahBen bir hafta falan emmedi diye hemen avent sağma makinesi aldım paketin içinde bir sürü ıvır zıvır olanlardan 2400 yetale verdim. Kargo eve girdiği anda çocuk memeye yapıştı daha da o günden beri bırakmadı. Bir kere makinayı denedim o kadar.
Şimdi kanguruyu alınca da öyle bir performans bekliyorum. Sürekli kucak isteyen çocuk anne bir otur allah aşkına başım döndü diyecek gibi
Açıyorum bakıyorum kapatıyorum, tekrar açıyorum, tekrar kapatıyorum. Sekme açık duruyor öyle
Oha bunu nereden buldun?
Bilmem ki. Bize doktor "Kendi içtiğiniz suyu verebilirsiniz" dedi. "Kaynatalım mı" diye sordum. "Güveniyorsanız gerek yok" dedi. Pet şişeden bir kere verdim, gerçekten kokuyorduDamacana işte cam damacana almak lazım ona da cüzdan dayanmaz. Bilmiyorum ya iki ucu boklu değnek
Evet ama bebek mi toddler mı bakıyorsun? Bebek olanları uzun kullanılır herhalde değil mi? 9 kg'dan başlayan toddler modeliymiş. Geometrik, kuşlu muşlu şeyler var taşısın onu ya. Ben çiçekli bebek bakım çantasını taşıtıyorum eşime. Her şeyi de ben mi yapayım. Zaten çileden çıktım bugün. Güya bana iş yapıyor. Çocuğun çamaşırlarını öyle bir asmış ki toplarken yarısı yere düştü, yeniden yıkanacaklar şimdi
Babalara göre gece herkes uyuyor, evde çıt olmuyor, olsa duyarlardı çünküBenimki çok arkadaş canlısı. Hiç yalnız bırakır mı? Bu gece 4'te sohbet ederek uyandı, zar zor yarım saatte uyuttum. 6'da uyandı. Yine uyuttum 15 dk sonra "Yeter bu kadar" diye uyandı çünkü babası gittiği düğünde arkadaşarına "Gece uyuyor yea" demiş. Aynn knk uyuyo hıı
Kız bu neyBişey sorucam siz de böyle herşeyi dakika dakika yazmalı mı delirdiniz yoksa normal mi delirdiniz?
kızlar kızlar heosiburaradada sleepy bio indirimi var 2. 1 tl. örnegin 5 no 160 tane 150 tl. cırtlı bez bu. 4 noda cırtlı bez kalmamıs sanırım külot var o da 225 tl 288 tanesi
Bahçeli'nin "40 yapar" hesabı gibi okudum. Boş ver bezi. Planların ne?192li 187 tl oluyo 4 no cırtlı bez. kullanan kaçırmasın. ben yeni bez aldım almıcam kartımın limitini buna harcayamam planlarım var
Ütü masasının yanından geçerken bebe ağlıyordu, kollarım da çok ağrımıştı, üstüne yatırdım sustu, sonra baktım üzerine abanmak kolay oluyor, memiş verince hoşuna gitti, ben de dinlenmiş oldum birazAçıyorum bakıyorum kapatıyorum, tekrar açıyorum, tekrar kapatıyorum. Sekme açık duruyor öyle
Oha bunu nereden buldun?
Bilmem ki. Bize doktor "Kendi içtiğiniz suyu verebilirsiniz" dedi. "Kaynatalım mı" diye sordum. "Güveniyorsanız gerek yok" dedi. Pet şişeden bir kere verdim, gerçekten kokuyorduDamacana işte cam damacana almak lazım ona da cüzdan dayanmaz. Bilmiyorum ya iki ucu boklu değnek
Evet ama bebek mi toddler mı bakıyorsun? Bebek olanları uzun kullanılır herhalde değil mi? 9 kg'dan başlayan toddler modeliymiş. Geometrik, kuşlu muşlu şeyler var taşısın onu ya. Ben çiçekli bebek bakım çantasını taşıtıyorum eşime. Her şeyi de ben mi yapayım. Zaten çileden çıktım bugün. Güya bana iş yapıyor. Çocuğun çamaşırlarını öyle bir asmış ki toplarken yarısı yere düştü, yeniden yıkanacaklar şimdi
Evet bize de özeldeki doktorumuz sağlık ocağının verdiğini verme isal yapıp dişleri boyuyor dedi oceanı tavsiye etti kırmızı kutulu üzerinde fil gibi bişey vardıOcean önerdi doktor bize en az yan etki olani oymuş, daha başlamadım gerçi...
Evet Yaa adam uyuyor , biz tötümüzü de yırtsak uyuyorBabalara göre gece herkes uyuyor, evde çıt olmuyor, olsa duyarlardı çünkü
Benden zombi de olmaz. Çocuğun üstünde uyuyakalmayalım daGece uyumayanlar el kaldirsin
Zombiye dönecem yakinda
Solomom daha 1000'e varamadı, 639 şimdilik. 1000 olan başka, laylonsuz kumaşlı Huggyberryay ben 140 a almıstım solomomu bin olsa asla almam valla ne yalan söyliyim 2. el alırım
Off niye böyle bunlar Murphy ile el eleBen bir hafta falan emmedi diye hemen avent sağma makinesi aldım paketin içinde bir sürü ıvır zıvır olanlardan 2400 yetale verdim. Kargo eve girdiği anda çocuk memeye yapıştı daha da o günden beri bırakmadı. Bir kere makinayı denedim o kadar.
Şimdi kanguruyu alınca da öyle bir performans bekliyorum. Sürekli kucak isteyen çocuk anne bir otur allah aşkına başım döndü diyecek gibi
Nispeten iyi uyuyordu çocuk geceleri. Dün 22.40 gibi uyudu. 04.20-05.30 arası uyanıktı, sadece 15 dk uyur gibi yaptı. O arada ben tabii hiç uyuyamadım, olan uyku da gitti. Sonra sabaha kadar dön dolaş. Ben koydum kafayı uyudum bir noktadan sonraBabalara göre gece herkes uyuyor, evde çıt olmuyor, olsa duyarlardı çünkü
Yanlışlıkla süper bir şey bulmuşsunÜtü masasının yanından geçerken bebe ağlıyordu, kollarım da çok ağrımıştı, üstüne yatırdım sustu, sonra baktım üzerine abanmak kolay oluyor, memiş verince hoşuna gitti, ben de dinlenmiş oldum biraz
İnşallah dinlendik dediğimiz günlerde gelicekAy kizlar cidden bir gun şuraya, oh be uykusunu aldi, dinlendim! yazacak miyim cok merak ediyorum. Artik yatagina koymaktan da vazgectim, bari kucagimda uyusun yaaa. Put gibi duruyorum aman uyusun diye, gene hemen uyaniyor bu. Bunaldim artik yaaa.. bu ne yaaa.. vallahi psikolojim bozuldu....
Yine de merak ediyorumKIRMIZILIKUCUKKIZ planin ne
İlk günler daha çok kokardı , şimdi boynuna burnumu sokunca alıyorum . Alıştık belki de , dışardan gelenlere daha çok kokuyolar he ?Çok kritik, beyin yakan bir soruyla karşınızdayım: Bebeğinizin kokusunu alıyor musunuz? Yeğenlerimi ve başka bebekleri koklarken derine derine çekerdim o kokuyu. Ev bebek kokardı. Şimdi ablam, annem falan bu sıpanın kokusunun da eve, eşyslara sindiğini söylüyor. Koklaya koklaya bitiremiyorlar ama ben alamıyorum öyle bir koku. Sadece kalmış süt, bebek yağı ve deterjanı kokusu alıyorum