2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gece uyumayanlar el kaldirsin

Zombiye dönecem yakinda
Tabiki ben tatlım seni yalnız bırakır mıyım hic, abarttı bu gece bazen 40 dkda bir uyandı, delirdim iyice, cumartesi sünnet olucak bide yandım neler yapar artık

Tabiki ben tatlım seni yalnız bırakır mıyım hic, abarttı bu gece bazen 40 dkda bir uyandı, delirdim iyice, cumartesi sünnet olucak bide yandım neler yapar artık

Ay inan düsünemiyorum. Annen senle kalsin bari, cok yorucu olur senin icin. Allah yardimciniz olsun ve hayirli olsun tabiki de

1000 tele diyor 1000. Bunu alırken tabii 158 kere düşüneceğiz
Ben bir hafta falan emmedi diye hemen avent sağma makinesi aldım paketin içinde bir sürü ıvır zıvır olanlardan 2400 yetale verdim. Kargo eve girdiği anda çocuk memeye yapıştı daha da o günden beri bırakmadı. Bir kere makinayı denedim o kadar.

Şimdi kanguruyu alınca da öyle bir performans bekliyorum. Sürekli kucak isteyen çocuk anne bir otur allah aşkına başım döndü diyecek gibi

İnşallah

Babalara göre gece herkes uyuyor, evde çıt olmuyor, olsa duyarlardı çünkü

kızlar kızlar heosiburaradada sleepy bio indirimi var 2. 1 tl. örnegin 5 no 160 tane 150 tl. cırtlı bez bu. 4 noda cırtlı bez kalmamıs sanırım külot var o da 225 tl 288 tanesi
192li 187 tl oluyo 4 no cırtlı bez. kullanan kaçırmasın. ben yeni bez aldım almıcam kartımın limitini buna harcayamam planlarım var
Bahçeli'nin "40 yapar" hesabı gibi okudum. Boş ver bezi. Planların ne?

Ütü masasının yanından geçerken bebe ağlıyordu, kollarım da çok ağrımıştı, üstüne yatırdım sustu, sonra baktım üzerine abanmak kolay oluyor, memiş verince hoşuna gitti, ben de dinlenmiş oldum biraz

Gece uyumayanlar el kaldirsin

Zombiye dönecem yakinda
Benden zombi de olmaz. Çocuğun üstünde uyuyakalmayalım da
ay ben 140 a almıstım solomomu bin olsa asla almam valla ne yalan söyliyim 2. el alırım
Solomom daha 1000'e varamadı, 639 şimdilik. 1000 olan başka, laylonsuz kumaşlı Huggyberry
Off niye böyle bunlar Murphy ile el ele
Babalara göre gece herkes uyuyor, evde çıt olmuyor, olsa duyarlardı çünkü
Nispeten iyi uyuyordu çocuk geceleri. Dün 22.40 gibi uyudu. 04.20-05.30 arası uyanıktı, sadece 15 dk uyur gibi yaptı. O arada ben tabii hiç uyuyamadım, olan uyku da gitti. Sonra sabaha kadar dön dolaş. Ben koydum kafayı uyudum bir noktadan sonra
Yanlışlıkla süper bir şey bulmuşsun

Ay kizlar cidden bir gun şuraya, oh be uykusunu aldi, dinlendim! yazacak miyim cok merak ediyorum. Artik yatagina koymaktan da vazgectim, bari kucagimda uyusun yaaa. Put gibi duruyorum aman uyusun diye, gene hemen uyaniyor bu. Bunaldim artik yaaa.. bu ne yaaa.. vallahi psikolojim bozuldu....

Yine de merak ediyorum KIRMIZILIKUCUKKIZ planin ne

Çok kritik, beyin yakan bir soruyla karşınızdayım: Bebeğinizin kokusunu alıyor musunuz? Yeğenlerimi ve başka bebekleri koklarken derine derine çekerdim o kokuyu. Ev bebek kokardı. Şimdi ablam, annem falan bu sıpanın kokusunun da eve, eşyslara sindiğini söylüyor. Koklaya koklaya bitiremiyorlar ama ben alamıyorum öyle bir koku. Sadece kalmış süt, bebek yağı ve deterjanı kokusu alıyorum

İnşallah dinlendik dediğimiz günlerde gelicek

İlk günler daha çok kokardı , şimdi boynuna burnumu sokunca alıyorum . Alıştık belki de , dışardan gelenlere daha çok kokuyolar he ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…