2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
adzeynep adzeynep 'in oğlu da döktürüyordu geçenlerde. İyi güzel de ben ikinci çocuğu düşünürsem ve bunun 6-7 yaşına gelmesini beklersem 40+ oluyorum 🤣🤣
3 yaş sonrası mutfaktan su getirmeye başlıyor🤣🤣6 7 yaşı beklemeye gerek yok🤣
Bişey sorucam siz de böyle herşeyi dakika dakika yazmalı mı delirdiniz yoksa normal mi delirdiniz? 🤪
Sen biraz abartmışsin sanki🤪

Bu da huggyberry gibiymiş tip olarak ama hiç duymadım. Biraz da buna bakıp iyice kafamı karıştırayım

Bilmiyorum ki. Benim baktığım toddler modellerden birinde 9 kg'dan itibaren diyordu. Bizimki 6,5'larda daha...

Oooo güncel reyiz Speedy Gonzales'e mi evriliyor? Bekleyip görelim. Kızın acelesi var belki 🤣🤣

Diğerlerinde de tatlandırıcı varmış. Ne vereceğiz ben anlamadım. Bize fe Ferrum verdiler, değiştirelim mi diye sordum. Doktor sallamadı

Şimdi akılları alan o soruyu soracağım çünkü gerçekten anlamadım: Kimin önü? Hangi ön? Sırtımızda mı taşıyacakmışız? Yoksa önümüzde olacak ama dışarı mı bakmayacak? Tam tersi mi?

Solomom'lara çok baktım ve kendimi soğutmayı başardım
Bugün iki güncelleme geldi , bir de dudaklarını uzatıp bürülüp bürülüp yapıyor :KK53:
Solomomdan neden soğudun , sanırım onu alıcam ben .
Benim tüm gün ayakta yürüyerek emzirmeme rağmen 1 gram bile zayıflayamamam normal mi ya? Artık şişmanlıktan bunaldım 🫤
Ben de gram veremiyorum , uyuz oluyorum artık tipime :KK43:
emerek uyutanlar gece uykusuna geçmesi ne kadar sürüyo.ne zaman yataga koyuyorsunuz
23:30 başladım , şimdi uyudu hanım :işsiz:
adzeynep adzeynep 'in oğlu da döktürüyordu geçenlerde. İyi güzel de ben ikinci çocuğu düşünürsem ve bunun 6-7 yaşına gelmesini beklersem 40+ oluyorum 🤣🤣
Aynen bende :KK70:

Bugün iki güncelleme geldi , bir de dudaklarını uzatıp bürülüp bürülüp yapıyor :KK53:
Okula yazdırın, eylüle kadar hazır olur sizin kız. Acelesi var 🤣 Maşallah maşallah 🧿
Solomomdan neden soğudun , sanırım onu alıcam ben .
Ne bileyim ya kaba gibi sanki sert bir de. Yorumları da pek içime sinmedi. Bir de kadınlar "Belimi tam sarmıyor" falan yazmış. Gerçi bu babasına taşıtmak için ideal bir özellik ama bana lazım olduğunda nabıcam o var

Okula yazdırın, eylüle kadar hazır olur sizin kız. Acelesi var 🤣 Maşallah maşallah 🧿

Ne bileyim ya kaba gibi sanki sert bir de. Yorumları da pek içime sinmedi. Bir de kadınlar "Belimi tam sarmıyor" falan yazmış. Gerçi bu babasına taşıtmak için ideal bir özellik ama bana lazım olduğunda nabıcam o var
Bizim belimizi sarar şişmanız biz ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN 🧐
Ama N Neal in linkini yolladığın kanguru karşılaştırma blogunda kadın diyor ki antalya gibi sıcak bir yerde kullanmak mümkün değil solomomu

solomomu iki yıl kullandım. benimki dışa dönük kullanılmayandı. eski model. ama çok rahattı

Olur , beslenmesine de kuru fasülye koyarım :rolleyes:
Bizim belimizi sarar şişmanız biz ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN 🧐
Ama N Neal in linkini yolladığın kanguru karşılaştırma blogunda kadın diyor ki antalya gibi sıcak bir yerde kullanmak mümkün değil solomomu

solomomu iki yıl kullandım. benimki dışa dönük kullanılmayandı. eski model. ama çok rahattı

Kanguru yüzünden kafayı yicem az kaldı :deli:

Olur , beslenmesine de kuru fasülye koyarım :rolleyes:

Kanguru yüzünden kafayı yicem az kaldı :deli:
ne bileyim bizim zmaanımızda seçenek yoktu ergonomiklerde. bir solomom vardı bir de daha pahalı marka bikaç tane. solomomu tercih etmiştim. siz karar verene kadar okula gidecekler 😁

Kendi kendine parti veriyor şu an. O kadar heyecanlı ve mutlu ki biz nerede neyi kaçırdık çok merak ediyorum çünkü ben bayılacağım uykusuzluktan

Emmeleri, kakaları ve demir damlasını yazıyorum
Bende öyle bi kac gündür ayrı huysuz oğlum geceleri, öyle yorgunum ki

Sıcaktada çok terliyorlar ya. Bide benimki istediği gibi dönmeye başladı sırtüstünden yüzüstünd veya tam tersi gecede dönerde kundakla kendini kurtaramaz diye korkumdan kundağı açtım. Bide bizim ev gündüz öğleden sonra full güneş alıyor hava biraz serin olsada genede ter içinde kalıyor
Benimki daha sağa sola dönüyor cnm ondan rahatım açıkçası ama belli de olmaz bianda yapiyolar herşeyi, kundaksiz uyuyabiliyor mu peki

X